Ivy Φροντίδα φυτών

Εγγενής στην Ευρώπη, μια κισσός φυτό, ή ορειβάτης που έχει ταξινομηθεί κοσμεί πολλά σπίτια, τοίχους, φράχτες, των οδών και των ρυμουλκουμένων όλη. Οι καταπράσινα γυαλιστερά φύλλα του κισσού που τώρα έρχεται σε μια ποικιλία πολύχρωμο καλλιεργεί, έκανε το φυτό ένα «πρέπει», αν κάποιος επιθυμεί να προσθέσει μια παλιά γοητεία σπίτι για να τα σπίτια τους. Να μην αναφέρω, μια εδραιωμένη και διαμορφώνονται κισσού μπορεί να κρύψει την αφθονία των ήλων στο τοπίο. Η κοινή κισσός ή το αγγλικό κισσό είναι βοτανικά γνωστή ως έλικας Hedera, και ανήκει στην οικογένεια Araliaceae, της ίδιας οικογένειας, που περιέχει το δηλητηριώδης κισσός. Για να εξασφαλιστεί ότι αυτό το αειθαλές αναρριχητικό φυτό ευδοκιμεί και ακμάζει, μερικές κισσός συμβουλές για την περιποίηση των φυτών.
Ivy Οδηγίες Φροντίδα φυτών
Μια ενιαία μονάδα κισσού μπορεί να φτάσει τα 20 με 30 μέτρα, και έχει πολλά λεπτά Twining καλάμια. Τα φύλλα επιβαρύνουν είναι αυτές που εναλλάσσονται, 50 έως 100 mm σε μήκος, ανάλογα με το είδος. Τα φύλλα μπορούν να palmately πέντε λοβούς νεανική αφήνει καθώς unlobed καρδιοειδής ενήλικα φύλλα (βρίσκονται κυρίως στην εύφορη ανθοφόρα στελέχη). Την πρασινωπή-κίτρινο-υπόλευκο, πλούσια σε νέκταρ λουλουδιών που παράγονται από τα τέλη του καλοκαιριού μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, και το μαύρο με πορτοκαλί-κίτρινο μούρα που μεταφέρουν περίπου 2 - 3 σπόροι ωριμάζουν στα τέλη του χειμώνα. Που αναφέρεται παρακάτω έχει περισσότερες πληροφορίες για το πώς να φροντίσει έναν κισσού εργοστάσιο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εσάς εάν έχετε ψάξει για πληροφορίες σχετικά με κισσό εσωτερική φροντίδα των φυτών.
Πώς να μεγαλώσουν και να διαδίδει ένα Ivy Plant? An κισσός φυτό σπιτιού μπορεί εύκολα να αναπαραχθεί με τη λήψη βλαστοκυττάρων ή γυμνή ρίζα τεμαχισμό, την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Πάρτε μια 10 ιντσών προέρχονται από ένα έτος παλαιό από ζαχαροκάλαμο, σαφή όλα τα χαμηλότερα φύλλα και βάλτε σε ένα γυάλινο βάζο γεμάτο με καθαρό νερό ή σε μείγμα με ριζοβολία ορμόνες. Σταθείτε το βάζο με μοσχεύματα κοντά σε ένα ηλιόλουστο περβάζι του παραθύρου. Αλλαγή νερό κάθε δεύτερη ημέρα, οι ρίζες θα φυτρώσει μέσα σε μια εβδομάδα. Κάποιος μπορεί ακόμη και στρώμα τα μοσχεύματα, καρφίτσα ένα μέρος με ήπια κάμψη και δημιουργώντας μια μικρή τομή στο στέλεχος, στο έδαφος. Sever φυτό κόρη από το μητρικό φυτό, μετά τις ρίζες φυτρώνουν, σε μια-δυο εβδομάδες που είναι. Μάθετε περισσότερα για την κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων.
Πώς να Φροντίδα για μια Ivy Φυτών? Ivy αναπτύσσεται καλύτερα σε ηλιόλουστες, αλλά δεν σκληρή. Αν σκοπεύετε να φυτέψει μια κρεμαστή γλάστρα, μία μονάδα ανά παγίδα είναι περισσότερο από αρκετό. Για να χρησιμοποιήσετε τους για την κάλυψη του εδάφους ή ορειβάτες, των φυτών σύμφωνα με το μέγεθος του προβλεπόμενη θέση. Το έδαφος πρέπει να είναι ένα μέρος του de-ξεριζωθούν εδάφους, βρύο τύρφης ή φύλλων μούχλα και χώμα. Μέχρι το χώμα βαθιά όταν φύτευση στο έδαφος. Να προκαλέσει υγιή ανάπτυξη, τσίμπημα από κύριο φύλλο σουτ. Αφήστε τα μέρη της πλευρικής διακλάδωσης. Γονιμοποιήσουν καλά για ένα φλος της ανάπτυξης.
Το κλάδεμα είναι απαραίτητο να κισσός φροντίδα των φυτών. Ως έντονη ορειβάτης, αναπτύσσεται πολύ γρήγορα, και τρέχει έξω από το σχήμα αρκετά συχνά. Πλέον μπορεί εύκολα να μπερδευτεί και να βρωμίσει επάνω το σχήμα. Κρεμαστά κισσός φυτά χρειάζονται φως κλάδεμα, να κάνουν ακριβώς το φυτέψουμε pjo 'ψuσχηερ και ενιαία το φθινόπωρο του. Ivy σε τοίχο, φράχτη ή εδαφοκάλυψης, πρέπει να κλαδεύονται για να κρατήσει τον αέρα και το φως κίνημα και κυκλοφόρησε και το σχήμα πολύ. Δώστε ένα σύστημα υποστήριξης, όπως πέργκολες, ή κάρφωσε τοίχους με τα θέματα που νάιλον διατρέχει, όπως ο κισσός των φυτών γίνεται βαρύτερο και πυκνότερο με την ηλικία. Για να αλλάξετε το πλήρες σχήμα του κισσού φυτό, ένα σκληρό δαμάσκηνο, μετά από τον τελευταίο παγετό συνιστάται.
Μικρές παρασίτων όπως ακάρεα αράχνη, αφίδες, mealybugs, την κλίμακα και το λευκό πετά είναι μόνιμοι κάτοικοι ενός κισσού φυτών, ειδικά τα μεγάλα ορειβάτες. Το φυτό είναι επίσης ευαίσθητα στις βακτηριακές φύλλα τόπου και αρχέγονων σαράκι επειδή το πυκνό φύλλωμα υγρασία παγίδες. Ανάλογα με το μέγεθος του κισσού φυτών, επαρκείς προφυλάξεις πρέπει να λαμβάνονται.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αγγλικά Ivy Plant? Houseplants? Εσωτερική Κηπουρική? Ivy φροντίδα των φυτών θα αποδειχθούν αποτελεσματικές για την ταχέως αναπτυσσόμενη μονάδα που κάποιος χρησιμοποιεί ως έδαφος κάλυψη στον έλεγχο της διάβρωσης, καλύπτει κάθετες επιφάνειες όπως τοίχους ή φράχτες, ή να μεγαλώσουν σε ένα εμπορευματοκιβώτιο εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Όπου κι αν αυτά μεγαλώνουν, σίγουρα θα απολαύσετε την ευτυχισμένη green καταρράκτη!