Bonsai Tree Έννοια

Μπονσάι είναι μια αρχαία μορφή τέχνης, εστιάζεται κατά κύριο λόγο στην παραγωγή μικρογραφία δέντρα και φυτά. Η τέχνη περιλαμβάνει νανισμού της ανάπτυξης μιας δέντρο ή θάμνος σκόπιμα να λάβει μικροσκοπική εκδοχή του. Τα δέντρα μπονσάι κλαδεύονται και να διαμορφώνονται, ένα υπέροχο τρόπο, γεγονός που τις καθιστά μοιάζουν με μικρά θαύματα. Ας δούμε τι σημαίνει πραγματικά μπονσάι.
Μπονσάι - Ο Λόγος? Μπονσάι είναι βασικά μια ιαπωνική λέξη, αλλά έχει κινεζικές ρίζες. Προέρχεται από την «Pun-SAI», η κινεζική λέξη που σημαίνει κυριολεκτικά ανάπτυξη των δέντρων σε μια κατσαρόλα ή το δίσκο. Στο Bonsai λέξη μπορεί να χωριστεί σε δύο ρίζες του, δηλαδή, «Bon», το οποίο σημαίνει ένα «δίσκο» ή ένα ρηχό δοχείο, και «SAI», «εγκατάσταση» σημαίνει. Έτσι, ένα φυτό σε δίσκος είναι μπονσάι.
Bonsai - Η Τέχνη? Η τέχνη του μπονσάι δεν σημαίνει μόνο συμμετοχή ανάπτυξη των δέντρων σε ένα ρηχό δοχείο. Μπονσάι είναι ένα καλλιτεχνικό αντίγραφο ενός δέντρου σε μια μικρογραφία μορφή. Είναι ένα έργο τέχνης και απαιτεί την ικανότητα των εμπειρογνωμόνων και των τεχνικών. Μπονσάι είναι ένας τρόπος χειρισμού ενός φυσικού δέντρου για να δημιουργήσετε ένα μικρό δέντρο «μεγαλοπρέπεια» διακοσμητικό. Πολλή προσοχή, υπομονή και κατάλληλες τεχνικές μπαίνουν, να κάνουν αυτά τα όμορφα δέντρα μπονσάι. Διαβάστε περισσότερα για τα δέντρα μπονσάι - ιστορία.
Bonsai Tree Έννοια? Στο Bonsai δέντρο έχει περάσει από μια συνολική διαδικασία της εξέλιξης. Σε αυτή την περίοδο, το μπονσάι έννοια δέντρο έχει αλλάξει με διάφορους ανθρώπους που το ερμηνεύει με τους τρόπους τους. Ας δούμε τις διάφορες σημασίες μπονσάι δέντρων σε διάφορες περιόδους της εξέλιξής της.
Προέλευση? Η τέχνη του μπονσάι προέρχεται από την Κίνα, περίπου 1000 χρόνια πίσω. Η πρακτική αυτή άρχισε να αναπτύσσεται μέσα και γύρω από την Κίνα, σε μέρη όπως η Ιαπωνία, η Κορέα, το Βιετνάμ και την Ταϊλάνδη. Σε εκείνες τις ημέρες, οι άνθρωποι σχήμα και κλαδεύονται δέντρα να τους μοιάζουν με δράκους, πουλιά, φίδια και άλλα ζώα που συνδέονται με την κινεζική μύθους και θρύλους. Πίστευαν τα στριμμένα κορμούς των δέντρων έμοιαζε άγρια ​​δράκους και άλλα τρομακτικά πλάσματα.
Εξελίσσονται πλέον · Ήταν Ζεν Βουδιστών, που έφερε αυτή αρχαία κινεζική τέχνη στην Ιαπωνία. Αρχικά μπονσάι ή μικροσκοπικά δέντρα και θάμνοι έχουν καλλιεργηθεί από τους Ιάπωνες απλά για να διακοσμήσουν τα σπίτια και τους κήπους τους. Ήταν απλώς μια διακοσμητική τέχνη. Αυτή η μορφή τέχνης εκλεπτυσμένη και τιμούσαν στην Ιαπωνία για μια περίοδο του χρόνου. Στο Bonsai δέντρο έννοια διατηρείται έτσι αλλάζει, καθώς οι άνθρωποι είδαν το δέντρο μπονσάι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ήταν κάποτε θεωρείτο ως σύμβολο πλούτου και έγινε πάρα πολύ δημοφιλής με την ανώτερη τάξη. Εξελίχθηκε ως μια μορφή τέχνης που εκπροσωπεί το κύρος και τιμή.
Συμβολισμός? Οι Βουδιστές μοναχοί είδαν αυτά τα μικροσκοπικά δέντρα ως σύμβολο της αρμονίας ανάμεσα στη φύση, τον άνθρωπο και την ψυχή. Θα έπρεπε να είναι ένα σύμβολο της ειρήνης και της ισορροπίας στη φύση. Η αισθητική αξία των δέντρων αυτών αυξήθηκε τελικά, και κέρδισε μια θέση στην ψυχή του απλού ανθρώπου. Πρόκειται για το ιαπωνικό πολιτισμό και την παράδοση με κάποιο τρόπο ή τον άλλο.
Διακόσμηση? Ο 19ος αιώνας ήταν η εποχή που αυτή η τέχνη άνοιξε για τον κόσμο εκτός Ιαπωνίας. Οι ταξιδιώτες από τη δύση είδε αυτές τις υπέροχες μινιατούρες δέντρα τοποθετούνται σε γλάστρες και ήταν γοητευμένος από αυτή τη μορφή τέχνης. Πήραν αυτές τις ιδέες στην πατρίδα τους και αυτό είναι το πώς μπονσάι ταξίδεψε σε όλη τη διαδρομή προς τα δυτικά. Εδώ πάλι το μπονσάι έννοια δέντρο άλλαξαν. Άνθρωποι ήταν κατάπληκτοι από αυτό το απίστευτο creation και μπονσάι έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, με το χρόνο, το πραγματικό νόημα μπονσάι χάθηκε. Αυτές τις μέρες οι άνθρωποι θεωρούν μπονσάι ως απλά ένα κομμάτι της διακόσμησης. Οι περισσότεροι δυτικοί το δει κανείς σαν ένα μικρό άγγιγμα της Ασίας στα σπίτια τους. Θεωρείται ως το μέσο για την ενσωμάτωση φυσικών στοιχείων στην αρχιτεκτονική τοπίου και εσωτερική διακόσμηση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Bonsai Δέντρα τύποι? Πώς να αυξηθεί το μπονσάι? Δέντρο μπονσάι Φροντίδα Οδηγίες? Αυτό ήταν όλο για μπονσάι έννοια δέντρο. Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ερμηνείες για το δέντρο μπονσάι. Έτσι, δίνουν και αν και μπορεί να καταλήξει σε μια νέα έννοια του μπονσάι δέντρο!