Καλύτερο Jeans για Curvy Γυναικών

Ήμουν γυρίζει τις σελίδες της λαϊκής VOGUE περιοδικό μόδας να ενημερωθώ σχετικά με την τελευταία αγορά μόδας. Έχω παύσει για λίγο τα μάτια μου έπιασε το θέαμα της παλιάς κλεψύδρα τοποθετούνται στο τραπέζι του καφέ μου. Μου πήρε και άρχισε την ανάλυσή της. Η κλεψύδρα είχε όμορφες καμπύλες και έμοιαζε με curvy γυναίκα. Σκέφτηκα, λοιπόν, οι καμπύλες μου δεν είναι κακό ούτε και το τζιν ταιριάζει με κάνει να φαίνονται curvier. - Ωχ . Τώρα που ήταν ένα κακόγουστο αστείο, μια παρερμηνεία ή μάλλον μια ψευδαίσθηση. Δεν είμαι εγώ eulogizing. Αλλά αν έχετε καμπύλες, όπως Scarlett Johansson και Beyonce Knowles, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε το καλύτερο τζιν για curvy γυναίκες; Ελάτε λοιπόν, ας μάθουμε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τζιν για curvy γυναίκες.
Τζιν για τις γυναίκες Curvy
Η επιλογή του κατάλληλου τζιν για curvy σχήμα σας εξαρτάται από τη μέση σας στην αναλογία ισχίων. Jeans αποκλειστικά για curvy γυναίκες έχει γίνει πολύ δημοφιλές σήμερα. Έχουν μια τέλεια κομμένα σε χωράει τις καμπύλες της μέσης και πισινό σας. Είτε πρόκειται για χαμηλή μέση ή υψηλή τζιν στη μέση, θα πρέπει να ταιριάζουν καλά στην κορυφή. Ανάλογα με την αίσθηση της μόδας, μπορείτε να επιλέξετε ευθεία τομή, αναζωπυρώθηκε το πόδι ή κομμένα εκκίνησης. Μπορείτε να δοκιμάσετε χαμηλά τζιν αυξηθεί μόνο εάν έχετε ένα τέλειο curvy σώμα. Αφιερώστε λίγο δολάρια επιπλέον για να πάρετε μια καλή ποιότητα τζιν. Τεντώστε τζιν και στενά τζιν με μια ισχυρή ραφή ματιά μοντέρνα on curvy γυναίκες. Αν έχετε λίγο περισσότερο τους γοφούς, πάμε για ένα απλής κοπής εκκίνησης. Αυτό θα ισιώσει τα πόδια σας με τις διογκωμένες πάτο και τονίζουν τους γοφούς σας επίσης.
Ο τύπος του τζιν που θα επιλέξετε εξαρτάται επίσης από το φυσικό ανάστημά σας. Διαλέξτε το σωστό τύπο του τζιν, ανάλογα με το ύψος σας. Εάν είστε ελλιπείς, πάμε για τζιν τεντώστε τα μέσα μέση τζιν που θα σας κάνει να κοιτάξουμε ψηλότερα. Ψηλός γυναίκες μπορούν να επιλέξουν για την τελική χαμηλά τζιν άνοδο για να ωθήσει επάνω τις καμπύλες τους και ελκυστική εμφάνιση.
Διάφορες τζιν σχεδιαστών μπορεί να δημιουργήσει σημαντική διαφορά στο βλέμμα σας. Δεν είναι μόνο κομψή, αλλά είναι επίσης πολύ πιο άνετα από ό, τι η γενική εμπορικά σήματα διαθέσιμα στην αγορά. Έρχονται σε διάφορα τεμάχια με σχέδια μπουτίκ και είναι εξαιρετικά μοντέρνα. Πριν από την αγορά, γνωρίζουν το μέγεθος της μέσης σας. Πάρτε τις ακριβείς μετρήσεις και να πάρει το σωστό είδος τζιν σχεδιαστών για τις καμπύλες σας. Διαβάστε περισσότερα για τα είδη ένδυσης σχεδιαστών.
Άλλες λύσεις μόδες - Δοκιμάστε
Curvy κορίτσια, δεν έχετε να ανησυχείτε για να πάρει το τζιν της επιλογής σας. Το κόλπο είναι απλό. Πηγαίνετε για σκοτεινά πλύσεις όπως το μαύρο, το ιώδες και το γκρι ανθρακί που θα επιτείνει curvy σχήμα σας. Σκούρα χρώματα δίνουν έμφαση στις καμπύλες και να σας δώσει μια λεπτή εμφάνιση. Χρωματιστά τζιν σαν κίτρινου, ροζ και μοβ είναι επίσης στη μόδα. Χαμηλή τζιν μέση με μια μοντέρνα ζώνη θα δώσει τις καμπύλες σας εντυπωσιακή εμφάνιση. Κορίτσια μπορείτε επίσης να πάτε για δροσερό στολισμένη σχεδιασμού για διασκέδαση. Capris παντελόνι είναι καλό καλοκαίρι φοράει. Ελαστική τζιν φαίνονται καλύτερα για curvy σχήμα. Η περικοπή εκκίνησης μοιάζει προσκολλητώς στους νέους gals with curvy στοιχεία. Αποφύγετε φαρδύ στυλ. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε πώς να φορούν στενά τζιν.
Λίγες γνωστές αλυσίδες του τζιν
Νιώθω, το καλύτερο τζιν για curvy γυναίκες είναι ένα ζευγάρι των τζιν μπλε τζιν. Ωστόσο, η αίσθηση του στυλ διαφέρει από άτομο σε άτομο. Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορικά σήματα από ναυτικό Παλιά, J Band, Calvin Klein, PZI, κλπ. Προσιτό καλό τζιν ποιότητας είναι επίσης διαθέσιμα από μάρκες όπως οι άνυδρες, Lane Bryant και Λεωφόρο. Περάστε κάποια επιπλέον επινικελώνουν για να πάρετε μια καλή ποιότητα και άνετο τζιν για curvy κορίτσια.
Διαβάστε περισσότερα για? Τζιν για Big Μηροί? Jeans Μέγεθος μετατροπής? Υποθέτω ότι από τώρα είστε ανυπόμονοι να βιαστούμε στην αγαπημένη μάρκα σπίτι σας και να επιλέξετε το καλύτερο τζιν για curvy γυναίκες. Τζιν ταιριάζει δέρμα, μια κομψή ζώνη, ένα δροσερό κορυφή, ένα ζευγάρι τακούνια σανδάλι, ένα μεγάλο γουρλώνω και ένα μοντέρνο πορτοφόλι, δεν είναι ότι όλα να σας κάνει να δούμε έξυπνα και αυθάδης; Οχι, κάτι άλλο που αξίζει να αναφερθεί, δηλαδή CURVY σιλουέτα σας! Lucky γυναίκες!