Μαρούλι Ποικιλίες

Ένα ταξίδι στο σούπερ μάρκετ δεν είναι πλέον ο τρόπος που χρησιμοποιείται για να είναι. Υπάρχουν περισσότερα είδη και τις ποικιλίες των φρούτων και λαχανικών από ποτέ. Υπάρχει μια εξωτική εμφάνιση διαφορετικά χρώματα, σχήματα, μεγέθη, ποικιλίες, η υφή, γεύση των λαχανικών και των φρούτων στο σούπερ μάρκετ. Δεν γνωρίζουν καν ποια είναι τα ονόματα αυτών των εξωτικών φρούτων και λαχανικών. Αυτό το άρθρο θα καλύψει κάποιες πληροφορίες σχετικά με ποικιλίες μαρουλιού.
Μαρούλι ή Lactuca sativa είναι το αρχαιότερο γνωστό λαχανικά στον άνθρωπο. Το μαρούλι λαχανικών έχει αναπτυχθεί από serriola Latuca, δηλαδή, την τραχιά μαρούλι. Ήταν ένα άγριο φυτό που είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή της Μεσογείου και την περιοχή του Καυκάσου. Λέγεται, ο αυτοκράτορας Αύγουστος Καίσαρας είχε ένα καταστατικό πραγματοποιηθεί προς απαθανάτισε the Romaine μαρούλι τύπου. Αυτό ήταν επειδή πίστευε ότι τον θεράπευσε από κάποια ασθένεια. Μαρούλι σπόροι ήρθαν στη Βόρεια Αμερική το 1600 από την Αγγλία. Το κοινό μαρούλι έγινε δημοφιλής μόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες μαρουλιού που διατίθενται στην αγορά στο επόμενο άρθρο.
Ποικιλίες Μαρούλι
Υπάρχουν πάνω από εκατοντάδες μαρουλιού διαθέσιμων τύπων που διαφέρουν μόνο στο μέγεθος ή τις ημέρες τη συγκομιδή. Οι ακόλουθες είναι μερικές ποικιλίες μαρουλιού που έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομάδες.
Cripshead: Η cripshead ποικιλίες μαρουλιών έχουν ένα κεφάλι επιχείρηση. Έχουν μια υφή Crips και διακριτή φλέβες. Ο κοινός τύπος μαρουλιού crisphead είναι το μαρούλι. Οι πιο δημοφιλείς καλλιέργειες πτώση είναι η ποικιλία μαρουλιού Ιθάκη. Οι κεφαλές μπορεί να χαλαρώσει στη θερμότητα, αλλά αυτοί οι τύποι μαρουλιών είναι ανθεκτικά στην γαζών. Το καλοκαίρι τα μαρούλια έχουν μεγάλο κεφάλι και χρειάζεται χρόνος για να βίδα μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Έχουν κροσσώδης φύλλα που είναι ανθεκτικά στην άκρη έγκαυμα.
Butterhead: Οι ποικιλίες μαρουλιών butterhead έχουν μια μαλακή υφή, ευέλικτο φύλλα με διαφορετικές φλέβες. Το μαρούλι Bibb έχει μια υφή τρυφερή και διαρκεί περίπου 45 με 57 ημέρες για να συγκομιδή. The buttercrunch είναι μια αμερικανική ποικιλία των Bibb και είναι πιο ανεκτικά σε θερμότητα από το τελευταίο. Η Ευρωπαϊκή Marvel ποικιλίας μαρουλιού, των Four Seasons έχει πράσινα φύλλα που έχουν κόκκινες άκρες. Είναι φυτεύεται την άνοιξη, το τέλος του καλοκαιριού και το φθινόπωρο.
Looseleaf: Η ποικιλία looseleaf του μαρουλιού δεν έχετε το κεφάλι, αντί να αποτελούν μια δέσμη των φύλλων. Το μαρούλι σαλατιέρα είναι εύκολο να αυξηθούν και είναι αρκετά ανθεκτικό στη θερμότητα. Εκτός από το πράσινο μαρούλι σαλάτα μπολ, το κόκκινο σαλατιέρα ποικιλίας μαρουλιού, είναι επίσης δημοφιλής. Lollo Bionada είναι μια ιταλική μαρούλια που έχει frilled πλεονέκτημα που παίρνει από μια μακρά περίοδο συγκομιδής. The Lollo Rossa είναι η κόκκινη ποικιλία του Lollo Bionada. Το μαρούλι σε φύλλα βελανιδιάς έρχεται σε διάφορες ποικιλίες όπως το πράσινο, κόκκινο, χάλκινο, κλπ. Είναι πολύ δημοφιλής φύλλα σαλάτας και χρησιμοποιούνται ως σάλτσες.
Romaine ή Cos: Οι ποικιλίες αυτές μαρούλι έχουν τραγανή υφή και χρησιμοποιούνται ως σάλτσες για σαλάτες. The Romaine είναι ένα φυτό που έχει όρθια στενόμακρα φύλλα που είναι τραχιά και τρυφερή. Rouge d'Hiver είναι ένας τύπος μαρούλι που είναι ανθεκτικό στις χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να συγκομισθεί στην άνοιξη και το καλοκαίρι. Η Μικρή Gem Mini Romaine είναι το είδος της αγγλικής κειμήλιο που έχει μια τραγανή υφή.
Mesclun: Η Mesclun είναι μείγμα άγρια ​​συγκομιστεί νεαρά χόρτα. Τα περισσότερα από τα Mesclun καλλιεργούνται ως κρεβάτια των μικτών σπόρων μαρουλιού. Επίσης, θα βρείτε κάποια «πικάντικο», τα μείγματα που έχουν μια μικτή ποικιλία από φύλλα μουστάρδας, ρόκα, κάρδαμο, mezzula σε αυτά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς να αυξηθεί το μαρούλι.
Αυτό ήταν όλα σχετικά με τις ποικιλίες μαρουλιών διατίθεται στην αμερικανική αγορά. Κάθε τύπος μαρούλι έχει διαφορετική θρεπτική αξία. Μαρούλια είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνη Α και Κ. περιέχουν επίσης καλές ποσότητες ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Μια σαλάτα μαρούλι είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής καρδιά. Ελπίζω να βρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ποικιλίες μαρουλιών σε αυτό το άρθρο.