Μπάνιο εθιμοτυπία

Παντού πάμε, πρέπει να ακολουθήσει κάποια εθιμοτυπία που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ρύθμιση. Πολλοί άνθρωποι και οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει μια εθιμοτυπία στο χώρο εργασίας μπάνιο που θα ακολουθήσει κατά τη χρήση της τουαλέτα στο γραφείο σας. Ας συζητήσουμε ορισμένα γενικά εθιμοτυπία μπάνιο στο χώρο εργασίας που πρέπει να ακολουθηθεί.
Εργατικά εθιμοτυπία Μπάνιο
Το πιο σημαντικότερο εθιμοτυπία μπάνιο χώρο εργασίας δεν είναι να μιλήσουμε για τις επιχειρήσεις και την εργασία ζητήματα στο μπάνιο. Αποθηκεύστε τα λόγια των επιχειρήσεων που θα συζητηθεί στην αίθουσα συνεδρίων ή στην καμπίνα σας. Πλύσιμο και σκούπισμα τα χέρια σας καθαρά, αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό εθιμοτυπία μπάνιο στο χώρο εργασίας. Εσείς ο ίδιος δεν θα ήθελε κάποιος δεν πλύνει τα χέρια του μετά τη χρήση χώρων ανάπαυσης και έρχονται προς το μέρος σας για χειραψία.
Πριν από προσπαθώντας να μπει σε ένα στασίδι, ακριβώς κάτω από ματιά να δείτε αν κάποιος είναι εκεί. Όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα, είναι πολύ απαραίτητο να ξεπλύνετε. Θα ήθελα να μην σίγουρα όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα για να δει ακριβώς να είναι βρώμικο και δεν ξεπλένεται. Πριν φύγετε από την τουαλέτα, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά καθαρό για να χρησιμοποιηθεί από άλλο πρόσωπο. Εάν κάποια από τις αναγκαιότητες τουαλέτα δεν είναι διαθέσιμες, θα πρέπει να ενημερώνουν το πρόβλημα με το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση και καθαρίστε το αποχωρητήριο.
Επίσης, είναι αγένεια αν μιλήσετε πάρα πολύ στο μπάνιο ή μιλάτε σε κινητό τηλέφωνο. Ποτέ δεν θα θέλετε η σύνδεση άτομο να είναι σε θέση να ακούσουν τους ήχους παράξενο φόντο. Αν υπάρχει μια κακή μυρωδιά έρχεται, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αποσμητικό χώρου. Αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν σπρέι πάρα πολύ, έτσι ώστε οι άνθρωποι έρχονται αργότερα θα πρέπει να κλείσουν τη μύτη τους, δεν οφείλεται στη μυρωδιά, αλλά το αποσμητικό χώρου. Οι τουαλέτες είναι γραφτό να γίνει ένα σιωπηλό χώρο, και η χρηστή δημόσια εθιμοτυπία μπάνιο δεν είναι να μιλήσει ή να γελάσει δυνατά.
Άντρας εθιμοτυπία Μπάνιο
Ένα από εθιμοτυπία μπάνιο οι σπουδαίοι άνδρες δεν είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ουρητήριο που είναι ακριβώς δίπλα με αυτή που χρησιμοποιείται από άλλο πρόσωπο. Ενώ όντας σε ένα στασίδι, πρέπει να αποφύγετε τρύπημα τα πόδια σας, τραγουδώντας μια μελωδία, σπάζοντας απότομα τα δάχτυλά σας, και να κάνει παρόμοια άλλα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το κάθισμα της τουαλέτας καθαρά πριν φύγετε από την τουαλέτα. Μετά τη χρήση του τουαλέτα, να ρίξει όλα τα χρησιμοποιούμενα υλικά στον κάδο. Μην πετάτε τα χρησιμοποιούμενα υλικά, όπως χαρτί υγείας, όπως εσείς επιθυμείτε. Αφού μπείτε στο στάβλο, βεβαιωθείτε ότι η πόρτα είναι ασφαλισμένη σωστά, και δεν θα ανοίξει κατά λάθος.
Γυναίκα εθιμοτυπία Μπάνιο
Αν και στο χώρο εργασίας, οι γυναίκες πρέπει επίσης να τηρούν κάποια εθιμοτυπία γραφείο μπάνιο στο μυαλό. Οι γυναίκες δεν θα πρέπει να λάβει πολύ ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να κάνει το makeup τους. Καταλάβετε ότι άλλοι εργαζόμενοι γυναίκες επίσης πρέπει να χρησιμοποιήσετε το νεροχύτη. Επίσης οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουν να μην εφαρμόζουν πάρα πολύ από κολώνια ή άρωμα, που μπορεί να προκαλέσουν ενόχληση στους άλλους ανθρώπους. Εάν χρησιμοποιείτε χαρτί μπάνιο ή χαρτοπετσέτες και αν είναι οι τελευταίοι, προτείνεται να τους αντικαταστήσει εάν οι νέες αυτές είναι διαθέσιμες.
Διαβάστε περισσότερα για το πλύσιμο των χεριών μετά την τουαλέτα.
Αυτά είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα εθιμοτυπία μπάνιο στο χώρο εργασίας που πρέπει να ακολουθούνται από άνδρες και γυναίκες εργαζομένους. Να θυμάστε ότι αν δεν θεωρούν ότι στο χώρο εργασίας ετικέτες μπάνιο, άλλοι υπάλληλοι μπορεί να έχουν μια πολύ κακή εντύπωση για εσάς. Ελπίζω ότι από τώρα ίσως έχεις τους βασικούς κανόνες για το πώς να συμπεριφέρονται όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα στο χώρο εργασίας.