Κάτω Τατουάζ στομάχι

Αρκετές αιγυπτιακές μούμιες και άλλες αρχαιολογικές έρευνες αποδεικνύουν ότι το τατουάζ είναι μια μορφή τέχνης που προέρχεται από τους αρχαίους χρόνους. Επανάκτησε τη δημοτικότητά του κατά τον 20ο αιώνα? Και σήμερα, οι άνθρωποι που ανήκουν σε διαφορετικά στρώματα της κοινωνίας καστών, και δόγματα βρίσκονται αθλητικές τατουάζ. Tattoo τέχνη είναι ως επί το πλείστον δημοφιλή μεταξύ των νέων ενηλίκων, ωστόσο, ένα άτομο για κάθε ηλικιακή ομάδα μπορεί να έχει ένα τατουάζ γίνεται στο σώμα τους. Δεύτερον τατουάζ είναι εξίσου δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Ένα από τα άλλα πλεονεκτήματα των τατουάζ είναι ότι μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Μεταξύ των διαφόρων επιλογών, χαμηλότερη τατουάζ στο στομάχι κερδίζουν τη δημοτικότητα αυτές τις μέρες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό με λεπτομέρειες.
Κάτω στομάχι σχέδια δερματοστιξιών? Ένα από τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός τατουάζ στο στομάχι είναι ότι το ένα παίρνει μια μεγαλύτερη επιφάνεια και ως εκ τούτου, μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σχέδιο τατουάζ που κάποιος επιθυμεί για. Δεύτερον, μπορεί κανείς να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε αυτό το τατουάζ, σύμφωνα με την επιθυμία του και ως εκ τούτου, είναι βολικό για το χρήστη. Παρόλο που υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της επιλογής των σχεδίων για να επιλέξουν από ένα τατουάζ, εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και χαριτωμένο χαμηλότερη τατουάζ στο στομάχι για τους άνδρες και τις γυναίκες.
Κάτω τατουάζ στο στομάχι για Άνδρες
Dragon Τατουάζ? Ο δράκος είναι ένα από τα πιο δέος στοιχεία που βρέθηκαν σε διάφορες μυθολογίες και λαογραφίες στον κόσμο. Σε ορισμένους πολιτισμούς ο δράκος συμβολίζει δύναμη, τη δύναμη και αντοχή, ενώ σε άλλα πιστεύεται ότι είναι κακό. Σε μερικούς πολιτισμούς πιστεύεται ότι είναι ο προστάτης και καλό, ενώ σε άλλες συνδέεται με αρνητικές ιδιότητες. These έρχεται σε αντίθεση με το συμβολισμό καθιστά πιο σαγηνευτική και μυστηριώδη και ως εκ τούτου, μια τέλεια επιλογή, καθώς τατουάζ για τους άνδρες. Διαβάστε περισσότερα για την έννοια τατουάζ δράκου.
Anchor Τατουάζ? Σε προηγούμενες φορές, 'Αγκυρα με τατουάζ ήταν sported κυρίως από τους ναυτικούς ως σημείο αναφοράς είναι στενά συνδεδεμένη με θαλάσσιο ή ναυτική σταδιοδρομία. Ωστόσο σήμερα είναι επίσης προτιμάται από τους άλλους για τα βαθιά νοήματα τους. Μια άγκυρα συμβολίζει την σταθερότητα και ισχυρή βάση.
Κάτω τατουάζ στο στομάχι για τις γυναίκες
Λουλούδι τατουάζ? Λουλούδια συνδέονται συχνά με την ομορφιά και τη χάρη και ως εκ τούτου, ευνοείται από την πλειονότητα των γυναικών. Επίσης, κάθε λουλούδι έχει μια μοναδική έννοια που συνδέονται με αυτήν, για παράδειγμα, τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη και το πάθος? Μαργαρίτα και κρίνου με αθωότητα? Κατιφέ αντιπροσωπεύει πλούτη? Ορχιδέα ξεχωρίζει για την ομορφιά, κλπ. Όπως υπάρχουν σχεδόν χιλιάδες λουλούδια είναι γνωστό, έχει κανείς μια μυριάδα των επιλογών για να διαλέξετε. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ λουλούδι.
Πεταλούδα Τατουάζ? Πεταλούδα τατουάζ κατατάσσονται δεύτερο μεταξύ των φαβορί σχέδια τατουάζ στον κόσμο για τις γυναίκες. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αλλά η μέτρια πεταλούδα αντιπροσωπεύει πολλά βαθιά συμβολισμό και σημασία. Δεδομένου ότι η πεταλούδα μεταμορφώσεις από προνύμφη σε μια πεταλούδα, αντιπροσωπεύει μετασχηματισμό και την αλλαγή στη ζωή. Δεύτερον, σε ορισμένες καλλιέργειες, έχει επίσης και για τη μετενσάρκωση ή αναγέννηση. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ πεταλούδα νόημα.
Εκτός από αυτά, τα τατουάζ αμπέλου, τατουάζ αστέρι, Zodiac τατουάζ ή τατουάζ με λέξεις ή ονόματα είναι τα άλλα σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χαμηλότερη τατουάζ στο στομάχι για τα κορίτσια, καθώς και παιδιά. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που ένα άτομο θα πρέπει να θυμάται παίρνοντας ένα τατουάζ στο στομάχι. Κάποιος πρέπει να διατηρήσει το βάρος του ατόμου, όπως αύξηση του βάρους μπορεί να προκαλέσει το τατουάζ να νοθεύσουν. Επομένως, εάν είστε στην βαρύτερη πλευρά ή προγραμματίζουν να δημιουργήσουν οικογένεια, είναι καλύτερα να αποφεύγονται τατουάζ στο κάτω στομάχι σας. Τέλος, καλό είναι να πάρετε μια δερματοστιξία πραγματοποιείται από πιστοποιημένο καλλιτέχνη τατουάζ. Έτσι πάει μπροστά και ο αθλητισμός χαμηλότερη τατουάζ σας, στομάχι με στυλ. Καλή Τύχη!