Γαλλικό στο Σπίτι

Σήμερα, γαλλικό μανικιούρ έχει γίνει μια τάση της μόδας μεταξύ των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι, γιατί είναι κομψό και δίνει τα χέρια κάποιου ένα καλά καλλωπισμένο ματιά. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να κάνει ένα γαλλικό μανικιούρ είναι ότι θα κάνει χρήση της μόνο το φως ή ουδέτερα χρώματα και λόγω αυτής, το ένα δεν χρειάζεται αλλαγή βερνίκια νυχιών σύμφωνα με το χρώμα του εξοπλισμού τους. Επίσης, η γαλλική περιποιημένα χέρια δεν είναι μόνο να πάει για καλά με την ενδυμασία των επιχειρήσεων, αλλά και με το σέξι φόρεμα κοκτέιλ. Εντούτοις, να πάρει ένα γαλλικό μανικιούρ γίνεται από έναν επαγγελματία κάθε φορά μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν να κάνει το γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι μόνη της. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν αυτό επειδή νομίζουν ότι γαλλικό μανικιούρ είναι πολύ δύσκολη. Αν και αυτό δεν είναι απολύτως αναληθές, με υπομονή, τη συγκέντρωση και την πρακτική, κάθε άτομο μπορεί να γίνει ένας εμπειρογνώμονας σε αυτό ένα γαλλικό μανικιούρ. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να μάθετε να κάνετε το δικό γαλλικό μανικιούρ σας στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά στις πληροφορίες που δίνονται παρακάτω.
Πώς να κάνει ένα γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι
Γαλλικό μανικιούρ καλείται έτσι επειδή ήταν που ξεκίνησε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής στο Παρίσι, Γαλλία. Αν και αυτό το είδος μανικιούρ εισήχθη στη Γαλλία στα τέλη του 1800, μόνο το 1920 ή '30 που έγινε πολύ δημοφιλής. Η ειδικότητα του γαλλικού μανικιούρ είναι ότι δίνει τα καρφιά ένα τετράγωνο σχήμα, αντί για στρογγυλά ή οβάλ. Τα πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι βάση παλτό, ουδέτερη Πολωνικά, ταινίες οδηγός άκρη, λευκό βερνίκι, ταξινομητής νυχιών, κλπ. Επιπλέον, θα ήταν μια καλή ιδέα να πάρετε μια γαλλική σετ μανικιούρ το οποίο περιέχει όλα τα πράγματα που είναι υποχρεωμένα να κάνουν αυτό το είδος μανικιούρ. Μόλις είστε έτοιμοι με όλα τα σκεύη, μπορείτε να ξεκινήσετε με το μανικιούρ. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ποσότητα του ελεύθερου χρόνου, όπως κάνει κάθε εργασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να καταστρέψει πραγματικά μανικιούρ σας. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές στο σπίτι γαλλικό μανικιούρ συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικό μανικιούρ.
Βήμα # 01? Το πρώτο βήμα του γαλλικού μανικιούρ είναι να καθαρίσετε το δάκτυλο καρφιά καλά. Πάρτε κάποιο remover βερνίκι νυχιών σε μια μπατονέτα και σκουπίστε το παλιό βερνίκι νυχιών. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ίχνη από βερνίκι νυχιών αριστερά στα νύχια. Μόλις γίνει αυτό, πάρτε ένα μπολ με ζεστό νερό και να απολαύσετε τα νύχια σας σε το για μερικά λεπτά. Αυτό θα μαλακώσει τις επιδερμίδες και θα είναι ευκολότερο για σας να καταθέσει τα καρφιά. Οι περισσότερες από τις γαλλικές σετ μανικιούρ έχουν επιδερμίδα κολλά τα οποία είναι επίσης γνωστή ως ραβδί orangewood. Με αυτό το ραβδί, σπρώξτε απαλά πίσω τα πετσάκια όλων των νυχιών. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μανικιούρ νύχια.
Βήμα # 02? Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε απολέπιση του δέρματος με τη ζάχαρη και τρίψτε το αλάτι. Είναι σημαντικό να τρίβει την περιοχή γύρω από τα νύχια πολύ απαλά καθώς είναι πολύ ευαίσθητο. Πλύνετε και ξεπλύνετε καλά την περιοχή και να εφαρμόσει moisturizer καλά. Μόλις γίνει αυτό, εφαρμόζεται επιδερμίδα cream στα χέρια σας και αφήστε την κρέμα να μείνει εκεί για 2-3 λεπτά. Μετά από αυτό το σύνολο του χρόνου, αφαιρέστε την κρέμα με ένα απορροφητικό χαρτί. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα των χεριών.
Βήμα # 03? Μόλις ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα, κλιπ τα νύχια σας, εφόσον αυτό απαιτείται και, στη συνέχεια, το αρχείο τους με μια καλή ταξινομητής καρφί ποιότητας. Δώστε τα νύχια σας το σχήμα ενός κουτιού που είναι η ειδικότητα του γαλλικού μανικιούρ. Αφού γίνει αυτό, εφαρμόστε μία στρώση βάσης για το σύνολο καρφί και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Το επόμενο βήμα θα ήταν να ζωγραφίσει ένα φυσικό χρώμα των νυχιών. Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα διαφανές χρώμα στα καρφιά για γαλλικό μανικιούρ, αλλά είναι πραγματικά ωραία να χρησιμοποιήσετε χρώματα όπως το ανοιχτό ροζ, καθώς και μπεζ. Εφαρμόστε ένα παλτό του παρόντος βερνίκι νυχιών σε όλα τα νύχια και στη συνέχεια, μετά την πρώτη στρώση στεγνώσει το εφαρμόσετε ξανά. Μάθετε περισσότερα για το πώς να διαμορφώσουν τα νύχια.
Βήμα # 04? Το επόμενο βήμα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, όπως εδώ έχετε να βάψετε τις άκρες των νυχιών με το λευκό βερνίκι. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των ταινιών οδηγός tip που καλούνται επίσης κόλλες. Stick these κόλλες για την περιοχή όπου το λευκό μέρος των νυχιών σας αρχίζει. Η κόλλα βλέπει έτσι ώστε η λευκή βερνίκι νυχιών δεν εξαπλωθεί σε άλλα μέρη των νυχιών. Παλτό το πάνω μέρος από τα καρφιά με τη λευκή μπογιά και να εφαρμόσετε ξανά αν χρειαστεί. Μην αφαιρείτε το συγκολλητικών μόλις τελειώσετε τη ζωγραφική τα νύχια καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το νύχι σας. Αντιθέτως, περιμένουν το χρώμα να στεγνώσει φυσικά, που μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Μόλις το λευκό χρώμα έχει στεγνώσει τελείως, αφαιρέστε το κόλλες και εφαρμόστε μια στρώση του σαφούς βερνίκι νυχιών για το καρφί. This Πολωνικά βοηθά στην προστασία των πραγματικών βερνίκι από τη φθορά έξω εύκολα. Διαβάστε περισσότερα για την γαλλική τέχνη νυχιών.
Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για:? Νυχιών? Γαλλική Nail Tips? Nail Art? Ελπίζω ότι τα βήματα να κάνει γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι σαφείς σε εσάς. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, περιμένετε μια ώρα πριν κάνετε οποιαδήποτε εργασία, αν και αυτό διαρκεί μόνο 20 λεπτά για το βερνίκι να στεγνώσει πλήρως. Αναμονή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα εξασφαλίσει ότι το μανικιούρ δεν παίρνει χαλασμένο. Κάνοντας γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι είναι σίγουρα χρονοβόρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει όλη την προσπάθεια. Έτσι, δοκιμάστε αυτές τις άκρες στο γαλλικό μανικιούρ και απολαύστε εκθειάζουν όμορφο, σας καλά καλλωπισμένο καρφιά.