Mouse παγίδα που Εργασίας

Αν έχετε έρθει σε αυτή τη σελίδα θα πρέπει σίγουρα να σκέφτεται να απαλλαγούμε από τα ποντίκια από το σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να αναρωτιούνται το καλύτερο παγίδες ποντίκι για χρήση και, αν υπάρχουν σπιτικά παγίδα ποντίκι που μπορεί να μειώσει την εξάρτησή σας από ποντίκια δηλητήριο και εμπορικές παγίδες ποντίκια. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε παγίδες ποντίκι που λειτουργεί. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες ποντικοπαγίδα.
Καλύτερο Παγίδες ποντίκι για χρήση
Υπάρχει μια ποικιλία των παγίδων ποντικιών ότι οι εργασίες που μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για την καταπολέμηση των τρωκτικών. Μερικά από αυτά αναφέρονται παρακάτω:
Άνοιξη Trap? Άνοιξη παγίδες είναι μία από τις φθηνότερες και πιο συχνά στη διάθεση των παγίδων ποντικιών που διατίθενται στην αγορά. Συνήθως είναι κατασκευασμένο από ένα μικρό κομμάτι πλαστικό ή ξύλο και έχει μια πηγή μετάλλων, όπου μπορείτε να συνδέσετε τα τρόφιμα για να δελεάσουν τα ποντίκια. Το ποντίκι που προσελκύονται από το φαγητό, έρχεται κοντά σε αυτό και όταν αγγίζει το κομμάτι των τροφίμων, την άνοιξη του την παγίδα κλείνει επ 'αυτόν τον τρόπο, σκοτώνοντας το. Αυτά παγίδα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, για τον έλεγχο παρασίτων, μετά την εκκένωση του.
Στόμα Mouse Trap? Η Ποντικοπαγίδα στόμα είναι ελαφριά σε βάρος και αποτελείται από ένα ζεύγος πλαστικές σιαγόνες. Θα γίνεται από ένα κουλουριασμένο ελατήριο και έχει ένα μηχανισμό για να προκαλέσει την κίνηση των σιαγόνων, εάν υπάρχει μικρή κίνηση που επηρεάζουν τη ρύθμιση παγίδα. Ένα δόλωμα παραμένει εντός των σιαγόνων και μόλις η αγγίζει ποντίκια Η Ποντικοπαγίδα, τα σαγόνια κλείσουν αυτόν τον τρόπο, την παγίδευση του ποντίκια και σκοτώνουν.
Ηλεκτρονική ποντικιών παγίδες? Ηλεκτρονική παγίδες του ποντικιού είναι η νεώτερη μορφή παγίδες που χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση του ποντικιού από έναν θανατηφόρο δόση της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι παγίδες αυτές είναι κουτί σαν δομή και χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Τροφή για τα ποντίκια κρατιέται μέσα και όταν εισέρχεται στο κουτί, παίρνει ηλεκτροπληξία.
Live σύλληψη ποντικιών παγίδες? Υπάρχουν κάποιες παγίδες που έχουν σχεδιαστεί για να πιάσει ποντίκια ζωντανός. Οι παγίδες αυτές αποτελούν ένα εξαιρετικό εργαλείο για να απαλλαγούμε από το ποντίκι, αν δεν θέλετε να τους σκοτώσει. These ποντίκι μπορεί να απελευθερώνονται στο φυσικό περιβάλλον. Αν τη χρήση τέτοιων παγίδων, βεβαιωθείτε ότι έχετε την απαλλάξει το συντομότερο δυνατόν, τα ποντίκια μπορούν να πεθάνουν από αφυδάτωση ή στρες. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε την απελευθέρωσή τους στο μέτρο του δυνατού, διότι αυτά τα πλάσματα έχουν ένστικτο της έρχονται να επιστρέψει στον τόπο όπου ζούσαν.
Οι παγίδες με κόλλα? Παγίδες με κόλλα, κατασκευασμένα από φυσικό ή συνθετικό κόλλα είναι ένας άλλος τρόπος ανάκτησης του χαμένου εδάφους ποντίκια. Συγκολλητική ουσία επιτίθεται σε πλαστικούς δίσκους ή πίνακες κάρτα και κάποια τρόφιμα θα τοποθετηθεί στο κέντρο του ταμπλό. Όταν τα τρωκτικά να καταλήγει να έχει την τροφή της, παίρνει κολλήσει στην επιφάνεια του πίνακα ώστε να καθίσταται αδύνατο να μετακινηθούν. Τα ποντίκια πεθαίνει από ασφυξία, πείνα και αφυδάτωση. Δεδομένου ότι τα ποντίκια δεν πεθαίνει αμέσως, αλλά υποφέρει μια φορά, έχει κολλήσει στην κόλλα, ο θάνατος είναι πολύ πιο αργή. Ζωικά δικαίωμα ακτιβιστή είναι αντίθετοι με τη χρήση παγίδων κόλλας για να σκοτώσει το ποντίκι. Θεωρούν ότι καθιστά την gnawer υπέφεραν αναίτια. Διαβάστε περισσότερα για κολλητικών παγίδων ποντικιών.
Σπιτική παγίδα ποντικιών
Αντί να αγοράζουν και χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες παγίδες του ποντικιού, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τις παγίδες του ποντικιού στο σπίτι. Σπιτική παγίδα ποντίκι είναι μερικά από τα καλύτερα παγίδες ποντίκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από αυτά τα μικρά πλάσματα. Οι παγίδες αυτές απαιτούν μόνο μερικά κοινά πράγματα όπως ένα κουβά ή δοχείο, νερό και τρόφιμα όπως το φυστικοβούτυρο, τους σπόρους ή τα ψίχουλα πυρόλυσης.
Για την παγίδευση και θανάτωση του ποντικιού στο σπίτι, πάρτε ένα κουβά με νερό και να γεμίσει τα τρία τέταρτα με νερό. Αν θέλετε να το σκοτώσει πιο γρήγορα, προσθέστε απορρυπαντικό πιάτων σε αυτό. Αφού έχετε κάνει, τοποθετήστε τον κουβά στο μέρος όπου έχετε ποντίκια πρόβλημα. Τώρα τοποθετήστε μια κεκλιμένη ράμπα για τον κάδο με το να στηριχθούμε ένα άκρο του ένα κομμάτι πλαστικό ή ξύλο στο χείλος του κουβά και το άλλο άκρο στο έδαφος. Πτώση μερικούς σπόρους στο νερό και μερικά στην περιοχή στάθμευσης αεροσκαφών. Τα ποντίκια δελεάζονται από το φαγητό θα ανέβει τη ράμπα και τελικά να πέσει και πνίγονται στο νερό.
Mouse παγίδα αυτοκίνητα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παγίδευση ενός ποντίκια και σκοτώνουν. Είναι παρόμοια με άλλες παγίδες ποντίκι, με τη μόνη διαφορά ότι υπάρχουν τροχοί που επισυνάπτεται στην παγίδα του ποντικιού.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να Πιάσε ένα ποντίκι? Πώς να ορίσετε ένα ποντίκι παγίδα? Πώς να απαλλαγείτε από Ποντίκια στην σπίτι σας? How to Build a Car Ποντικοπαγίδα: Βήμα προς βήμα οδηγίες? Έτσι, υπάρχουν διάφορες παγίδες του ποντικιού που εργάζονται, καθένας εκ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε και να προστατεύσει το σπίτι σας από αυτά τα παράσιτα. Είναι πάντα καλύτερα να δοκιμάσετε σπιτικά παγίδες ποντίκι, δεδομένου ότι μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά και θα εξοικονομήσει χρήματα τα οποία θα είχαν με άλλο τρόπο που δαπανώνται για την αγορά αυτών των gadget.