Πλυντήριο πιάτων δεν Αποστράγγιση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από έχοντας ένα πλυντήριο πιάτων που δεν αδειάζει πλήρως. Το επιπλέον νερό που διαρκεί, όχι μόνο λιμνάζει στο ράφι, αλλά επίσης σας εμποδίζει από το να θέσει σε περισσότερα πιάτα και αποτελεί μια σημαντική παρενόχληση στον καθαρισμό κουζίνα. Η οποία οδηγεί και πάλι στη σπατάλη του χρόνου λόγω του ότι έχουν να περιμένουν για να στραγγίσει το υγρό πλήρως πριν από την προσθήκη πλέον πιάτα. Επίσης, αυτό δεν μπορεί να πώς ήταν γραφτό να λειτουργήσει. Έτσι τι συμβαίνει όταν βρείτε δεν είναι το πλυντήριο πιάτων αποστράγγιση σε όλη τη διαδρομή; θα το μάθουμε σύντομα.
Λύση για το πλυντήριο πιάτων δεν Αποστράγγιση Εντελώς
Όταν θα διαπιστώσετε ότι το πλυντήριο πιάτων δεν είναι αποστράγγιση πλήρως, θα πρέπει να αναλάβουν ορισμένα στάδια της υγιεινής σε διαβεβαιώσω ότι θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά και πάλι. Εδώ είναι πώς:
Αναγνωρίσετε τον τύπο? Πρώτα από όλα, προσδιορίζει το είδος των πιάτων που έχετε. Είναι ένα βήμα αναστροφής ή άμεση πλυντήριο πιάτων δίσκο. Μια άμεση πλυντήριο πιάτων μονάδα είναι εκείνη κατά την οποία το πλυντήριο πιάτων στραγγίζει απλά από το νερό. Εκτιμώντας τα εμπρός αντιστρέφοντας πλυντήριο πιάτων έχει κινητήρα σε αυτό που θα σταματήσει και να αρχίσει να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον κινητήρα, τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι δεν του πλυντηρίου πιάτων αποστράγγιση πλήρως και εκεί έγκειται το πρόβλημα.
Έλεγχος για Σκουπίδια Διάθεση? Μερικές φορές, μια αποκομιδής απορριμμάτων είναι εγκατεστημένο στο χώρο της κουζίνας ότι οι μετοχές είναι χώρος με τη μονάδα πλυντήριο πιάτων. Ελέγξτε αν το knock-out βύσμα της διάθεσης απορριμμάτων αφαιρέθηκε πριν από την εγκατάσταση αυτή. Αν αυτό δεν έγινε, στη συνέχεια, αφαιρέστε απλά και το πλυντήριο πιάτων πρέπει να λειτουργεί σαν καινούργιο. Διαβάστε περισσότερα για την πλήρωση των κενών αποκομιδής απορριμμάτων.
Ελέγξτε τη διαρροή? Τις περισσότερες φορές ό, τι δεν, η απόφραξη της διαρροής θα οδηγήσει σε πλυντήριο πιάτων δεν αποστράγγιση σε όλη τη διαδρομή. Ελέγξτε εάν το νερό στο νεροχύτη παίρνει πολύ χρόνο για να πάει στο σωλήνα και αν συνοδεύεται από φυσαλίδες νερού. Αν αυτό συμβαίνει, σημαίνει ότι θα πρέπει να βγάλει από το αδιέξοδο νεροχύτη της κουζίνας. Αποσυνδέστε το σωλήνα και να δείτε εάν υπάρχει οποιαδήποτε συντρίμμια ή δημιουργία. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε νεροχύτη επισκευή διαρροής για να απαλλαγούμε από το πρόβλημα: διαβάστε περισσότερα για το πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν αγωγό.
Ενώ είστε σε αυτό, ελέγξτε το σωλήνα που συνδέει ξεχωριστά την παροχή νερού στο πλυντήριο πιάτων. Η συγκέντρωση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σε αυτόν τον σωλήνα.
Επιθεωρήστε το πλυντήριο πιάτων καλάθι? Ελέγξτε το καλάθι πλυντήριο πιάτων επόμενο. Σιγά-σιγά και απαλά, αποσυνδέστε το καλάθι και να δείτε αν υπάρχει κάποια gunk και τα συντρίμμια οικοδομήσουμε επάνω σε αυτό. Αν υπάρχει άφθονο, αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα γιατί πλυντήριο πιάτων δεν αποστράγγιση εντελώς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε όλα τα μέρη καλά. Αλλά να είστε προσεκτικοί να μην ασκήσει καμία πίεση ή δύναμη και λυγίστε τα τμήματα έξω από το σχήμα. Θυμηθείτε ότι πρέπει να τους ταιριάζουν πάλι πίσω. Καθαρίστε το καλάθι με βρεγμένα πανιά και στη συνέχεια τοποθετήστε πίσω.
Λήψη Βοήθειας? Όλες αυτές οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω είναι αρκετά εύκολο να χειριστείτε με τον εαυτό του. Ωστόσο, παρά να κάνουν όλα αυτά, εάν το πλυντήριο πιάτων δεν είναι ακόμη πλήρως αποστράγγιση, στη συνέχεια, να πάρετε κάποια βοήθεια. Ένας υδραυλικός, κατά την επιθεώρηση, θα μπορούσε κάλλιστα να διαπιστώσει ότι το πρόβλημα είναι τα λεπτότερα μέρη, όπως η αντλία, το μοτέρ, χρονόμετρο, η θερμοκρασία του νερού, κλπ. Αυτά είναι πράγματα που αφήνονται καλύτερα στους επαγγελματίες, διότι κάποιος μπορεί να καταλήγουν να κάνουν το πρόβλημα χειρότερο , αν δεν ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να γίνει.
Αλλά να είστε σίγουροι, σε περισσότερες περιπτώσεις από ό, τι δεν το πρόβλημα του πλυντηρίου πιάτων δεν αποστράγγιση, έγκειται κυρίως σε ένα μικρό μέρος. Το οποίο, για την επιθεώρηση και σε βάθος καθαρισμό, πρέπει να λειτουργεί μια χαρά. Οπότε ετοιμαστείτε να προχωρήσουν στην καθαριότητα και για τον καθορισμό! Όλα τα καλύτερα!