Φύτευση Τουλίπες

Τουλίπες ...Κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ ...Ταλαντεύεται απαλά στο αεράκι. Μετατροπή ένα μέρος σε κάτι ακριβώς απότομα του παραδείσου. Γιατί να μην δοκιμάσετε το χέρι σας στη φύτευση τουλίπες την ερχόμενη άνοιξη; Είναι αρκετά εύκολο τουλίπες φύτευση την άνοιξη αν κάποιος ξέρει τα κόλπα σε αυτό και προετοιμάζει εκ των προτέρων. Ακολουθήστε αυτούς τους δείκτες και σε καμία περίπτωση δεν θα είστε ο ιδιοκτήτης ενός τέλειου κήπου τουλίπα.
Επιλέγοντας βολβούς τουλίπας
Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν αρχίζουν να τουλίπες φυτό είναι να έχουμε κατά νου το είδος των λαμπτήρων που αγοράζετε. βολβοί Επιλέξτε τα υγιή και δεν έχουν μώλωπες ή περικοπές σε αυτά. Αυτοί θα έχουν μια καλύτερη ευκαιρία να αναπτυχθούν. Πάντα πάει σε λαμπτήρες που είναι μεγάλες. Μικρότερα βολβοί μπορεί να οδηγήσει σε φυτά frailer, πολλές από τις οποίες θα είναι πολύ αδύναμη για να επιβιώσουν. Οι μεγαλύτερες λάμπες θα αυξηθεί για να γίνει μεγαλύτερη λουλούδια. Μετά την αγορά των λαμπτήρων είναι πάντα καλύτερο να φυτευτούν αμέσως. Αλλά αν αυτό δεν μπορεί να γίνει στη συνέχεια, την αποθήκευσή τους σωστά σε θερμοκρασίες μεταξύ 50-60 βαθμούς Φαρενάιτ. Θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ψυχρό, σκοτεινό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.
Το ιδανικό σημείο και του εδάφους,
Πάντα τουλίπες μονάδα σε χώρο στον οποίο παίρνει περισσότερο από 6 ώρες από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Οι βολβοί χρειάζονται το φως του ήλιου να αναπτυχθούν καλά. Αμμώδες έδαφος είναι το καλύτερο είδος του χώματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακμάζουσα αυτών των λαμπτήρων. Μην το εργοστάσιο τους σε soggy περιοχές ή σε περιοχές που έχουν υγρό διαρροές σε αυτές. Αποφύγετε φύτευση οποιουδήποτε άλλου φυτού τη στιγμή που οι βολβοί έχουν φυτευτεί, επειδή το σκάψιμο γύρω τους μπορούν να διαταράξουν τη ρύθμιση. Ποτέ μην υπερπληρώ των λαμπτήρων με τη φύτευση πάρα πολλά με τη μία. Φύτευση τους σε μια ομάδα 6 είναι ιδανική. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πότε να φυτέψει τις τουλίπες.
Πώς να φυτεψει τις τουλίπες? Σκάψτε μια τρύπα που είναι 8-12 ίντσες βαθιά. Αυτό θα ήταν αρκετό για 6-12 βολβούς. Λαμπτήρες αναπτύσσονται καλύτερα όταν τοποθετούνται σε δεμάτια. Έτσι, ένα σημείο πρέπει να κρατούν περίπου 6-12 βολβούς. Αν είναι ακόμη συγκεχυμένη, πηγαίνετε με τη θεωρία ότι το βάθος της τρύπας θα πρέπει να είναι τριπλάσιο από το μήκος των λαμπτήρων. ? Ο χώρος μεταξύ κάθε τόπου πρέπει να είναι τουλάχιστον 3-4 ίντσες. ? Τοποθετήστε το βολβοί λοξά, έτσι ώστε να μην οδηγήσει σε σύγχυση σχετικά με το ποια είναι η πλευρά που πηγαίνει προς τα πάνω και το οποίο είναι αυτό που πηγαίνει κάτω. Όταν τίθενται στις πλευρές τους, οι ίδιοι σωστά από μόνοι τους. ? Βεβαιωθείτε ότι κάθε τσαμπί βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο βάθος με τους άλλους, έτσι ώστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν την ίδια στιγμή. ? Φύτευση Μόλις βολβούς τουλίπας γίνει αυτό, το νερό το σημείο και καλύψτε τα με χώμα. Το επόμενο πότισμα πρέπει να γίνεται μόνο μία φορά το εργοστάσιο παίρνει φύλλα. Αυτό συμβαίνει διότι, πέραν πότισμα μπορεί να οδηγήσει σε σήψη των ριζών ή των φυτών μπορεί να γίνει επιρρεπής σε παράσιτα. ? Περίπου έναν μήνα αργότερα, ένα στρώμα από σάπια φύλλα μπορούν να προστεθούν στο έδαφος. Επίστρωμα μπορεί να αποτελείται από ξερά φύλλα, κοπριά, λίπασμα ή του φλοιού λίπασμα. Η προσθήκη αυτού του επιπέδου θα αποτρέψει το χώμα από το στέγνωμα και επίσης διατηρεί το χώμα δροσερό για να βοηθήσει την ανάπτυξη. Επιπλέον, η οργανική λίπανση εμποδίζει το χιόνι (αν φυτεύτηκαν τον χειμώνα) από την επίτευξη των ριζών και τη δέσμευση τους. ? Δεν υπάρχει καμία ειδική ανάγκη να προστεθεί λιπάσματα στο χώμα, επειδή οι λάμπες που έχουν ήδη αντιμετωπιστεί. Ωστόσο, όταν θα έχουν άνθος και κάποτε έχει περάσει, κάποιος μπορεί να τους αντιμετωπίσουμε σε ένα μείγμα κοπριάς και λίπασμα. Τώρα επιτρέπουν οι βολβοί να αυξάνεται για 14-15 εβδομάδες για να ανθίσουν. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να προσέχουμε της Τουλίπες? Tulip Φροντίδα Συμβουλές? Φύτευσης σε γλάστρες τουλίπες
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να φυτέψει τουλίπες σε δοχεία, πρέπει κανείς να αγοράσει το πρώτο καλό κατσαρόλα και κάποιες λάμπες. Βεβαιωθείτε ότι το ποτ είναι αρκετά βαθύ, ανάλογα με την ανάγκη. Αν θέλετε να φυτέψουμε βολβούς, το δοχείο πρέπει να είναι βαθύτερο. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για φύτευση τουλίπες στο έδαφος, δηλαδή το βάθος πρέπει να είναι 3 φορές μεγαλύτερη από το μήκος των λαμπτήρων. Φυλάξτε αυτές τις γλάστρες σε δροσερό και σκιερό χώρο. Νερό τακτικά δεδομένου ότι το έδαφος στο δοχείο δεν θα περιέχει υγρασία όσο το χώμα του εδάφους κάνει. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τους το νερό για την πρόληψη των φυτών από συρρίκνωση και να πεθαίνουν. Μετά την άνθιση τα φυτά, προσθέστε λίπασμα για το έδαφος, έτσι ώστε να παίρνει τα θρεπτικά συστατικά της να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Αν κάποιοι από τους βολβούς πεθαίνουν, μην τους κόψει το ρεύμα, αλλά αφήστε τα να στεγνώσουν και να πέσουν από μόνα τους.
Αναφύτευση τουλίπες είναι δυνατή, αλλά μπορεί να πάρει δύσκολες. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι δύσκολο να διατηρηθεί η βολβούς. Μετά την εποχή άνθισης είναι πάνω, δοκιμάστε και να κρατήσει το εργοστάσιο σε σκιερό μέρος όσο το δυνατόν περισσότερο. Αναπτύσσονται καλύτερα σε πολύ κρύους χειμώνες. Τούτο θα διατηρήσει τα φύλλα περισσότερο ώστε τα φύλλα μπορούν να αποθηκεύουν τα απαραίτητα αποθέματα στις λάμπες. Μόλις τα φύλλα στεγνώσει, το νερό τους βολβούς και τους κρατούν σε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι καλά προστατευμένα από τα τρωκτικά που αγαπούν για την γιορτή τους. Μόλις το χειμώνα σύνολα πάλι, μπορεί κανείς να ξεθάβω αυτές τις λάμπες και αναδάσωσης τους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Tulip Φύτευση - Καλλιέργεια Τουλίπες Indoors? Τύποι Τουλίπες? Κύκλου Ζωής των τουλιπών? Τουλίπες είναι αρκετά εύκολο για τη φροντίδα μετά την αρχική φάση της φύτευσης. Και η ανταμοιβή θα έχετε μετά τη φύτευση τουλίπες δεν μοιάζει με καμία άλλη, με χιλιάδες χρώματα γεμίσματος κήπο σας. Έτσι, έχει αυτό το άρθρο στον πειρασμό you αρκετά για να τουλίπες μονάδα φέτος;