Wall Επισκευή Γύψος

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να δείτε άσχημο ρωγμές και τρύπες που εμφανίζονται στους τοίχους ασβεστοκονιάματος. τοίχους φαίνονται υπέροχα όταν τα νέα, αλλά με την ηλικία απαιτεί ένα δίκαιο κομμάτι της συγκινητικό πάνω, έτσι ώστε το σπίτι σας κοιτάει πανέμορφο. Οι αρχιτέκτονες θα το έθετα, ενώ το σπίτι εγκαθίσταται κάτω την ίδρυσή της, ρωγμές αρχίζουν να γίνονται ορατά σοβατισμένοι τοίχοι. Πριν να συνεχίσω με την επισκευή γύψο τοίχο, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί οι τοίχοι σας αναπτύξει ρωγμές στην πρώτη θέση.
Wall Επισκευή Σοβάς: Λόγοι για ρωγμές σε τοίχους ασβεστοκονιάματος
Έχει απόλυτη σημασία να μάθετε την ακριβή αιτία πίσω από την ορατή ρωγμή άλλως μια βαθιά ριζωμένες και αφύλακτα πρόβλημα θα κάνει τις ρωγμές επαναλαμβανόμενες δεν έχει σημασία πόσες φορές μπορείτε να τον εαυτό σας να τα επισκευάσουν. Εδώ είναι μερικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να είναι ο ένοχος πίσω από τους τοίχους σας κατεστραμμένο. Μάθετε περισσότερα για τις εγχώριες βελτιώσεις. ? Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι το ξύλο απορροφά την υγρασία και διογκώνει και συμβάσεις εποχιακά. Έτσι, τα ξύλινα κουφώματα των ans πόρτες παράθυρα στο σπίτι σας δεν είναι διαφορετικά. Αλλά γύψος δεν είναι απορροφητικά και δεν επεκτείνεται ούτε συμβάσεις. Έτσι, εάν η ελάχιστη απόσταση μεταξύ ξύλινα κουφώματα σας και σοβατισμένοι τοίχοι δεν είναι αριστερά, ο σοβάς θα σπάσει με την επαναλαμβανόμενη κίνηση του ξύλου. Γύψος σε ξύλινους τοίχους υφίστανται την ίδια τύχη. ? Με τον καιρό, η ένταση που κρατά το σπίτι μαζί είναι επίσης σταδιακά απελευθερώνεται. Ως αποτέλεσμα, οι ρωγμές αρχίζουν να εμφανίζονται στους τοίχους με την αυξανόμενη ηλικία των τοίχων. Επίσης, υπάρχουν ενεργά βαρυτικές δυνάμεις, motilities ίδρυμα καθώς και οι μετακινήσεις του εδάφους που μπορούν να οδηγήσουν τους τοίχους προβάλλοντας ρωγμές σε αυτές. ? Κλιματικές παράγοντες επίσης επηρεάζουν σχιστίες να εμφανιστεί. Gales, υγρότητα, δραστικές αλλαγές της θερμοκρασίας, αλλαγή στη συνοχή του εδάφους, η υγρασία - όλοι είναι με κάποιο τρόπο ή τον άλλο υπεύθυνο για την καταστροφή τους τοίχους σας. ? Τέλος, περιστασιακή διακίνηση πολύ βαριά έπιπλα γύρω από το σπίτι ή την τοποθέτηση της εξαιρετικά βαριές κορνίζες σε μία νέα μεθυσμένος τοίχο, πριν να έχει θέσει σε καλά, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άσχημη scissures. Φυσικά μπορεί να προκληθεί ζημιά επίσης τοίχο από λάθος χτύπημα είναι δύσκολο με ένα κομμάτι των επίπλων ή οτιδήποτε βαρύ για εκείνο το θέμα. ? Τέλος, γύψο σας θα αναπτύξει ρωγμές και αν ο κατασκευαστής δεν τηρεί τους τοίχους από τούβλα και τσιμέντο καλά βρεγμένο κατά τη διάρκεια της κατασκευής του σπιτιού. Αυτό είναι κάτι που έχω παρατηρήσει στο σπίτι μου. Αυτό που συμβαίνει είναι όταν η υγρασία στεγνώνει, οι ρωγμές αρχίσουν να εκτρέφουν τη διάλυσή τους πρόσωπα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι οι τοίχοι σας τακτικά νερό, ενώ το σπίτι είναι ακόμα πρόοδος. ? Τώρα που έχουμε μια δίκαιη λίστα με το τι θα μπορούσε να πανούκλα ενδεχομένως την ομορφιά του σοβατισμένοι τοίχοι σας, φτάστε σε τοίχο επισκευή γύψο.
Wall Σοβάς Επισκευή: Πώς να επισκευάσει το ασβεστοκονίαμα τοίχων
Οι μικρές τρύπες? Γι 'αυτό θα πρέπει να αγοράζει περίπου spackle, το οποίο είναι σκόνη που περιέχει γύψου και κόλλα. Όταν αναμιγνύεται με νερό, αυτό spackling μορφές σύνθετων μια πλαστική πάστα. Μην χρησιμοποιείτε σε κονσέρβες και έτοιμο ενώσεις, διότι δεν το τελευταίο. Επίσης, θυμηθείτε να αναμειγνύεται μόνο το ποσό που χρειάζεστε καθώς οι ενώσεις αυτές έχουν διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου εντός της οποίας θα στερέψει. Έτσι, αν αναμειγνύεται περισσότερο θα είναι σπατάλη. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να κρατήσει spackling από στέγνωμα των εργαλείων σας, όπως και τότε σοι τη βοήθεια του Θεού! Μόλις έχετε αυτήν την πάστα καλύψουν το μικροσκοπικές τρύπες στους τοίχους με αυτές και στη συνέχεια εξομάλυνση με σπάτουλα. Βλ., ώστε να κάνετε την επιφάνεια απολύτως σαφές. Αφήστε αυτό να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Μετά την περίοδο αυτή μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποια spackling συρρίκνωση έχει γίνει και υπάρχει μια μικρή υποχώρηση στον θέσεις που γεμίζουν χθες. Εφαρμόστε ένα δεύτερο βοηθώντας την spackle και να κάνει την επιφάνεια ακόμα μια φορά. Μόλις στερέψει, ξύστε την περιοχή με ένα ήπιο σμυριδόχαρτο και το έναυσμα και χρώμα! Όλα γίνονται και που.
Μεγάλες τρύπες? Πρώτο κενό τα άκρα της οπής στο σοβά, έτσι ώστε να αφαιρεθούν όλα τα σαθρά τμήματα. Τα σωματίδια αυτά μπορούν πραγματικά να έρχονται με τον τρόπο της δεσμευτικής μεταξύ του νέου patch και τον τοίχο. Τώρα, κάνει ένα patch γύψο, στο σχήμα του τρύπα. Μεριμνήσει ώστε οι ζάντες τόσο της τρύπας και την τακτοποίηση έμπλαστρο σε κάθε άλλο τέλεια. Τώρα, βρέξτε το χείλος του κοίλου, τοποθετήστε το patching σοβά επάνω στην τρύπα και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να καλύψει ολόκληρη την περιοχή με ένα spackling ένωση και να διευκολυνθεί η περιοχή. Αφήστε το να στεγνώσει για μια ημέρα. Την επόμενη μέρα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παλτό κοινών σύνθετων και στη συνέχεια να στεγνώσει η περιοχή και πάλι. Μπορείτε να εξομαλύνουν την περιοχή με ένα γυαλόχαρτο μετά από αυτό και στη συνέχεια έναυσμα και χρώμα.
Hairline ρωγμές? Για την αντιμετώπιση επισκευή γύψο τοίχο του ρωγμές, θα πρέπει να συμπληρώσετε πρώτα την σχισμή με λεπτή στρώση spackling ένωση. Στη συνέχεια, πάνω από αυτό, θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα γυψοσανίδας-ενισχύοντας ταινία ή μια ταινία πλέγμα fiberglass. Η πρώτη ποικιλία ταινία είναι μια καλύτερη επιλογή και η εργασία επισκευής διαρκεί αρκετά μεγάλη. Σκοπός αυτής της ταινίας είναι να buffer ή σοκ απορροφούν την πίεση στους τοίχους αν το σπίτι δεν είναι σε σταθερή κατάσταση. Εκτελέστε ένα putty μαχαίρι για αυτήν την ταινία για να την απαλύνει. Τώρα, εφαρμόζεται μια άλλη λεπτή στρώση spackling και αφήστε το να στεγνώσει εντελώς. Στη συνέχεια, εκ νέου δυο χέρια, αλλά πάντα δυνατή η προηγούμενη στρώση να στεγνώσει πρώτα. Επίσης, κάθε στρώση πρέπει να καλύψει λίγο περισσότερο χώρο από ό, τι την προηγούμενη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σμυριδόχαρτο με ένα τρίξιμο των 150 και καθιστούν την περιοχή ακόμα και μετά αν θέλετε αστάρι και το χρώμα επάνω!
Μεγάλες ρωγμές και χαλαρώνει Γύψος? Λάβει Πρώτον, ένα 3 / 16 τρυπάνι τοιχοποιία, με μια άκρη καρβιδίου και τρυπάνι τρύπες στο σοβά σε ένα ακόμη κενό κάθε 3-4 ίντσες. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τρυπάνι μέσω του ξύλινο πηχάκι. Οπών αυτών πρέπει να είναι σε όλη την τοίχο, όπου υπάρχει μια ρωγμή. Τώρα αφαιρέστε το χαλαρό σκόνης από αυτές τις τρύπες με ένα κενό και στη συνέχεια να ψεκαστεί κάποιο υγρό εδαφοβελτιωτικό σε κάθε τρύπα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκουπίσει μακριά όλα τα επιπλέον κλιματιστικό που στάζει από το τείχος και στη συνέχεια να ταιριάζουν σε ένα σωλήνα από μια ισχυρή συγκολλητική ουσία σε ένα καλαφατικού. Τώρα, τοποθετήστε το στόμιο του σωλήνα σε κάθε τρύπα και πιέστε τη σκανδάλη πλήρως σε κάθε τρύπα. Στη συνέχεια, βιδώστε δαχτυλίδια γύψο στο μέγιστο αριθμό των μικροσκοπικές οπές, με οδηγό τρυπανιού. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το παλτό σοβάς είναι απολύτως προσκόλληση στην ξύλινο πηχάκι και πάλι. Μόλις αισθανθείτε ότι η κόλλα έχει στερέψει, να λάβει όλα τα δαχτυλίδια σοβά και ακόμη και την περιοχή με ένα σμυριδόχαρτο. Στη συνέχεια, απλώστε ένα ομαλό στρώμα από spackling σύνθετων σχετικά με αυτό το και αφήστε το να σταθεί ατάραχος για 12 ώρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλόχαρτο την περιοχή για μια ακόμη φορά και να εφαρμόσει μια δεύτερη στρώση λεπτές spackling σύνθετων σε αυτό. Paint αν θέλετε μετά από αυτό.
Knapped Κόρνερ Γύψος? Για αυτό θα πρέπει να κάνετε τη συνηθισμένη ξεσκόνισμα της χαλαρής σωματιδίων και στη συνέχεια ελαφρά υγράνετε την γωνία με ένα ψεκαστήρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα 6 σπάτουλα για να γεμίσουν το χαραμάδα with spackling ένωση. Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να κάνει στη συνέχεια τη στάθμη πληρώσεως με το υπόλοιπο του τοίχου. Τώρα, όταν η ένωση είναι ημι στερεοποιημένα, υγράνετε το δάχτυλό σας για να πετύχετε την τέλεια γωνία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο του τοίχου. Φυσικά θα πρέπει να εφαρμόζεται μια δεύτερη στρώση εάν παρατηρήσετε σύνθετες συρρίκνωση κατά την ξήρανση, αλλά ξύστε την περιοχή και στη συνέχεια βρέξτε την περιοχή λίγο πριν από την επίστρωση και πάλι.
Σε περίπτωση που έχετε έναν τοίχο από τούβλα, τότε η ρωγμή θα μπορούσε να είναι πιο βαθιά από το ασβεστοκονίαμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, αφαιρέστε το ραγισμένο περιοχή γύψο. Τα τούβλα πρέπει να είναι ορατή μέσα από αυτό. Μόλις εμφανιστεί η ρωγμή, χρησιμοποιήστε μια σμίλη του άνθρακα για να δημιουργήσετε ένα ελαφρώς ευρύτερο αυλάκι. Στη συνέχεια να συμπληρώσετε μια σακούλα ρευστοκονίαμα με το συνδυασμό πλάστης και γεμίστε το αυλάκι με όλες του μίγματος. Τέλος, πάρτε ένα ραβδί ένας ζωγράφος χρησιμοποιεί για να ανακατεύετε υλικό και σακί το μίγμα στο αυλάκι λίγο, έτσι ώστε να καθορίζει καλύτερα. Στη συνέχεια, ξύστε την περιοχή μόλις στεγνώσει και στη συνέχεια ανάλογα γύψο the πλάστης της περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα για:? Γυψοσανίδας Crack Repair? Πώς να επισκευάσει γυψοσανίδας? Επισκευή γυψοσανίδας Τρύπες? Έτσι, βλέπετε, την επισκευή τοίχους μπορεί να είναι λίγο ακατάστατο, αλλά δεν είναι καθόλου δύσκολο. Φυσικά θα πρέπει να καλύπτουν τους γύρω τοίχους και το δάπεδο με πλαστικά φύλλα και ταινίες τους στη θέση του. Επίσης, θα ήταν ασφαλές να σας πληροφορήσω ότι δεν χρησιμοποιείτε ένα κενό για να καθαρίσετε τη σκόνη εκτός κενό σας φίλτρο είναι πραγματικά ωραία. Διαφορετικά, η σκόνη θα φτάσει τον κινητήρα και το καταστρέψει. Χρησιμοποιήστε γάντια, προστατευτικά ματιών και μάσκες για να αποφευχθεί η ασφυξία ή σκόνη αλλεργία. Εσωτερικών σχεδιάζει ζωγραφική πρέπει να εκτελείται μία φορά όλες οι επισκευές ασβεστοκονίαμα τοίχων είναι πάνω. Είναι κατανοητό ότι το μέσο κόστος για την επισκευή ασβεστοκονίαμα τοίχων θα πάει κάτω αν το κάνετε όλη τη δουλειά και μόνο. Επαγγελματική βοήθεια θα σας κάνει να ρίξει έξω τουλάχιστον 400 δολάρια ΗΠΑ - USD 700 ανάλογα με την επισκευή σοβά τοίχο έχετε κάνει, αλλά και την περιοχή ότι ζείτε μέσα, όμως, μια εργασία στο σπίτι, θα μειώσει το κόστος κάτω δραστικά. Έτσι, τι μπορείτε να κρατάτε; Κάντε γρήγορα. Υπάρχουν πολλά ρωγμή για να επιδιορθώσει.