Monroe Piercing

Το όνομα τα λέει όλα? Μονρόε piercing. Ένα χείλι piercing εφόσον το γενεαλογικό ή Labret τοποθετείται ακριβώς πάνω από το άνω χείλος (αριστερή πλευρά συγκεκριμένα, ως τόπου ομορφιά της Μέριλιν Μονρόε). Εάν το χείλος piercing είναι στη δεξιά πλευρά του χείλους, τότε είναι γενικά αναφέρεται Μαντόνα ή Crawford piercing. Εκτός από το να είναι μια προφανής αναφορά στη Marilyn Monroe, η διάτρηση είναι επίσης δημοφιλής λόγω της Madonna και η Cindy Crawford. Δεδομένου ότι αυτό το είδος του piercing σώματος έγινε διάσημη από αυτές διασημοτήτων. Πολλοί παίρνουν εφηβική ή 20-κάτι κορίτσια γοητευμένος να πάρει ένα για τον εαυτό τους. Αν σκέφτεστε να πάρει το ένα οι ίδιοι, τότε ρίξτε μια ματιά σε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες διάτρηση Μονρόε που μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση κατάλληλα. Διαβάστε περισσότερα για την προσώπου piercings.
Monroe Piercing Κοσμήματα
Ένα γενεαλογικό Labret που μοιάζουν αρκετά παρόμοια με ένα barbell χρησιμοποιείται για αυτό το είδος του piercing. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το τελικό μέρος της Labret θα είναι επίπεδη και η άλλη πλευρά έχει μια μικρή μπάλα ή στηριγμάτων διαμαντιών. Έχει μια εξαιρετική έφεση και συνολική εμφάνιση επειδή φαίνεται αριστοκρατικό αυτά έχει τοποθετηθεί. Πολλά κορίτσια, για να μοιάσει με ένα πραγματικό σήμα ομορφιά, θα πάρει ένα μικρό μαύρο stud γύρο. Υπάρχουν τόνοι του κοσμήματος για να επιλέξουν από, όπως αφρώδες πολύτιμοι λίθοι σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Read more on προσώπου λίστα piercings.
Monroe Piercing Διαδικασία? Πρώτα από όλα, η επαγγελματική διατρυπών θα αποστειρώνεται την περιοχή και να θέσει ένα μικρό σημείο με το μόνιμο δείκτη. Αυτός / αυτή μπορεί να κάνει ένα ή περισσότερα ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σημείο που ταιριάζει το πρόσωπό σας. ? Επίσης, εκτός από αποστείρωση του δέρματος πάνω από τα χείλη σας, θα σας ζητηθεί να ξεπλύνετε το στόμα σας σωστά με κάποιο στοματικό διάλυμα. ? Τότε το άνω χείλος θα πιάνονται και βρίσκονται στην κατοχή μακριά από το στόμα σας. Αυτό θα κάνει κάποια περιθώρια για τη βελόνα για να πάει μέσα και να μην βλάψει τα ούλα ή τα δόντια σας. ? Τώρα το γενεαλογικό Labret θα είναι διάτρητο από το άνω χείλος. Monroe piercing οίδημα παραμένει για λίγες μέρες, διότι το γενεαλογικό χρησιμοποιούνται στο χρόνο θα είναι μεγαλύτερη από ό, τι θα θέλατε να είναι. Αυτό είναι απαραίτητο και θα σας ζητηθεί να επιστρέψει πίσω σε δύο εβδομάδες για να την αντικαταστήσει με μία συντομότερη, που έχετε διαλέξει. ? Μόλις το piercing έχει τελειώσει, θα σας ζητηθεί να προσέξουμε ιδιαίτερα των νέων διαπέρασε τα χείλη σας. ? Monroe Piercing Φροντίδας
Δεν έχει σημασία τι κάνετε, ακολουθήστε τις οδηγίες που μετέπειτα φροντίδα εξηγείται από το διατρυπών. Είναι απολύτως σημαντικό να τις τηρούν, ώστε να μην καταλήξουν να αναπτύσσει μια λοίμωξη. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα χείλη piercing. ? Μετά από κάθε γεύμα, καθαρίστε το στόμα σου για ένα λεπτό με στοματικό διάλυμα. Μπορείτε να αγοράσετε μια ιατρική βαθμού ή αραιωμένα προφορική αντισηπτικό στοματικό διάλυμα για το ξέπλυμα. Επιπλέον, βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα. ? Μην προσπαθείτε να υπερ-καθαρίσει την περιοχή κοντά στο piercing Μονρόε. Αυτό θα αναβάλει μόνο τη συνολική διαδικασία επούλωσης. ? Για να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης της piercing, μπορείτε επίσης να κάνετε μια προφορική ξεπλύνετε με χλιαρό νερό θαλασσινό αλάτι. ? Αν αναπτύξετε οποιαδήποτε διόγκωση κοντά στο διάτρητο περιοχή, μπορείτε να εφαρμόσετε παγάκια πάνω του. Επίσης, υπάρχουν αντιφλεγμονώδη φάρμακα που διατίθενται για εξωχρηματιστηριακές-που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του οιδήματος και του πόνου. ? Καθαρίστε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα και κάθε φορά που θα έρθει στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε ένα αντιβακτηριακό σαπούνι και ζεστό νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας. ? Για να αφαιρέσετε την κρούστα από το κόσμημα και την περιοχή γύρω από αυτό, η χρήση του προσώπου ιστούς ή βαμβάκι. ? Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι απολύτως καθαρή και υγιεινή προτού να αγγίξει το τρύπημα. ? Μην τρώτε μεγάλες μπουκιές τροφής. Αυτό θα κινηθεί μόνο το τρύπημα από την αρχική θέση του. ? Τελευταίο, αλλά σίγουρα δεν είναι το λιγότερο, κρατήστε το σφίξιμο των Μονρόε διάτρησης μία φορά την ημέρα. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Προσώπου Τρυπήματα για τα κορίτσια? Προσώπου Τρυπήματα για παιδιά? Η περίοδος επούλωσης ενός piercing Monroe είναι περίπου 6-8 εβδομάδες. Σε σύγκριση με κάθε άλλο τρύπημα σώματος, θεραπεύει πολύ πιο γρήγορα. Όπως το στόμα μας απαντά πολλά βακτήρια σκοτώνοντας τα ένζυμα, οι πιθανότητες της αναθέτουσας λοίμωξη είναι ελάχιστη. Ωστόσο, θα πρέπει να λαμβάνεται ιδιαίτερη προσοχή, όπως όλες τις λοιμώξεις δεν μπορεί να αποκλειστεί. If piercing σας δεν γίνεται από έναν επαγγελματία, θα μπορούσατε να καταλήξετε να πάρει μια ουλή piercing Μονρόε, το οποίο θα ήθελα να προσθέσω, δεν είναι τόσο όμορφο. Έτσι, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά σας, και θα εξετάσει μια απόφαση που βασίζεται σε αυτό.