Θερμοστάτης Αντιμετώπιση προβλημάτων

Αναρωτιέστε σχετικά με τις λειτουργίες ενός θερμοστάτη; Ο θερμοστάτης είναι μια συσκευή που ρυθμίζει τη θερμοκρασία του συστήματος. Διατηρεί τη θερμοκρασία του συστήματος σε ένα σύνολο επιθυμητή θερμοκρασία σημείο. Είναι ένα ουσιαστικό μέρος της συσκευές όπως τα κλιματιστικά και τα καλοριφέρ και ενεργεί σαν μια μονάδα ελέγχου με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας. If κλιματιστικό σας δεν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα ψύξης, είναι καιρός να να λάβει σοβαρά υπόψη θερμοστάτη αντιμετώπιση προβλημάτων. Μπορεί να μην συνειδητοποιούν ακόμη, αλλά ένα ελαττωματικό θερμοστάτη δεν επηρεάζει μόνο τη λειτουργία των συσκευών όπως το ψυγείο σας, κλιματιστικό ή τον κλίβανο, αλλά μπορεί να σας κοστίσει πολύ, από την άποψη της ενεργειακούς λογαριασμούς σας. Έτσι, γιατί πληρώνουν περισσότερα; Αν υποψιάζεστε ότι το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί σωστά, ελέγξτε το θερμοστάτη σας για την κεντρική αντιμετώπιση προβλημάτων κλιματιστικό. Αναρωτιέστε τον τρόπο αντιμετώπισης ενός θερμοστάτη; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που εμπλέκονται στην θερμοστάτη αντιμετώπισης προβλημάτων για να βρουν αν θερμοστάτη σας είναι ελαττωματική. Διαβάστε περισσότερα για? Θερμοστάτης Προβλήματα? Best Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης? Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του θερμοστάτη
Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τον έλεγχο του θερμοστάτη θερμοκρασίες. Πρέπει να ελέγξετε τη θερμοκρασία του δωματίου και η θερμοκρασία που έχει οριστεί σημείο. Όπως θα διαβάσετε νωρίτερα, θερμοστάτης διατηρεί το σύστημα σε μια καθορισμένη επιθυμητή θερμοκρασία σημείο, έτσι για ένα κλιματιστικό, η καθορισμένη θερμοκρασία σημείο πρέπει να είναι κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου και για μια θερμάστρα, η ρύθμιση της θερμοκρασίας θα είναι το σημείο πάνω από τη θερμοκρασία δωματίου. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του δωματίου. Αν αυτό φαίνεται να είναι ανοικτά, χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο εναντίον της. Θα μπορούσατε να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δωματίου ενός ψηφιακού θερμοστάτη με τις οδηγίες που δίνονται στο εγχειρίδιο χρήσης. Χρησιμοποιήστε το επίπεδο για να επαναπροσδιορίσουμε το θερμοστάτη.
Επόμενο βήμα της αντιμετώπισης προβλημάτων θερμοστάτη θα τον έλεγχο των συνδέσεων του θερμοστάτη σας. Θα πρέπει να αφαιρέσετε το κάλυμμα του θερμοστάτη. Οι κοινές συνδέσεις είναι: R, το κόκκινο τερματικό σταθμό, η θερμή πλευρά του μετασχηματιστή, που είναι 24 volt δύναμη, W, το λευκό τερματικού σταθμού για τη θερμότητα, Y, το κίτρινο τερματικό σταθμό για τη δραστηριότητα του συμπιεστή ή ψύξη, G, το πράσινο τερματικό σταθμό για κλιβάνου ανεμιστήρα του φυσητήρα και C είναι η κοινή όψη του μετασχηματιστή ή 24 βολτ. Σε περίπτωση μπαταρία θερμοστάτες, Γ δεν θα είναι ενσύρματη. Ελέγξτε πώς R συνδέεται με W, Υ ή Ζ. Ελέγξτε για τυχόν χαλαρές συνδέσεις και τη διάβρωση με καλώδια και τα σημεία επαφών.
Ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα με τη λήψη του από θερμοστάτη της εξίσωσης. Σκότωσε τη δύναμη στον πίνακα διακόπτη δίπλα. Για την ασφάλειά σας, μην ξεχάσετε ποτέ αυτό το βήμα από διακοπή ρεύματος στο φούρνο. Μόλις γίνει αυτό, αφαιρέστε τα καλώδια από το θερμοστάτη και να κάνουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις. Το έργο του θερμοστάτη είναι που συνδέει το τερματικό κόκκινο σε λευκό, κίτρινο και πράσινο τερματικά. Έτσι, θέτουν το σύρμα R και W τελειώνει σε επαφή και να μετατρέψει την εξουσία, αυτό πρέπει να γυρίσει ο φούρνος του. Ομοίως, συνδέοντας R στο καλώδιο Y και R να σύρμα Ζ, την ψύξη και ανεμιστήρας θα πρέπει να αρχίσουν να εργάζονται υπερβολικά. Σε περίπτωση που προβεί σε αυτές τις συνδέσεις λυθεί το πρόβλημά σας, έχετε εκτελέσει επιτυχώς το καθήκον σας του θερμοστάτη επισκευή. Σε περίπτωση μπαταρία θερμοστάτη, θα πρέπει να ελέγξετε αν οι μπαταρίες είναι νεκρός.
Μερικές φορές, το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο θερμοστάτης μπορεί να είναι βρώμικες. Έτσι, ο καθαρισμός του θερμοστάτη θα λύσει επίσης το πρόβλημα σας. Για τον καθαρισμό του θερμοστάτη, κλείστε τη δύναμη και αφαιρέστε το κάλυμμα θερμοστάτη. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα και καθαρίστε το πηνίο από δύο μέταλλα είναι πολύ απαλά και νέους το θερμοστάτη. Διαβάστε περισσότερα για την αντιμετώπιση προβλημάτων ζεστό νερό θερμάστρα.
Ελπίζω να βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε εάν το κλιματιστικό ή θερμάστρα σας δεν λειτουργεί σωστά. Ακόμη και αν αντιμετώπιση προβλημάτων θερμοστάτη δεν είναι και τόσο δύσκολο, πάρτε το θερμοστάτη σας ελέγχεται σύντομα, αν δεν μπορείτε να το διορθώσετε, έτσι ώστε να μην καταλήξουμε να πληρώνουν υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας. Εάν νομίζετε ότι είστε σε σύγχυση ως προς τους τερματικούς σταθμούς ή έχουν προβλήματα χειρισμό αυτών των ηλεκτρικών συσκευών, θα ήθελα να προτείνω να καλέσετε έναν εμπειρογνώμονα για να πάρει το θερμοστάτη επισκευή ή την αντικατάσταση.