Δύσοσμος παπούτσια

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα παπούτσια σας μπορεί να μυρίζει. Κλειστά τα υποδήματα όπως και πάνινα παπούτσια μοκασίνια,, μπότες και οι εκπαιδευτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρωμάει εξαιτίας της έλλειψης εξαερισμού. Όταν φοράτε τα παπούτσια σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πόδια σας ιδρώνουν και αυτό απορροφάται από κάλτσες και τα παπούτσια σας. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε δύσοσμες πόδια παπούτσια. Τα παπούτσια είναι περισσότερο πιθανό να μυρίζει κατά τη διάρκεια των μουσώνων και τα καλοκαίρια. Αν τα παπούτσια σας πάρει υγρός, και δεν τα ξηρά, στη συνέχεια, τα παπούτσια σας είναι πολύ πιθανό να βρωμάει. Διαβάστε για υγιεινή διαβίωση.
Δύσοσμος παπούτσια Cure
Αν θέλετε να ξέρετε πώς να απαλλαγούμε από δύσοσμος παπούτσια, τότε εδώ είναι μερικές συμβουλές. ? Κάντε ένα μείγμα ¼ φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι με ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και ρίξτε το μέσα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε αυτό για τα παπούτσια σας για να εξαλείψει την οσμή του δύσοσμος παπούτσια. ? Εάν τα παπούτσια σου από καμβά, τότε του είναι μια καλή ιδέα για να απολαύσετε τα παπούτσια για μισή ώρα σε ένα μείγμα ζεστό νερό στο οποίο λίγο ήπιο σαμπουάν έχει προστεθεί. Καθαρίστε τα παπούτσια λεπτομερώς για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε βρωμιά και στεγνώστε τα έξω στον ήλιο. Αυτό βοηθά στο να απαλλαγούμε από κάθε μυκήτων συγκέντρωση στα παπούτσια. ? Σε ένα μικρό δοχείο, ανακατέψτε 4 κουταλιές ξίδι με 2 κουταλιές της σούπας νερό. Πάρτε ένα καθαρό πανί ή σφουγγάρι και να εφαρμόσουν αυτό το μίγμα στο εσωτερικό του τα παπούτσια και αφήστε το να στεγνώσει. Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη λύση για τα δερμάτινα υποδήματα. ? Κάντε ένα μείγμα από 2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ με μια κουταλιά άμυλο καλαμποκιού. Ψεκάστε αυτό το μείγμα στο εσωτερικό δύσοσμος παπούτσια σας και αφήστε το μια μέρα στην άλλη. Το μπέικιν πάουντερ θα απορροφήσει όλες τις δυσάρεστες οσμές από τα παπούτσια σας. ? Μπορείτε να τρίψετε, επίσης, το εσωτερικό των παπουτσιών σας με λίγο αλκοόλ και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο το αγαπημένο σας. Αυτό είναι μια μεγάλη λύση δύσοσμος παπούτσια. ? Χρησιμοποιήστε ένα αντιβακτηριακό σπρέι παπούτσι, το οποίο είναι εύκολα διαθέσιμο στην αγορά για να απαλλαγούμε από δύσοσμος παπούτσια. ? Break μερικές κάρβουνο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες. Τώρα τοποθετήστε το κάρβουνο γεμάτο κάλτσα μέσα δύσοσμος παπούτσια σας για να απαλλαγούμε από την δριμεία οσμή. ? Μια άλλη επιλογή για την εξάλειψη των οσμών από δύσοσμος παπούτσια είναι να συσκευάσουν τα παπούτσια σε μια πλαστική σακούλα και τη δέσμευση τους για μερικές ώρες. ? Μια από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από την οσμή από τις δύσοσμος παπούτσια είναι να στεγνώσει στον ήλιο. Το φως του ήλιου βοηθά στην βακτήρια που παράγει τη δυσάρεστη οσμή. Διαβάστε περισσότερα για το δύσοσμο διορθώσει τα παπούτσια. ? Δύσοσμος Πρόληψη Παπούτσια
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για την πρόληψη δύσοσμος παπούτσια είναι για να στεγνώσει τα παπούτσια σας αμέσως μόλις βραχεί. Τα βακτήρια και οι μύκητες ευδοκιμούν σε υγρό περιβάλλον, έτσι είναι καλύτερο να στεγνώσει τα παπούτσια σας λεπτομερώς, είτε στο φως του ήλιου ή με τη βοήθεια ενός θερμαντήρα. Αποφεύγετε να φοράτε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια για πάρα πολλές μέρες σε ένα τέντωμα και να αντικαταστήσετε σας πάτους κάθε δύο με τρεις μήνες. Αποφεύγετε να φοράτε στενά παπούτσια ή τη φθορά ανοικτή toed σανδάλια που δίνει τα πόδια σας την ευκαιρία να αναπνεύσουν. Αλλάξτε τις κάλτσες σας συχνά και να φοράτε πάντα ένα φρέσκο ​​ζευγάρι των καθαρών κάλτσες όταν πηγαίνετε στο γυμναστήριο. If ιδρώνετε πολύ, είναι μια καλή ιδέα να ρίξτε λίγο ταλκ για τα πόδια σας πριν φορώντας τα παπούτσια σας. Ταλκ σκόνη θα βοηθήσει στην απορρόφηση του ιδρώτα και να κρατήσει τα πόδια σας αίσθηση φρεσκάδας. Ίσως θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για:? Ιδρωμένος Πόδια Cure? Stinky Παπούτσια - Τι να κάνω? Μέχρι εδώ ήταν μερικές ιδέες για να απαλλαγούμε από δύσοσμος παπούτσια. Προσωπική υγιεινή είναι υψίστης σημασίας, εάν δεν θέλετε τα παπούτσια σου να μυρίζει. Εάν είστε επιρρεπείς σε υπερβολική εφίδρωση, πλένετε τα πόδια σας δύο φορές την ημέρα με ζεστό νερό για να απομακρύνετε τυχόν μυρωδιά από τα πόδια σας.