Αντιμέτωποι με απιστία

Η απιστία είναι ίσως, ένα από τα χειρότερα πράγματα γάμος ή η σχέση σας μπορεί να πάει κατευθείαν. Το έχω ξαναπεί, εμείς οι άνθρωποι είναι πραγματικά φοβερό σε αντιστέκονται στην θέλγητρα ενός άλλου προσώπου που κάνει τη δια βίου δέσμευση, μια αρκετά κουραστική υπόθεση. Αλλά εσείς δεν θέλετε να ακούσετε γι 'αυτό τώρα. Τώρα θέλετε μερικές συμβουλές για την αντιμετώπιση απιστία στο γάμο. Πώς να ξεπεράσουμε αυτό το φρικτό αλήθεια ότι αυτός που αγάπησες και αξιόπιστους έχει πάει πίσω από την πλάτη σας και ασυγκίνητα εξαπατούσαν σας;
Η ενασχόληση με απιστία
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσουμε εδώ, αντιμετωπίζοντας παράλληλα την απιστία, είναι ότι, παρά το σύντροφό σας πηγαίνει πίσω από την πλάτη σας και romping με κάποιον του άλλου φύλου, θα θέλετε ακόμα τη σχέση σας να συνεχίσετε; Ή έχετε την εντύπωση ότι κατακριτέα πράξη του συντρόφου σας είναι επαρκής λόγος για ένα διαζύγιο ή μια σχέση διάλυσης;
Κατόπιν πάλι, θα πρέπει να σκεφτούμε την παρούσα απόφαση μέσα. Μετά από όλα, να απαλλαγούμε από το σύντροφό σας είναι μια αρκετά μεγάλη απόφαση να κάνει, και ως εκ τούτου απαιτεί προσεκτική σκέψη. Έτσι, τον εαυτό σας αναλύσει, το σύντροφό σας και τη σχέση σας. Νομίζετε ότι είστε γενναιόδωρος ώστε να συγχωρήσει το συνεργάτη σας; Αγαπάτε το σύντροφό σας ώστε να συνεχίσει τη σχέση ανεξάρτητα από τη μοιχεία; Πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας αξιόπιστο αρκετά και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία; Πιστεύεις ότι θα είστε σε θέση να συνεχίσει ζουν χωρίς τον εταίρο, τον οποίο έχετε αγαπήσει βαθιά κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που μπορεί να είχε αυτή τη σχέση;
Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σημεία που πρέπει να σκεφτούμε, πριν πάρετε την απόφαση να διατηρηθεί ή να πετάει έξω τον σύντροφό σας.
Τρόποι αντιμετώπισης απιστία
Καταλάβει τους λόγους? Έχω πει και παλαιότερα και θα το ξαναπώ. Άκαρδος κι αν ακούγεται, είναι σημαντικό ότι καταλαβαίνετε τι ήταν για σας, η οποία εκτόξευσε τον σύντροφό σας να εξαπατήσει σε σας. Διότι, αν θέλετε να λάβει τη σχέση προς τα εμπρός και να γίνει ένα καλύτερο πρόσωπο σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να έχετε αυτό το κομμάτι της ανατροφοδότησης από το σύντροφό σας. Είναι σαφές ότι υπήρχε κάτι το σύντροφό σας, δεν αρέσει σε σένα. Αν θέλετε πραγματικά η σχέση να συνεχιστεί, είναι σημαντικό ότι ξέρετε τι είναι και να βελτιωθεί σε αυτό. Κοίλα συμπάθεια μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα, αλλά το κακό θα παραμένουν.
Να μην είναι μόνος? «Αφήστε με ήσυχο», είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να πείτε σε κανέναν σε αυτό το ταραγμένο καιρό. Τι θα πρέπει τώρα να σας βοηθήσει, για να αντιμετωπίσουν την απιστία και το διαζύγιο, οι φίλοι σου. Θα πρέπει να βγούμε έξω και να έχουν μια καλή στιγμή. Η παγίδευση στον εαυτό σας μέσα στο σπίτι σας, μέσα στο κεφάλι σας, με όλα τα βιτριολικό σκέψεις σας θα καταστρέψουν σας εντελώς και σας βάλει στον πειρασμό να κάνει κάτι ηλίθιο. Κρατήστε συγκινήσεις σας στον έλεγχο. Και σιγουρευτείτε ότι έχετε κάποιον γύρω σας, τον οποίο σας αρέσει και την εμπιστοσύνη, έτσι ώστε θα είστε σε θέση να πάει για να ασχολούνται με την απιστία.
Πάρτε μία Εγώ Boost? Τουλάχιστον οι περισσότεροι άνδρες που εξαπατά, το κάνει με μια πιο ελκυστική γυναίκα, γεγονός που καθιστά τη γυναίκα εξαπατούσαν, αισθάνεται σαν HAG. Έτσι, να πάρει μια ώθηση εγώ. Πηγαίνετε σε ένα σαλόνι ομορφιάς και να καθορίζουν τον εαυτό σας. Αγοράστε μερικά καινούρια ρούχα. Δεν ονομάζουν «θεραπεία» για ψώνια τίποτα. Αν δεν το συνεργάτη σας, πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε πράγματι ένας κύκνος και δεν είναι το παπάκι, προκειμένου να βγει από την ψυχολογική αυτο-μίσος.
Sit Down και Communicate? Αν θέλετε ο γάμος σας να συνεχίσετε, θα πρέπει να μιλήσετε με το σύζυγό σας και να δοκιμάσετε και το έργο πράγματα έξω. Εάν ο σύζυγός σας αγαπάει πάρα πολύ, είναι σημαντικό ότι καταλαβαίνετε πλευρά ο ένας του άλλου από την ιστορία και να προχωρήσουμε μαζί, Επικοινωνίας και κάποια μόνοι χρόνο μαζί, είναι μια μεγάλη ιδέα για τις γυναίκες και τους άνδρες να αντιμετωπίσουν την απιστία. Θα σας βοηθήσει να επαναφέρει τον ρομαντισμό, το οποίο η σχέση σας πρέπει να έχει λείπουν, και να σας βοηθήσει να έρθουν κοντά η μία στην άλλη και να ανακαλύψει ξανά την αγάπη σας για τον άλλον.
Μην κρεμάτε Γύρω Σαντ άνθρωποι? Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας καλός τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος η απιστία είναι να κάνεις παρέα με ανθρώπους που έχουν περάσει την εμπειρία τους. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν το σωστό πράγμα που κάνει, ίσως να καταλήξετε συνεδρίαση το λάθος είδος των ανθρώπων και μπορεί να συναντήσετε μερικούς ανθρώπους που θα σας δώσει μερικές φοβερές συμβουλές. Και, αν είστε ευαίσθητος, ίσως να καταλήξετε τη λήψη της. So παρέα με άτομα που γνωρίζετε, σας έχω εμπιστοσύνη και να έχουν μια καλή στιγμή με.
Περισσότερα για τη βοήθεια επιζών απιστία. Διαβάστε παρακάτω. ? Επιζών Infidelity στο γάμο? Infidelity: σημάδια της απιστίας στο γάμο? Έτσι, αυτό ήταν όλο για την αντιμετώπιση απιστία. Στάδια αντιμετώπισης απιστίας μπορεί να είναι λίγα ή πολλά, ανάλογα με το πώς εσείς και ο σύντροφός σας ανταποκριθεί στην κατάσταση Μπορείτε είτε να επιλέξουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη μεταξύ τους, παρά την εξωσυζυγική σχέση και η αντιμετώπιση απιστίας γίνεται απλή. Ή μπορείτε να πολώσει άκριτα το σύντροφό σας και ο συνεργάτης σας δεν θα σας ενθαρρύνει να τον εμπιστεύονται / της, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει την απιστία πιο δύσκολη.