Βρώμα Ελέγχου Bug

Βρώμα σφάλματα είναι τα ιπτάμενα έντομα που ανήκουν στην οικογένεια Pentatomoidea της τάξης Hemiptera. Όπως το όνομα πηγαίνει, βρώμα σφάλματα είναι θωρακισμένος με αδένα που εκκρίνει μια αποκρουστική μυρωδιά υγρό από τον αδένα που βρίσκεται μεταξύ του πρώτου και δεύτερο ζευγάρι των ποδιών. Απελευθέρωση υγρό αυτό είναι μια μορφή του εαυτού αμυντικού μηχανισμού που εφαρμόζεται από το έντομο να προστατευθεί από την επίθεση των αρπακτικών ζώων. The βρωμερό μυρωδιά είναι επίσης ένα σημάδι προειδοποίησης για άλλες βρώμα σφάλματα να προσέξουμε το αρπακτικό. Βρώμα σφάλματα είναι γκρι, καφέ, μπλε και μαύρο χρώμα. Πρόκειται για περίπου μισή ίντσα σε μέγεθος.
Βρώμα σφάλματα είναι παράσιτα τα οποία μπορείτε να βρείτε ευδοκιμεί στον κήπο, λιβάδια, τα πεδία των καλλιεργειών και παρτέρια. As βρώμα σφάλματα προσελκύονται προς τα φώτα, που μπορούν να καταπατούν τα σπίτια σας, κάνοντας τη ζωή σας άθλια. Όταν το σπίτι και τον κήπο σας είναι βρωμερό with βρώμα bugs για να απαλλαγούμε από αυτά το συντομότερο δυνατό είναι η μόνη επιλογή που απομένει. Ας μάθετε έρχονται αποτελεσματικά μέτρα μπορεί κανείς να λάβει για τον έλεγχο βρωμάει bug.
Δυσωδία Bug μέτρων ελέγχου των παρασίτων
Αν και αυτά τα μικρά παράσιτα είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο, που μπορεί να βλάψει κηπευτικές καλλιέργειες, να πιπιλίζουν το χυμό από τον καρπό και το σημαντικότερο να προκαλέσει μια βρώμικη μυρωδιά που μπορεί να σας οδηγήσει καρύδια. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά φυσικά και βιολογικά βρωμάει μέτρα ελέγχου σφαλμάτων.
Φυτοφάρμακα? Ορισμένων φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων που διατίθενται στην αγορά μπορεί να βοηθήσει στη βρώμα bug αποστολή ελέγχου. Κάποιο έντομο απωθητικών προϊόντων μπορούν επίσης να βοηθήσουν, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις η κηρώδης επικάλυψη των δυσωδία σφάλματα καθιστά δύσκολο για το δηλητήριο να εισέλθουν στην βρωμάει bug. Για αυτό μπορείτε να πάρετε βοήθεια των παρασίτων άδεια ελεγκτή ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί η ισχυρή οργανική φυτοφαρμάκων. Βρώμα συσκευασία προϊόντων bug ελέγχου είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά. Αλλά η χρήση ορισμένων εξαιρετικά τοξικών ουσιών μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, οπότε φυσικά βρώμα μέθοδοι ελέγχου σφαλμάτων θα πρέπει να προβληθεί. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών.
Περιορίζοντας την είσοδο? Περιορίζοντας την είσοδο βρωμάει σφάλματα είναι το καλύτερο ένα πράγμα μπορεί να κάνει για να αποφύγει περαιτέρω ταλαιπωρία. Πρώτον, αν υπάρχουν ρωγμές και τα ανοίγματα στο σπίτι, μπορείτε να εξετάσει καλαφάτισμα. As βρώμα σφάλματα προσελκύονται από το φως στο σπίτι, με τη χρήση οθονών για πόρτες και παράθυρα μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Φιμέ τζάμια μπορούν επίσης να βοηθήσουν να μειώσουν την ποσότητα του φωτός προβληματισμού. Μαζί με αυτό, να μειώσει το ποσό της χρήσης των υπαίθριων φώτων. Ψεκασμός εντομοαπωθητικό λύσεις σε μικρά ποσά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποφυγή της εισόδου δυσωδία σφάλματα.
Κενού καθαρότερη και σαπουνάδα? Όταν παρατηρήσετε κάποια από τα σφάλματα, χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική σκούπα είναι μια καλή επιλογή, διότι αν ξεκινήσετε τις δολοφονία από ένα παλαβό του ένα χαρτόνι ή εφημερίδα του φάουλ μυρωδιά που εκπέμπεται μετά από αυτό θα σας αφήσει bugged. So κενό τα σφάλματα και να ρίξει την τσάντα σε μια καλή απόσταση από το σπίτι. Εάν αυτό δεν δουλέψει, να λάβει μια λύση με σαπούνι ή απορρυπαντικά του νερού, να φοράτε γάντια και πετάξτε τα σφάλματα στον κουβά. Αν βρείτε βρωμάει σφάλματα σχετικά με τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού, μπορείτε να το νερό ψεκάζεται με ισχύ, θα απαλλαγείτε από αυτά.
Η νικοτίνη Νερό Λύση? Βάλτε τα τσιγάρα σας σε κάποια καλή χρήση. Ετοιμάστε νικοτίνη νερό από τον κατατεμαχισμό 10-12 τσιγάρα σε μισό γαλόνι ζεστό νερό. Αφήστε το διάλυμα διαλύεται για λίγο και στη συνέχεια να φιλτράρετε και να προσθέσετε σκόνη απορρυπαντικό στο διήθημα. Διαλύονται καλά και να συμπληρώσετε αυτή τη λύση σε έναν ψεκασμό. Ψεκασμός αυτό το δηλητήριο βούληση και σκοτώσει τη δυσωδία σφάλματα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για τους τρόπους για να απαλλαγούμε από δυσωδία σφάλματα.
Μερικές φορές τα φυτοφάρμακα μπορεί να είναι επιβλαβείς για τις καλλιέργειες σας ή τα φυτά στον κήπο. So λαχανικά και τα φρούτα θα πρέπει να πλένεται καλά πριν από την κατανάλωση. Βοήθεια ενός επαγγελματία θα πρέπει να αναζητηθούν μέσα για τον έλεγχο βρωμάει bug, αν η δυσωδία σφάλματα αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς.