Countertop Resurfacing

Αρχική αναδιαμόρφωση μπορεί να είναι ένα δαπανηρό έργο. Με μια σειρά από πράγματα που πρέπει να εργαστεί για καθένα από αυτά φαίνεται να είναι σημαντική, τα έξοδα θα μπορούσαν να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας. Βρίσκοντας φθηνότερα, αλλά η ποιότητα επιλογές είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Πολλά πράγματα όπως αλλάζει χρώματα βαφής τοίχων, αντικατάστασης φθαρμένων πλακάκια, προσθέτοντας πλακίδια τοίχου και κάνοντας νέα γραφεία δεν έχουν επιλογές. Αλλά εάν σκοπεύετε να πάρετε ένα νέο countertop, μόνο και μόνο επειδή το υπάρχον κοιτάξει κανείς «δεν είναι τόσο ελκυστική» ή είναι λίγο κατεστραμμένο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε smartly αυτό το βάρος. Ακούσει για το πάγκο ξαναέρθει στην επιφάνεια; Check out
Τι είναι Countertop ξαναέρθει στην επιφάνεια;? Λοιπόν, ας κατανοήσουμε αρχικά την έννοια του πάγκου ξαναέρθει στην επιφάνεια. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία η οποία αποτρέπει την αντικατάσταση ολόκληρων countertops. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε βοηθάει να δώσει ένα λαμπρό νέα εμφάνιση, countertop σας σε μικρότερο έξοδα. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι διαδικασιών που μπορείτε να επιλέξετε για πάγκο οδοστρώματος. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω σας ότι αν και μπορείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία για αυτή τη δουλειά, αυτό είναι επίσης ένα do it yourself έργο το οποίο μπορείτε να το ενδεχόμενο να εργαστεί κανονικά με την βοήθεια ενός εκ των μελών της οικογένειάς σας. Εάν ο χρόνος είναι ένα περιοριστικό παράγοντα και αν δεν είστε αρκετά βέβαιοι, είναι καλύτερο να διορίσει έναν επαγγελματία και να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Countertop Resurfacing: Διαδικασία # 1? Το πρώτο περιλαμβάνει, αφαιρεί από τα υφιστάμενα ελασματοειδές στον πάγκο κόντρα πλακέ. Αφού γίνει αυτό, η κόλλα διαλυθεί μακριά. Μπορείτε να επιλέξετε μια στριπτιζέζ να διαλυθεί η κόλλα και να χρησιμοποιήσετε μια scrapper χρώμα. Τώρα, χρησιμοποιήστε ένα μέσο βαθμό γυαλόχαρτο στην άμμο στην επιφάνεια για να γίνει λείο. Μόλις τελειώσετε, θα έχετε μόνο ένα μετρητή που είναι μια απλή και καθαρή επιφάνεια. Τώρα, η επιφάνεια είναι έτοιμη να εργαστεί για.
Εφαρμόστε την κόλλα επάνω στην επιφάνεια αυτή. Βεβαιωθείτε ότι η κόλλα εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα ως το φύλλο πλαστικού είναι λεπτό και μια άνιση στρώμα της κόλλας κάτω από αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άνιση εμφάνιση αυτής της μεμβράνης. Έτσι, ελέγξτε το στρώμα του και να πάρει το φύλλο πλαστικού φύλλου. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες σε ελασμάτων από άποψη χρωμάτων και σχεδίων. Διαλέξτε εκείνον που ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου. Όπως για πάγκο κουζίνας τοποθέτησης νέου οδοστρώματος, μπορείτε να ταιριάζουν με τη νέα laminate με αυτή των γραφείων κουζινών. Τώρα, απλά βάλτε επίπεδο σε αυτό το κολλημένη επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο ρολό για να ισοπεδώσουν του συνθετικού, αυτό θα βοηθήσει επίσης να απομακρύνετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Μόλις γίνει αυτό, αφήστε το για την ξήρανση. Είναι καλύτερο να έχουμε λίγο μεγαλύτερο κομμάτι του παρκέ και στη συνέχεια διακόπτει την προεξοχή, έτσι ώστε τα χείλη τους είναι στο ίδιο επίπεδο με τον πάγκο. Μπορείτε επίσης να θεωρήσετε adding extra border of αντίθεση laminate μόλις είστε ένας εμπειρογνώμονας σε αυτό το έργο. Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το laminate countertop.
Countertop Resurfacing: Διαδικασία # 2? Για σοβαρές ζημιές πάγκο, με την προαναφερόμενη διαδικασία είναι γνωστό ότι είναι ένας αδρανής μία. Αλλά σε περίπτωση υφισταμένων countertop σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε απλά να τις εργασίες για την υφιστάμενη κομμάτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μέσο χαλίκι γυαλόχαρτο και το μηδέν του συνθετικού επιφάνεια καλά. Όταν τελειώσετε εργάζονται για όλο το μήκος του laminate, απλά αφαιρέστε την σκόνη σχηματίζεται πάνω του. Τώρα εξάπλωση κόλλα επάνω στην επιφάνεια ομοιόμορφα. Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, θα πρέπει να γίνει προσεκτικά. Τώρα ορίσει το νέο φύλλο πλαστικού πάνω του. Τελειώστε ισοπέδωση με ένα ρολό. Αυτή η διαδικασία παίρνει πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Διαβάστε περισσότερα για laminate κόστος πάγκο.
Αν αναρωτιέστε για το συγκεκριμένο countertop resurfacing ή countertop γρανίτη τοποθέτησης νέου οδοστρώματος, επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα δύο αυτά καθήκοντα πρέπει να αφεθεί για τους επαγγελματίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εργαστείτε πάνω σε λεπτό πλακιδίων γρανίτη τοποθέτησης νέου οδοστρώματος, αλλά και για την επίστρωση πλήρη κορυφή γρανίτη, κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλέσετε έναν επαγγελματία. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και ένα μεγάλο πάγκο αναζητούν. Η προαναφερθείσα διαδικασία αποκατάστασης του επιφανειακού στρώματος στον πάγκο είναι οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να Spice Up εσωτερικό σας. Όλα τα καλύτερα!