Πώς να πάρει τους ανθρώπους να σας αρέσει!

Αν είστε ντροπαλός, νευρικός πρόσωπο και να κρατούν πάντα για τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να σπάσει η συνήθεια. Έχουμε κάποιο σημαντικό ιδιότητες και δεν είναι σε θέση να τα μοιραστείτε δεν εξυπηρετούν σε τίποτα οι άνθρωποι θα τους γνωρίζουν μόνο αν είστε αρκετά ανοιχτή για να τους ενημερώσει. Κάνοντας φίλους και την κατανομή ταλέντα σας δεν είναι τόσο τρομακτικό που μοιάζουν. Έτσι, εάν έχετε περιορισμένη φίλους και θέλετε να μάθετε πώς να πάρει τους ανθρώπους για να σας αρέσει, μετακινηθείτε προς τα κάτω.
Πώς να πάρει People to Like You στο σχολείο? Ο ευκολότερος τρόπος να κάνεις φίλους και να πάρετε τους ανθρώπους για να όπως και εσείς πρέπει να τον εαυτό σας εντελώς μπροστά τους. Στο σχολείο, συχνά παρατηρείται ότι υπάρχουν ομάδες με άλλους ομοϊδεάτες τους φοιτητές. Αυτό είναι επειδή έχουν κοινά συμφέροντα και να βρει εύκολο να ζελέ με το άλλο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν αναρωτιέστε πώς να πάρετε τους ανθρώπους για να σας αρέσει. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μιλούν με ανθρώπους και μέρη για να συναντηθούν οι άνθρωποι. ? Αν είστε φοιτούν ένα νέο σχολείο, να μην είστε ντροπαλός για να εισαγάγει τον εαυτό σας σε μια ομάδα ανθρώπων κατά τη διάρκεια της κατηγορίας το γεύμα ή το γυμναστήριο, έτσι ώστε οι άνθρωποι ξέρουν ποιος είστε. ? Μην φοβάστε να εντείνουν και να αναλάβει ηγετικό ρόλο κατά τη διάρκεια μία σχολική δραστηριότητα ή μια λειτουργία που οργανώνονται στο σχολείο. ? Να είστε φιλικός με τους συμμαθητές σας και τους συμφοιτητές, ώστε να μην σας βρουν βαρετό και να πάρετε μια ευκαιρία να σας αγνοούν. ? Όταν έχετε τον έλεγχο εαυτό σας και δεν είναι ένας αιτών έλξης, οι άνθρωποι θα έρθουν να σας μόνοι τους και θέλουν να είναι φίλοι με σας. Έτσι, δεν κάνουν μια προσπάθεια να είναι ορατές, απλά είσαι ο εαυτός σου, γιατί αν είναι τεχνητές, ίσως να φαίνεται απελπιστική. ? Μερικές φορές, θα πρέπει να φαίνονται καλά ντυμένος για να κάνει τους ανθρώπους σαν εσάς. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό όπως βλέπετε το καλύτερο, ο τρόπος που είστε. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την άκρη αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε ένα κάνουν πάνω, γιατί αυτό θα ενισχύσει επίσης την εμπιστοσύνη σας. ? Να είστε καλά επιτηδευμένο, καλά μιλήσει πρόσωπο και δεν ωθούν τους ανθρώπους μακριά όταν πλησιάζετε μια χάρη. Αν είσαι καλός μαθητής, βοηθούν τους συμμαθητές σας τις δυσκολίες τους και δεν περιορίζουν τις γνώσεις σας στον εαυτό σας. Βοηθήστε τους φίλους σας στα έργα τους, αν χρειάζονται βοήθεια. ? Κάντε μια ομάδα όταν κάνει μια κατηγορία δραστηριότητας και να αναλάβει ηγετικό ρόλο, ζητώντας από όλους να συμμετάσχουν. Εμπλακούν και άλλα ήσυχο φοιτητές και εργάζονται ως φίλοι με κάθε μία από αυτές. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε το είδος και την ανησυχία του για τους άλλους ανθρώπους. ? Κάντε ερωτήσεις σχετικά με τις οικογένειές τους και την προσωπική ζωή να μάθουν περισσότερα για τους φίλους του σχολείου σας και τους κάνει να αισθάνονται άνετα. Ας γνωρίζουν, μπορούν να μοιραστούν τα προβλήματα τους και να εμπιστευθεί σας ως πραγματικός φίλος. ? Διαβάστε περισσότερα για το τι κάνει δύο ανθρώπους συμβατές και πώς να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους.
Πώς να κάνουμε τους ανθρώπους σε ομοειδή σας στην εργασία σας? Πώς ανθρώπους να σαν να μην είναι μια σκληρή δουλειά. Αν έχετε εντάχθηκαν μόλις ένα νέο γραφείο και το βρίσκουν δύσκολο να συναναστρέφεστε με τους συναδέλφους σας, εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνουμε τους ανθρώπους να σας αρέσει στη δουλειά. ? Όταν παίρνετε μια νέα θέση εργασίας και ένα νέο γραφείο, πάρτε το χρόνο σας για να πάρετε προσαρμοσμένη στον τόπο. ? Αφού εγκαταστάθηκε, να εισαγάγει τον εαυτό σας με τους συναδέλφους που κάθεται δίπλα σας. Ρωτήστε τους σχετικά με τα προφίλ δουλειά τους, το περιβάλλον του γραφείου, «αφεντικό» σου, κλπ? Κατά τη διάρκεια του γεύματος, να τους ρωτήσω αν μπορείτε να τους ενώσει στο τραπέζι τους και τις συνομιλίες σχετικά με απεργία γνωστά θέματα όπως αθλητισμό, την πολιτική, την επικαιρότητα, κλπ. Η περισσότερα μπορείτε να μιλήσουν, τόσο περισσότερο θα κοινωνικοποιήσει με σας. ? Αν είστε αργός να κάνει φίλους, δεν είναι, καθώς αυτό δεν θα σας βοηθήσει να πάρετε μια καλή εργασιακή εμπειρία. Οι συνάδελφοι είναι οι μόνοι άνθρωποι θα ξοδεύετε όλη την ημέρα στη δουλειά και να πάρει μαζί τους μπορεί να είναι υγιές για σας. ? Να τον καλέσει σε ένα κόμμα στο χώρο σας ή να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι το Σαββατοκύριακο. Για τις γυναίκες, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας με τους συναδέλφους κορίτσι σας και να έχετε κάποια διασκέδαση σε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο. ? Εάν δεν μπορείτε να καταλάβω πώς να πάρει τους ανθρώπους για να σας αρέσει, απλά να γνωρίσουν τους φίλους εργασία σας με την επίσκεψη τα σπίτια τους και η παρέα με αυτούς και τις οικογένειές τους. ? Εμφάνιση λίγη εμπιστοσύνη σε αυτούς και δεν είναι ντροπαλός για να γιορτάσουν την ευτυχία τους, αν θέλουν να. ? Δώστε τους λόγους που σας αρέσει, από πραγματικά είναι ωραίο να τους και την επίδειξη του ενδιαφέροντος, όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση. ? Διαβάστε περισσότερα για το πώς να ασχοληθεί με δύσκολους ανθρώπους στη δουλειά και δύσκολες οι άνθρωποι στην εργασία.
Τελικά, δεν είναι πώς να πάρει τους ανθρώπους για να σας αρέσει που πραγματικά θέματα, είναι το πώς μπορείτε να τους ενημερώσετε ότι είστε αξιόπιστος, όποτε χρειάζεται. Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι με το να τον εαυτό σας, γιατί δεν το θέμα αυτό, πρόκειται να σας αρέσει αν είστε 100% πρωτότυπο.