40α Γενέθλια Προσκλήσεις

Μερικές από τις μεγάλες δικαιολογίες για να συναντήσει τους φίλους και την οικογένεια είναι ειδικές περιπτώσεις, όπως γενέθλια, επετείους, γάμους, τα ντους μωρών, και ούτω καθεξής. Έτσι, όταν 40ων γενεθλίων ένα φίλο ή μέλος της οικογένειάς του είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτός / αυτή λαμβάνει το κόμμα που τους αξίζει. Ας μην τα απόβλητα πια χρόνο και να πάρει δεξιά κάτω στην επιχείρηση. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά πνευματώδεις και συναρπαστικές 40ης προσκλήσεις γενεθλίων για τους άνδρες (το οποίο μπορεί εύκολα να μεταβληθεί για τις γυναίκες, όπως επίσης).
40α Γενέθλια Προσκλήσεις ρήσεις
Γιατί το σχέδιο απλά μια βαρετή κόμμα, όταν μπορείτε να το ζωντανέψουν με τη διασκέδαση, το γέλιο, και την παρέα των φίλων και της οικογένειας. Και όταν είστε έξω από συζητήσεις και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο, ίσως αυτά θα έρθουν στη διάσωσή σας.
Το εγώ μόλις ξύπνησα το πρόσωπό του σας 30 είναι το όλη τη μέρα μπροστά σας 40 ετών. ~ Λίμπι Reid
Να είστε σοφός με ταχύτητα? Ένας ανόητος στα σαράντα είναι ανόητος πράγματι. ~ Edward Young
Για μένα, το γήρας είναι πάντοτε δεκαπέντε χρόνια μεγαλύτερός μου. ~ Bernard Baruch Μ.
Εμείς δεν κατανοήσουν τη ζωή καθόλου καλύτερα από ό, τι στα σαράντα στα είκοσι, αλλά εμείς το ξέρουμε και να παραδεχτούμε αυτό. ~ Jules Renard
Ένας διπλωμάτης είναι ο άντρας που θυμάται πάντα τα γενέθλια μιας γυναίκας, αλλά ποτέ δεν θυμάται την ηλικία της. ~ Robert Frost
Τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής μας δίνουν το κείμενο, τα επόμενα τριάντα παράσχει τις σχόλιο σε αυτό. ~ Σοπενχάουερ
Η επιτυχία είναι σαν να καταλήξει σε σημαντική γενέθλια και η εξεύρεση είστε ακριβώς το ίδιο. ~ Audrey Hepburn
Όταν φτάσετε σαράντα, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα κάθε μέρα. ~ Henry Aaron Χανκ
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά 40ης προσκλήσεις γενεθλίων, μεταβείτε στη διεύθυνση:? Αποσπάσματα Γενέθλια? 40η Ανέκδοτα γενεθλίων? 40η Γενέθλια Προσκλήσεις Διατύπωση
Αν θέλετε να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα και να στείλει εξατομικευμένες, χειρόγραφες 40ης προσκλήσεις γενεθλίων, τότε εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω 40ης διατύπωση πρόσκλησης γενεθλίων για την έμπνευση.
Διατύπωση 40ης Γενέθλια Προσκλήσεις # 1? Χρόνια πολλά σε (Όνομα)! ? Είναι στροφή 40 επιτέλους? Ελπίδα μπορείτε να είστε εδώ ως μέρος του cast? Να του ευχηθώ το καλύτερο για τα επόμενα πενήντα χρόνια του? Θα έχουμε δείπνο και τη μουσική? Και βέβαια, πολλές μπύρες!? Δεν παρουσιάζει παρακαλώ ... αλλά αν πρέπει να? Ακριβώς ένα μπουκάλι κρασί που μπορεί να συγκεντρώσει κάποια σκόνη? (Όνομα) κάβα είναι κενή, δεν είναι πλήρης όπως ο ίδιος θα θέλατε? Μια προσθήκη στη συλλογή του? θα τον κάνει σίγουρα έτοιμος.
40α Γενέθλια Προσκλήσεις Διατύπωση # 2? Μια τεκίλα, δύο τεκίλα, τρία τεκίλα, τέσσερα ... ? Χρόνος Είναι για (όνομα) για να χτυπήσει το πάτωμα.? 40α του θα είναι τα πιο πολυσυζητημένα σχετικά με την ημέρα? Ειδικά όταν αυτός / αυτή βλέπει τι έρχεται / δρόμο του.? Μαστε να έχουμε κατάβαση από εδώ και πέρα,? Η ακροαματική διαδικασία, τα μάτια, τα μαλλιά να πέσει έξω.? Έτσι, πριν από τη μνήμη του / της να αρχίσει να ξινή? Φέρτε λίγη αγαπημένα πιάτα μπορούμε όλοι να καταβροχθίσει!
40α Γενέθλια Προσκλήσεις Διατύπωση # 3? Θα αγνοήσουμε τον αριθμό των κεράκια της τούρτας? Φάνε, να απολαύσουν και μόλις γιορτάσουμε!? Θα ελπίδα (Όνομα) ευχές μου για ό, τι θελήσει? Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;? Εκτός από την τούρτα να πάρει φωτιά!? Chef Ron είναι έτοιμη να ψησταριά,? Τα ποτά είναι έτοιμα για να χαλαρώσω,? Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι εσύ? Να πάρετε αυτό το πάρτι!
Διατύπωση 40ης Γενέθλια Προσκλήσεις # 4? Έκπληξη! Έκπληξη!? Θα είναι μια Birthday Party? (Όνομα) δεν θα ξεχάσετε ποτέ!? Σας προσκαλούμε σε (Όνομα)? 40ης Μπας γενεθλίων!? Ένας μυθικός Κόμμα έχει προγραμματιστεί? Και είστε καλούνται να αποδείξουν,? Αλλά μην το πείτε στα γενέθλια αγόρι / κορίτσι,? Να προκαλέσει ο ίδιος δεν γνωρίζει!
40α Γενέθλια Προσκλήσεις Διατύπωση # 5? Γιορτάστε την ευτυχισμένη στιγμή? Σηκώστε ένα ποτήρι με ευθυμία? Ελάτε γιορτάσουν μαζί (όνομα)? Προς τιμήν του / 40η επέτειό του!? Ας το ταρακουνήσει!? Ή ίσως προτιμάτε? Ας ξυπνήσει;
Διαβάστε περισσότερα για:? Γενέθλια Προσκλήσεις? Ποιήματα γενεθλίων? Κάντε Γενέθλια Προσκλήσεις? 40ό έτος ηλικίας Προσκλήσεις Δείγμα
Πολυαγαπημένοι Όνομα,
Πάνω στο λόφο και μαζεύοντας ταχύτητα ...? Μια μεγάλη γιορτή είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.? (Όνομα) γυρίζει 40!? Παρακαλείσθε να ενωθούν μαζί μας γιορτάζει? (Ημερομηνία) και (Time)? (Τόπος)? RSVP να μηνύσει ή Fran (Τηλέφωνο #)
(Ή να προσθέσετε οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες φράσεις ή / και ρήσεις)
Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις 40ης ιδέες γενεθλίων προσκλήσεων. Πάρτε τόσο δημιουργική όσο δυνατό και να καταστεί αυτή η υπόθεση να μείνει αξέχαστη.