Κρέπα Myrtle Κλάδεμα

Υπάρχουν πολλοί τύποι κρεπ μυρτιές, μερικά είναι το μέγεθος των μικρών θάμνων, ενώ ορισμένα εξελιχθούν σε ψηλά δέντρα. Το λουλούδι που εμφανίζονται σε αυτά τα δέντρα μπορούν να είναι λευκό έως ροζ, φούξια ή μοβ χρώμα. Οι περισσότεροι κρεπ μυρτιές οι θάμνοι, αλλά είναι κλαδεύονται για να αυξηθεί και το σχήμα όπως μικρά δέντρα. Το σχήμα αυτό δέντρο είναι η πλέον προτιμώμενη μορφή, και μπορεί να βλέπει συχνά σχετικά με τα σχέδια εξωραϊσμού. Αυτά τα δέντρα έχουν μια μακράς διαρκείας άνθιση, που καθιστά το δέντρο ακόμα πιο ελκυστικό. Σε ορισμένες κλιματολογικές συνθήκες, αυτό το δέντρο μπορεί να ανθίσει ακόμη και για έξι μήνες. Μετά την περίοδο της άνθησης είναι πάνω, μπορεί κανείς να παρατηρήσει, επίσης, φλοιός τους, η οποία έχει ενδιαφέροντα χρώματα, και τείνει να ξεκολλήσουν σε μικρές τμήμα. Αν και, τα δέντρα αυτά είναι χαμηλή συντήρηση, κάποιος πρέπει να κρατήσει το χρόνο που εκτελεί κρεπ μυρτιές κλάδεμα, να διατηρήσει δέντρο του όπως το σχήμα.
Κρέπα Myrtle κλάδεμα δέντρων? Που αναφέρονται παρακάτω, τα κρεπ μυρτιές άκρες κλάδεμα που θα σας βοηθήσουν στην ορθή κλάδεμα του δέντρου.
Είναι Κρέπα Myrtle Κλάδεμα απαραίτητο;? Πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά στην κρεπ μυρτιές θάμνο κλάδεμα, κάποιος πρέπει να καταλάβει αν κλάδεμα των κρεπ μυρτιές είναι απαραίτητη. Κλάδεμα των κρέπα μυρτιά δεν είναι κανονικά αναγκαία για τη διατήρηση της υγείας του δέντρου. Ωστόσο, εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα σχήμα δέντρου από την κρέπα θάμνο μυρτιά, θα πρέπει να το κλαδεύω κάθε χρόνο. Μπορείτε να κλαδεύω κρεπ μυρτιές δένδρα σύμφωνα με οποιοδήποτε σχήμα θέλετε. Μπορείτε να κλαδέψετε τα κλαδιά αν βρείτε να είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη. Ωστόσο, το κλάδεμα δεν είναι απαραίτητη αν θα είναι ωραία με το σχήμα των κλαδιών.
Η σωστή στιγμή για Κλάδεμα? Για τη γενική συντήρηση του δέντρου, η ιδανική στιγμή είναι είτε στα τέλη του χειμώνα ή κατά τις αρχές του χρόνου την άνοιξη, όταν το δέντρο βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση. Αυτό είναι γνωστό ως ο καλύτερος χρόνος για κλάδεμα, αν σκέφτεστε να αναδιαμορφώνουν το δέντρο ή να θέλουν να ξεφορτωθούν τα αδύνατα κλαδιά και να ενθαρρύνει τη νέα αύξηση. Παρόμοια με πολλά φυτά, η κρέπα δέντρο μυρτιάς μπορούν επίσης να ενθαρρυνθούν να βάλει εμπρός ένα δεύτερο γύρο των ανθέων, χρησιμοποιώντας μια πρακτική που ονομάζεται ως deadheading. Αυτό βοηθά να διατηρήσει και να επικεντρώσει την ενέργεια από το δέντρο για τα λουλούδια και την υγεία των δέντρων. Αυτό μπορεί να γίνει μετά το πρώτο γύρο του δέντρου των ανθών έχει τελειώσει. Στη συνέχεια μπορείτε να κλαδέψετε τα άνθη.
Αποφασίζει το κλάδεμα σε σχήμα? Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τα δέντρα μυρτιά κλάδεμα κρέπα, είτε να διατηρήσουν ένα φυσικό σχήμα ή μια επίσημη ψηλό σχήμα δέντρου. Στο φυσικό ύφος του κλαδέματος, η έμφαση δίνεται στους κλάδους που είναι προς τα μέσα. Στην επίσημη στυλ κρέπα μυρτιάς κλάδεμα δέντρων, ένα εστιάζει σε κλάδεμα για ένα εξωτερικό σχήμα του δέντρου και όχι από το εσωτερικό της διαφάνειας. Αυτό το στυλ βοηθά επίσης στην ενθάρρυνση της επιπλέον ανθίζουν, δεδομένου ότι αναγκάζει το δέντρο να αυξηθεί περισσότερες νέες ξύλο στην οποία εμφανίζονται οι νεότερες άνθη.
Πώς να κλαδεύω;? Να κλαδεύω μια κρέπα μυρτιά χρησιμοποιείτε αιχμηρά και καθαρά εργαλεία κλαδέματος. Της παράκαμψης ψαλίδι θα δώσει καλά ουσιαστικά αποτελέσματα, αλλά χρησιμοποιούν ένα πριόνι για κλάδους που είναι περισσότερο από μια ίντσα σε διάμετρο. Έτσι, καθαρίστε τα εργαλεία κήπου σας με ένα διάλυμα 1 μέρος χλωρίνη και 4 μέρη νερό. Στη συνέχεια, ξεκινούν από τη βάση και κόψτε όλα τα κορόιδα, που αναπτύσσονται γύρω από τη βάση του δέντρου. Αν δείτε οποιαδήποτε βλαστούς που είναι μαλακό και εύκαμπτο, στη συνέχεια, τραβήξτε τους ακριβώς έξω από το έδαφος και θραύση τους από τη βάση. Στη συνέχεια, να απαλλαγούμε από όλους τους κλάδους πλευρά από τον κύριο κορμό μέχρι το ένα τρίτο ύψος του δένδρου. Ενώ κλάδεμα, προσπαθούν να διατηρήσουν την αφθονία της κυκλοφορίας του φωτός και του αέρα, με τον περιορισμό του αριθμού των κύριων κορμούς σε 4-5. Απαλλαγείτε από τις ασθένειες ή κατεστραμμένα καταστήματα, και, τέλος, αφαιρέστε οποιεσδήποτε διακλαδώσεις που διασχίζουν μία την άλλη. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να τακτοποιήσει ένα δέντρο.
Αυτό ήταν όλο για κρεπ μυρτιά κλάδεμα. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποφύγετε πάντα το άσχημο πρακτική περικοπή το κρεπ μυρτιές σε ένα κορμό, αυτό ονομάζεται «δολοφονία κρεπ» και είναι μια πολύ κακή πρακτική κλάδεμα. Η πρακτική αυτή όχι μόνο καθιστά το δέντρο βλέμμα άσχημο, αλλά είναι επίσης πολύ επιβλαβές για την υγεία του δέντρου, που προσκαλεί μυκητιασική λοίμωξη, και μειώνει την αντίσταση του δέντρου για ζημιές που προκάλεσε θύελλα.