Δίνοντας χρήματα ως δώρο

Όταν κάποιος πάει για την επιλογή της να δίνουν χρήματα ως δώρο; Συμφωνώ ότι μερικές φορές μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγοράσουν ένα δώρο για κάποιον. Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά επιλεκτικοί ως προς το τι θέλουν. Δεν ξέρεις αν θα αρέσει ή ακόμη και τη χρήση του δώρου που σας τα πάρουμε. So επιλέγοντας ένα δώρο για αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο. Την ίδια στιγμή, δεν μπορούν όλοι να σκεφτώ ένα αρκετά καλό δώρο για τους ανθρώπους όλη την ώρα. Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ απασχολημένοι για να βγούμε έξω και να σκεφτώ ένα καλό δώρο.
Μια άλλη περίπτωση κατά την οποία αγοράζουν ένα δώρο γίνεται δύσκολο είναι όταν είστε σίγουροι ποια είναι η σχέση μεταξύ των δυο σας είναι όπως. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια fling με κάποιον πολύ νεότερη από σένα (η οποία είναι δυνατόν) και μερικές εβδομάδες με θέμα τη σχέση, τα γενέθλιά τους έρχεται. Τι δώρο μπορείτε να τους πάρετε; Κάθε δώρο που μπορείτε να πάρετε είναι λίγο πολύ συμβολική της σχέσης σας και αν δεν ξέρετε όταν η σχέση πρόκειται, δεν θέλετε να διαπράξουν ακριβώς ακόμα! Αυτό είναι όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να εξερευνήσετε την κοινωνική κοίταξε προς τα κάτω-πάνω επιλογή της να δίνουν χρήματα ως δώρο. Διαβάστε για τα δώρα επετείου και ιδέες δώρο γενεθλίων
Δημιουργικούς τρόπους να δίνουν χρήματα ως δώρο
Αλλά και πάλι, θα έπρεπε να κάνει κάποια προσπάθεια. Δεν πρέπει να είναι σαν περπατάς σε κόμμα και κλίσεων τους σε κάποια μετρητά όταν κανένας δεν κοιτάει! Μετά από όλα, είναι ένα δώρο και δεν μια μίζα! Έτσι κάνουν την εντύπωση ότι έχετε δώσει κάποια σκέψη με αυτές τις ιδέες για να δίνουν χρήματα ως δώρο.
Κάρτες? Δεν παίρνει ένα Einstein να σκεφτούν τις κάρτες γενεθλίων ή οποιαδήποτε ευχετήριες κάρτες για εκείνο το θέμα, ως δώρο για κάποιον. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο πλησιέστερο κατάστημα με είδη δώρων και να πάρει μια καλή κάρτα αναζητούν με ένα ωραίο μήνυμα. Μετά μπορείτε να φορέσετε την κάρτα σε ένα φάκελο με κάποια χρήματα και στη συνέχεια να της δώσει.
Money Tree? Αυτός θα χρειαστεί κάποιος να κάνει. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό δέντρο, μια γλάστρα και μερικές λογαριασμούς δολαρίων. Διαλέξτε το δέντρο ανάλογα με το πόσες λογαριασμούς δολαρίων που σκοπεύετε να δώσετε. Τοποθετήστε το πλαστικό δέντρο στο γλάστρα και να κολλήσει τα δολάρια στους κλάδους ή πάνω στα φύλλα. Βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε πολύ ισχυρή συγκολλητική ή αλλιώς το αγόρι γενεθλίων / κοπέλα δεν θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει!
«Αναδίπλωση» δώρων? Ένα ακόμα δροσερή ιδέα είναι όταν ξέρεις ότι ο φίλος τα γενέθλιά σας πρόκειται να υπάρξουν ορισμένες δαπάνες. Είναι ο φίλος σας πρόκειται για μια κρουαζιέρα; Γιατί να μην πάρει τον ένα πλοίο-in-a-μπουκάλι με μερικά λογαριασμούς δολαρίων σε αυτό; Είναι αυτός πηγαίνει να αγοράσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο; Λίγες φίλοι μπορούν να συγκεντρώσουν σε κάποια μετρητά και πράγματα σε ένα κινητό παιχνίδι, έτσι ώστε ο φίλος σου παίρνει το μήνυμα. Είναι ο φίλος σας περιμένουν ένα μωρό; Μπορείτε να πράγματά μερικά δολάρια σε μπιμπερό!
Piggy Bank? Θα μπορούσε να υπάρξει ένα πιο δημιουργικό τρόπο για να δώσει το φίλο σας κάποια χρήματα από ό, τι με έναν κουμπαρά; Έναν κουμπαρά είναι ένα χαριτωμένο δώρο συν το συνδυασμένο χρήματα. Ιδανικό για έναν από αυτούς τους φίλους που δεν έχει τη συνήθεια της αποταμίευσης χρημάτων!
Δωροεπιταγή / κουπόνια? Και αν θέλετε να βάλετε δεν πίστευα στα δώρο σε όλα, τότε το πιο απλό πράγμα θα ήταν να αγοράσετε ένα κουπόνι δώρου ή κουπόνια δείπνο. Μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα / εστιατόριο του φίλου σας αρέσει και να αγοράσει ένα δωροκουπόνι έτσι ο φίλος σας θα έχουν μια καλή στιγμή!
Αλλά και πάλι, θα ήθελα ακόμα να σας παροτρύνω να περάσει μέσα από αυτά τα άρθρα σχετικά με τη βελτίωση δώρα για διαφορετικές περιπτώσεις από ό, τι δίνουν χρήματα ως δώρο. ? Creative σπιτικά δώρα? Δημιουργικές ιδέες δώρων? Creative Δώρα επετείου? Δημιουργικό ντους μωρών δώρα? Δημιουργικές δώρο γενεθλίων ιδέες? Έτσι αυτές ήταν μερικές ιδέες για να δίνουν χρήματα ως δώρο. Δίνοντας χρήματα ως δώρο σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να πληρώσει πολύ περισσότερα από την αγορά στον εαυτό σας ένα δώρο, αλλά αν νομίζετε ότι πληρώνουν περισσότερα είναι καλύτερη από το να ψάξει για ένα δώρο, καλά, τον εαυτό σας ταιριάζει!