Gypsy Στολή Ιδέες

Ποιος μπορεί να ξεχάσει Captain Jack Sparrow από Πειρατές της Καραϊβικής; το μοναδικό ύφος του ντυσίματος και κοσμήματα αξίζουν ένα ρολόι στον κινηματογράφο. Αναμφίβολα κοίταξε το καλύτερο σε ολόκληρο cast ντυμένη ως τσιγγάνος πειρατής με μια εθνική ενδυμασία και φανταστικό μακιγιάζ. Ιστορικά, οι τσιγγάνοι νομάδες από την Ινδία που μετανάστευσαν στην Αγγλία, το εμπόριο και κινείται σε πολλές χώρες. Είχαν έναν αριθμό της εργατικής δεξιοτήτων και μυστικιστικές δεξιότητες για να πει τύχη. Ήταν πολύ καλά γνωστή για τη μοναδική τους τρόπους ντύσιμο, το χορό και μουσικές ικανότητες. Τόσο οι άνδρες και οι γυναίκα ντυμένη στα βασικά ρούχα ντυμένο γύρω τους αλλά αυτό που τους έκανε τόσο εντυπωσιακή και ελκυστική ήταν το στυλ στο οποίο είχαν φθαρεί. Ρίξτε μια ματιά σε εύκολες ιδέες κοστουμιών τσιγγάνων μόνο για εσάς.
Gypsy Στολή Patterns
Υπάρχουν πολλοί τύποι των μοντέλων ότι οι τσιγγάνοι φορούσε σε πολύ παλαιότερες εποχές, αλλά με τα μέρη που επισκέφθηκε και τα εμπόρια που έκαναν, τα στυλ τους και ντρέσινγκ αλλάξει σε αρκετά βαθμό. Δεδομένου παρακάτω είναι μια σύντομη περιγραφή του τι οι άνδρες και οι γυναίκες φορούσαν μαζί με τα εξαρτήματά τους και πώς να τους γίνει. Περισσότερα για το φανταχτερό ιδέες αμφίεση.
Γυναίκα Κοστούμια Τσιγγάνων
Οι γυναίκες φορούσαν φούστες χαλαρά σε ζωηρά χρώματα φωτίζει με μια μπλούζα που συλλέχθηκαν και έπεσε από το λαιμό. Φορούσαν πολύχρωμες ζώνες και να κρύψει shabby πτυχές τους και στο κόσμημα ήταν πολλές χάντρες μπιχλιμπίδια,, βραχιόλια, βραχιόλια ποδιού και δαχτυλίδια. Ύφαιναν χάντρες σε μακριά μαύρα μαλλιά τους, τα οποία χρησιμοποιούνται για να αναχαιτίζεται σε ένα κουλούρι μισό με σχεδιασμένα και βαμμένα φουλάρια ως καλύμματα κεφαλής. Περισσότερα για το μεσαιωνικό κοστούμι μοτίβα.
Άντρας Κοστούμια Τσιγγάνων
Οι άνδρες είναι επίσης διακοσμημένα σε πολύ βασικό όμως ελκυστικό ρούχα. Φορούσαν μαύρα ή καφέ μέχρι το γόνατο που ήταν σφιχτό και συχνά είτε από βαμβάκι ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που θα μπορούσε να στεγνώσει ευκολία που ταξίδευε πολύ από τη θάλασσα. Φορούσαν μαύρες μπότες και ένα άσπρο πουκάμισο χαλαρό που συγκεντρώθηκαν στο ύψος της μέσης. Πάνω από τα πουκάμισα είχαν μακρύ μαύρο ή καφέ γιλέκα με χρυσό χρώμα τρέσες στα άκρα. Είχαν ακόμη και πολύ πολύχρωμο φουλάρια, όπως φύλλα για τη μέση και τα άλλα πολύχρωμα μαντήλια για τα καλύμματα κεφαλής. κοσμήματα τους αποτελούνταν από ένα ενιαίο χρυσό σκουλαρίκι στεφανών και, ενίοτε, χάντρες στα μαλλιά τους.
Πώς να κάνει ένα κοστούμι τσιγγάνων
Κάνοντας ένα κοστούμι Τσιγγάνων μπορεί να είναι διασκεδαστική, ειδικά αν θέλετε να ντύσετε τα παιδιά σας σε αποκριές κοστούμια ή για ένα παιχνίδι στο σχολείο. Όπως και με τις πληροφορίες από τις παραπάνω σκέψεις, θα πρέπει να έχεις τις διάφορες ιδέες φορεσιά τσιγγάνων, εξ ου και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε όλα αυτά τα ρούχα και τα βάζουμε μαζί. Περισσότερα για το σπιτικό κοστούμι ιδέες.
Για Κορίτσια
Για να κάνετε κοστούμι αθίγγανων των κοριτσιών μπορεί να είναι πολύ εύκολο, να συγκεντρώνουν όλες τις διάφορα μέρη της φορεσιάς ή ακόμη και να βελονιά. Δεδομένου ότι είναι όλες ξεχωριστές, είναι μια καλύτερη ιδέα να συγκεντρώσει όλα τα διαφορετικά μέρη της ενδυμασίας και τη φθορά τους ταυτόχρονα να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια. ? Για την φούστα, προσπαθήστε να φορούν φωτεινά χρώματα με πολλές στρώσεις στο κάτω μέρος της φούστας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι τέτοιο, απλά συλλέγουν πολύχρωμο ταινίες από ύφασμα και να ράψει τους τις άκρες για να κάνει τα διακοσμητικά στοιχεία. Εάν δεν θέλετε να βελονιά, μπορείτε να φορέσετε δύο φούστες σε διάφορα μήκη πάνω από κάθε άλλη να δώσει το κροσσώδης εμφάνιση. ? Τσιγγάνων γυναίκες φορούν παντελόνι γυμναστικής ή κολάν, τα οποία βρίσκονται πολύ εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε μια πλήρη αντίθεση, δεδομένου ότι φαίνονται καλά με φωτεινά χρώματα. ? Για την μπλούζα, χρησιμοποιήστε ένα λευκό πλήρη μανίκια πάνω και ράψτε αναστατωμένα δαντέλες στις άκρες είναι και με μια ελαστική σφίξτε το λαιμό για να δώσει μια συγκεντρώθηκαν βλέμμα. Στη συνέχεια, φορώντας το, τραβήξτε κάτω από έναν ώμο για να φανεί πιο φυσικό. ? Δέστε ένα κασκόλ γύρω από τα μαλλιά και προσθέστε μερικές χρωματιστές χάντρες σε αυτό. Μπορείτε να πλεξούδα μαλλιών σας και στη συνέχεια προσθέστε τις χάντρες. Δίνει μια πολύ όμορφη και μοντέρνα εμφάνιση. Φορέστε τη ζώνη της μέσης και άλλα κοσμήματα, καθώς και εθνοτικών παπούτσια ή τα υποδήματα. Περισσότερα για την φορεσιά κοσμήματα. ? Για τους τύπους
τσιγγάνος ιδέες τους φορεσιά είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό να κάνει, καθώς μεγαλώνουν σε μια εντελώς διαφορετική ματιά μετά πλήρως ντυμένος. ? Για το παντελόνι, μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα ζεύγος στενό δερμάτινο παντελόνι που είναι στενά περικοπές και φτάνουν δεξιά μέχρι τη φτέρνα. ? Φοράτε τις μπότες στα πόδια, κατά προτίμηση μήκους γόνατο ή λίγο πάνω από τα γόνατα. Μπορούν να είναι από καουτσούκ ή δέρμα. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε χαλαρά βαμβακερά πουκάμισα που πρέπει να συγκεντρωθούν στη μέση είτε με ραφή ή η χρήση της ζώνης. Μην πιέτα το πουκάμισο σε όσο είναι υποτίθεται για να αφεθεί χαλαρό και εκτός. ? Φοράτε κάθε κασκόλ ή φουλάρι της επιλογής σας όπως τα καλύμματα κεφαλής και υφαίνουν μερικές χάντρες στα μαλλιά. Για το χρυσό στεφάνι, μπορείτε να φορέσετε ένα κλιπ και άλλα αξεσουάρ και κοσμήματα θα σας κάνει να μοιάζουν με μια πραγματική τσιγγάνα. ? Αυτές ήταν μερικές σπιτικά κοστούμια τσιγγάνων και για τα δύο παιδιά και τα κορίτσια. Με αυτές τις ιδέες κοστουμιών τσιγγάνος, είστε έτοιμοι να κάνετε κεφάλια να γυρίσουν με τις εν λόγω ζωντανή κοστούμια.