Destination εθιμοτυπία Γάμος

Είναι η ιδέα του να έχετε ένα γάμο προορισμού παραμονεύουν στο μυαλό σου; Εάν δεν επιθυμείτε να έχετε μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή σε ένα εκκλησάκι, προορισμού γάμους θα ήταν τέλεια για σένα. Παντρεύονται σε μια παραλία ή σε ένα όμορφο νησί είναι πραγματικά προλάβουν εκείνα που επιθυμούν να κάνουν το γάμο τους μια ιδιωτική υπόθεση. Some βρείτε αυτά προορισμού γάμους πιο ρομαντική και ξεκούραστη. Έτσι, εάν έχετε αποφασίσει να έχει έναν γάμο προορισμού, είναι η ώρα για τον εαυτό σας διαφωτίσει σχετικά με την εθιμοτυπία του γάμου προορισμού. Θα μπορούσατε να επιλέξετε οποιαδήποτε παραλία ή εξωτικές τοποθεσίες και να έχουν μια προσαρμογή γαμήλια τελετή στις τοπικές παραδόσεις και την εθιμοτυπία του γάμου προορισμού. Διαβάστε περισσότερα για το σχεδιασμό ενός γάμου προορισμού στο Las Vegas.
Εθιμοτυπία για Γάμοι? Εάν έχετε αποφασίσει τον τόπο διεξαγωγής του γάμου σας, θα πρέπει επίσης να εξετάσει τις πτυχές όπως ο γάμος προορισμού προσκαλεί, δώρα και εθιμοτυπία υποδοχής. Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν γάμο προορισμού, την παράδοση και έθιμο του τόπου αυτού θα έχει επίδραση στη γαμήλια τελετή, γαμήλια ενδυμασία και τα τρόφιμα. Έτσι, θα πρέπει να στείλετε προσκαλεί στην οικογένεια και τους φίλους σας, ώστε να έχουμε μια ιδέα σχετικά με τον κωδικό φόρεμα και το θέμα του γάμου σας. Αν ο χώρος είναι σε διαφορετική χώρα πρέπει να είστε ενήμεροι για τις νομιμότητες επίσης. Διαβάστε περισσότερα για την εθιμοτυπία του γάμου.
Προορισμός εθιμοτυπία γαμήλιας πρόσκλησης
Το πρώτο βήμα θα ήταν να προετοιμάζει έναν κατάλογο φιλοξενουμένων και τη δημιουργία μιας κάρτας σώζω-ο-ημερομηνία, ώστε να δίνετε στους επισκέπτες σας αρκετό χρόνο για να προβεί σε ρυθμίσεις. Για τους γάμους προορισμού, θα ήταν σκόπιμο να αποστείλει την ανακοίνωση σώζω-ο-σήμερα, σε τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν από το γάμο. γάμος σχέδιο σας κάρτα πρέπει να είναι τέτοια που δίνει αυτές τις πληροφορίες για την ημερομηνία, τον τόπο, το στυλ του γάμου και ενδυμασίας εάν απαιτείται. Όσον αφορά την επίσημη πρόσκληση αφορά, η δομή and διατύπωση θα είναι παρόμοιο με το παραδοσιακό invitation τελετή. Αναφέρουν επίσης για τις λεπτομέρειες παραλαβής, αν το έχετε προγραμματιστεί στο ίδιο σημείο. Σε περίπτωση, που θα ασκεί την υποδοχή σε διαφορετικό τόπο ή τη χώρα, να στείλετε μια ξεχωριστή κάρτα υποδοχής. Θα μπορούσατε, επίσης, μετά τις λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του γάμου σας. Διαβάστε περισσότερα για τις γαμήλιες προσκλήσεις.
Destination εθιμοτυπία γαμήλιο δώρο
Εθιμοτυπία για γάμους απαιτούν το ζευγάρι να προγραμματίσει γαμήλιες εύνοιες ή δώρα για τους επισκέπτες επίσης. Δεδομένου ότι οι φιλοξενούμενοι θα μεταβεί για το γάμο προορισμού σας, είναι μια ωραία ιδέα για να τους καλωσορίσω και να δείξει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας δίνοντας ευπρόσδεκτη δώρα. Θα μπορούσατε επίσης να τηρούν ένα εξατομικευμένο δώρο με τη μορφή ευπρόσδεκτη τσάντα ή τα καλάθια δώρων στα δωμάτια των επισκεπτών. Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν γάμο προορισμού, θα ήταν καλή ιδέα στο δώρο τους κουπόνια γευμάτων τοπικά εστιατόρια, ντόπιος χειροτεχνίας, αναμνηστικά ή εξωτικά αντικείμενα από την εν λόγω θέση. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα μπορούσε να κρατήσει επίσης το κρασί, τοπικά είδη διατροφής ή τα πιστοποιητικά δώρων της τοπικής αξιοθέατα της περιοχής. Εάν η επισκέπτες επιθυμούν να δώσουν ένα δώρο στον πρόσφατα wedded ζευγάρι, πρέπει να στείλετε το δώρο στο σπίτι τους. Διαβάστε περισσότερα για τα γαμήλια δώρα.
Destination εθιμοτυπία δεξίωσης γάμου
Ενώ το σχεδιασμό ενός γάμου προορισμού, οι περισσότεροι άνθρωποι σχέδιο ξεχωριστή υποδοχή, επειδή μερικοί θέλουν να είναι μια ιδιωτική υπόθεση και ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι ένα μέρος της. Θα μπορούσατε να καλέσει αυτούς τους ανθρώπους στη δεξίωση σας. Οπότε, καλό είναι να στείλει ακριβώς την κάρτα υποδοχής στους γνωστούς ή άτομα που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στον γάμο προορισμού σας. Για τη στενή φιλαράκια και της οικογένειας, θα μπορούσατε να έχετε μια ενιαία προκήρυξη με τις λεπτομέρειες των δύο γάμο και την υποδοχή που αναφέρονται σε αυτό. Διαβάστε περισσότερα για γαμήλιες δεξιώσεις.
Destination πρόβα γάμου εθιμοτυπία Δείπνο
Εάν σχεδιάζετε να έχουν μια πρόβα δείπνο, θα πρέπει να σκεφτούν την πρόβα etiquette δείπνο. Σε ό, τι αφορά την παράδοση συνεχίζεται, οι γονείς του γαμπρού φιλοξενήσει το πρόβα του δείπνου. Σε περίπτωση, που δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτή την παράδοση, σιγουρευτείτε ότι έχετε συζητήσει αυτό το θέμα με τους γονείς του γαμπρού. Παρασκευάζεται η λίστα των καλεσμένων με σύνεση και να καλέσει φίλους και συγγενείς σας. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω τις οικογένειες και τους φίλους σας που σας έχουν βοηθήσει στον προγραμματισμό του γάμου σας. Διασκεδάστε με την ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή και δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες θα πρέπει να ακολουθήσετε. Θα μπορούσατε να αποφασίσετε ένα θέμα και να διατηρήσουν έναν κώδικα ντυσίματος. Πρόβα δείπνο ως ευκαιρία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κοινωνικοποιηθούν με την οικογένεια και τους φίλους, όπως την ημέρα της πραγματικής του γάμου, ίσως να μην είναι σε θέση να κάνει chat μαζί τους. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες τραπέζι του γάμου πρόβα.
Ελπίζω να βρεθεί αυτό πληροφορίες σχετικά με εθιμοτυπία γάμου προορισμού χρήσιμη. Σχέδιο σας γάμο με την τήρηση αυτών των εθιμοτυπία το γαμήλιο ταξίδι στο μυαλό και έχετε έναν μεγάλο χρόνο!