Σπιτική μωρομάντηλα

Baby σκουπίζει είναι απαραίτητοι, ειδικά, αν έχετε ένα βρέφος ή το μικρό παιδί στο σπίτι σας. Ακόμη και ορισμένοι ενήλικες χρησιμοποιούν μωρομάντηλα. Εντούτοις, μερικοί μπορούν να βρουν κατάστημα-αγορασμένες μωρομάντηλα, πολύ ακριβό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι εμπορικές μωρομάντηλα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος στα μωρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς σπιτικά μωρομάντηλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση για κατάστημα αγόρασε-σταθμούς. Σπιτική αυτά μπορεί να γίνει από χαρτί κουζίνας ή τα ρούχα. Ακόμη και σκουπίστε λύσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά εύκολα μεθόδους για να κάνει σπιτικό πετσετάκια μωρών.
Πώς να κάνετε Σπιτική μωρομάντηλα
Κάνοντας πετσετάκια μωρών είναι ένα πολύ εύκολο έργο, αν έχετε όλα τα απαραίτητα υλικά. Σπιτική πετσετάκια μωρών μπορεί να είναι κατασκευασμένη από ύφασμα ή από χαρτί κουζίνας. Είτε πρόκειται για ύφασμα ή χαρτί πετσέτες, επιλέξτε αυτές με μαλακή υφή-, έτσι ώστε να μην βλάψει το μωρό με το σκουπίζει. Κάνοντας μωρομάντηλα ύφασμα είναι μια πολύ εύκολη δουλειά. Αγορά κάποιο μαλακό πανί και το κόβουμε σε μέγεθος μικρής πετσέτες. Χρησιμοποιήστε τα σκουπίζει ύφασμα, το οποίο μπορεί να πλυθεί μαζί με πάνες μωρών. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να πετσετάκια μωρών με απορροφητικό χαρτί. ? Πρώτα από όλα, την αγορά των απαραίτητων υλικών. Το κύριο πράγμα είναι ένα καλό χαρτί κουζίνας ποιότητας, η οποία είναι ισχυρή και γίνεται απαλό στην υφή, όταν είναι βρεγμένο. ? Για να σκουπίσει λύσης, θα πρέπει να έχετε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, μία κουταλιά της σούπας κρέμα μωρό, ένα σαπούνι μωρών κουταλιά λάδι και μία κουταλιά μωρό. Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα μωρών, τα οποία ταιριάζει το καλύτερο για το δέρμα του μωρού σας. ? Ξεκινήστε με την κοπή των ρολό χαρτί κουζίνας στο μισό. Θα πάρετε δύο ρολά χαρτί κουζίνας στο μέγεθος των ρολά χαρτιού τουαλέτας. ? Βάλτε το μισό σε ένα πλαστικό κυλινδρικό δοχείο, με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω. Η δεξαμενή πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο να κρατήσει το ρολό χαρτί κουζίνας. ? Τώρα, κάνετε μια σχισμή στη μέση του καπακιού με ένα κοφτερό μαχαίρι. Μπορείτε να τραβήξετε χαρτί κουζίνας μέσω αυτής της σχισμής. ? Το επόμενο βήμα είναι να προετοιμάσει το μωρό σκουπίζει λύση. Αυτό μπορεί να γίνει με την ανάμειξη των συστατικών - ζεστό νερό, βρεφικό λάδι, σαπούνι και λοσιόν μωρών μωρών. Ζεστό νερό εξασφαλίζει την ομοιόμορφη ανάμειξη όλων των συστατικών. ? Τώρα, ρίξτε το σκουπίστε διάλυμα μέσα στο δοχείο με ρολό χαρτί. Μετά από κάποιο χρόνο, γυρίστε τον περιέκτη ανάποδα, έτσι ώστε την άλλη πλευρά, επίσης, παίρνει εμποτισμένο με διάλυμα. ? Αφού η λύση απορροφάται από το απορροφητικό χαρτί σε ένα ενιαίο τρόπο, αργά τραβήξτε προς τα έξω τον πυρήνα από χαρτόνι. Τώρα, τραβήξτε απαλά το εσώτερο κομμάτι μέσα από τη σχισμή στο καπάκι και ασφαλίστε το καπάκι σφιχτά. ? Σπιτικό σκουπίζει μωρό σας είναι έτοιμο για χρήση. Κάθε φορά, θα πρέπει να έχετε το μωρό σκουπίζει, τραβήξτε έξω από το δοχείο, να είσαι διάτρητα στο μεταξύ, είναι πολύ εύκολο να ρίξουμε έξω τον απαιτούμενο αριθμό πετσετάκια μωρών. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα του μωρού.
Τώρα, έχετε μια βασική ιδέα για την κατασκευή της σπιτικής πετσετάκια μωρών. Αν δεν σας αρέσει υγρά πετσετάκια μωρών, μπορείτε να κρατήσετε το ταμπόν λύση ξεχωριστά, σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Κάθε φορά, θα πρέπει να σκουπίσετε το μωρό σας, ψεκάστε μια μικρή λύση για τη χαρτοπετσέτα ή στο δέρμα του μωρού. Εάν το μωρό σας έχει ευαίσθητο δέρμα, θα πρέπει να είναι πραγματικά επιλεκτικό για τα προϊόντα, τα οποία χρησιμοποιούνται για να κάνουν το ταμπόν λύση. Αποφύγετε τα αιθέρια έλαια ή τα προϊόντα με μινθόλη. Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα βιολογικά προϊόντα. Μπορείτε επίσης να φέρουν αυτά τα μωρομάντηλα, εάν πηγαίνετε έξω. Βάλτε το σε μια κλειδαριά πλαστική τσάντα φερμουάρ, έτσι ώστε το ταμπόν λύση δεν παρουσιάζει διαρροή. Τα παραπάνω δήλωσε ο σπιτικές συνταγές μωρό σκουπίζει είναι πολύ εύκολο να γίνουν, την ίδια στιγμή είναι οικονομικά αποδοτική πάρα πολύ. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε το μωρό σας από τις ανεπιθύμητες συστατικά που υπάρχουν στο κατάστημα-αγορασμένες μωρομάντηλα, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν τα μωρά με το ευαίσθητο δέρμα.