Fix DVD γρατσουνιές

Αγοράσατε ένα DVD πρόσφατα και σχεδίαζαν να παρακολουθήσετε μια ταινία με τους φίλους σας, ποπ κορν ήταν έτοιμη και έτσι θα ήταν, αλλά όλα τα σχέδιά σας ορμήθηκαν το DVD σας αρνήθηκε να εργαστεί στο DVD player σας. Τι θα μπορούσε να τους πιθανούς λόγους για σας δεν παίζει DVD; Βλέπεις κάποιες γρατζουνιές στο DVD; Σε περίπτωση που ήσασταν αναρωτιούνται πώς αυτό συνέβη, θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν θα χειριστεί τα DVD σας σωστά. Εάν δεν χρησιμοποιήσετε μια κάλυψη για τα DVD σας ή να έχετε μια ενθουσιώδη κατοικίδιο ζώο στο σπίτι που αγαπά να εφόρμηση και το μηδέν τα πράγματα σας με τα πόδια του, ξέρετε πώς συνέβη.
Για να αποφύγετε τις γρατσουνιές από εμφανίζονται στο DVD σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με προσοχή. Θα μπορούσατε να αρχίσετε να παίρνετε προφυλάξεις, αλλά τι γίνεται με αυτά που έχουν ήδη γρατσουνιές; Λοιπόν, μην απελπίζεστε σκέφτεται ότι τα χρήματά σας πήγε κάτω από τον αγωγό, θα μπορούσατε να διορθώσετε DVD γρατσουνιές στο σπίτι. Αναρωτιέστε πώς να καθορίσει DVD γρατσουνιές; DVDs μπορεί να επιδιορθωθεί εύκολα χρησιμοποιώντας ένα μικρό αριθμό προϊόντων οικιακής χρήσης και μπορείτε να αποφύγετε να αγοράζει εμπορικά πακέτα για την επισκευή DVD σας. Διαβάστε περισσότερα για την επισκευή γδαρμένο DVD.
Πώς να καθορίσει DVD Scratches στο Σπίτι
Κρατήστε τα DVD Καθαρίστε σας? Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικά διορθωτικά μέτρα για τον καθορισμό DVD γρατσουνιές, αλλά πρώτα πρέπει να μάθουμε την έκταση της ζημίας. Σε περίπτωση, υπάρχουν πολλές βαθιές γρατζουνιές στο DVD σας, ενδέχεται να είναι δύσκολο να το διορθώσω και να το καταστήσει αναγνώσιμο. Αν οι γρατσουνιές είναι φως, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να ανακτήσει τα δεδομένα. Βλέπετε τα δακτυλικά αποτυπώματα στα CD και τα DVD σας; Σε περίπτωση που έχετε τη συνήθεια να αγγίζετε την επιφάνεια και την έξοδο από το δάχτυλό σας ή αποτυπώματα αντίχειρα ενώ μάζευε αυτό επάνω, πρέπει να αλλάξετε αυτή τη συνήθεια. Μερικές φορές παλιά σας DVD μπορεί να είναι σκιασμένα, διότι θα μπορούσε να δαγκώνει τη σκόνη. Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους κρατήσει καθαρό και σκουπίστε όλα αυτά σκόνη με ένα πολύ μαλακό πανί. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό και υγρό σαπούνι για να καθαρίσετε το DVD και, στη συνέχεια, σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εμπορική πετσέτες. Ξεκινήστε το σκούπισμα από το κέντρο και στη συνέχεια να προχωρήσουμε προς την εξωτερική άκρη του δίσκου. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθαρίσετε τα CD.
Καθορισμός DVD Scratches χρησιμοποιώντας Οδοντόκρεμα? Έχετε ποτέ δοκιμάσει τη χρήση οδοντόκρεμας να καθορίσει γδαρμένο DVD; Ψάξτε για μια οδοντόκρεμα που περιέχει μαγειρική σόδα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συνηθισμένο οδοντόκρεμα, αλλά αφήνουν έξω αυτά που έρχονται με τη μορφή τζελ. Θα πρέπει να εφαρμόζονται οδοντόπαστα πολύ απαλά στην επιφάνεια του δίσκου. Βρέξτε ένα μαλακό πανί και να τεθούν κάποια οδοντόπαστα σε αυτό. Εφαρμόστε οδοντόκρεμα στο DVD ξεκινώντας από το κέντρο και το έργο σας μέχρι την εξωτερική άκρη. Δεν πρέπει να ακολουθούν τους κύκλους γύρω από το δίσκο, επειδή αυτό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημία. Σκουπίστε την οδοντόκρεμα χρησιμοποιώντας ένα πανί ή μπορείτε να το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υπόλειμμα οδοντόκρεμα στο δίσκο. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να καθορίσει ένα γδαρμένο CD.
Καθορισμός DVD Scratches χρησιμοποιώντας Μπανάνα? Θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να διορθώσετε DVD γρατσουνιές με μπανάνα. Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά με μια μπανάνα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον καθορισμό γδαρμένο DVD. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσουμε ένα ώριμη μπανάνα και κόψτε ένα μικρό κομμάτι. Τρίψτε το κομμάτι της μπανάνας για το δίσκο σε μια κίνηση σπιράλ. Τώρα πάρτε το φλοιό της μπανάνας και τρίψτε στην επιφάνεια σπειρωειδώς. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προκαλέσει περαιτέρω βλάβη από την άσκηση υπερβολικής πίεσης, τρίψτε πολύ απαλά. Πάρτε στα χέρια τους ένα μαλακό ύφασμα και σκουπίστε την επιφάνεια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι για να καθαρίσετε την επιφάνεια. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.
Καθορισμός DVD γρατσουνιές με κερί Έπιπλα πολωνικά? Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας κερί γυαλιστικό επίπλων να επισκευάσει το DVD σας. Πάρτε τη λαβή ενός κουτάκι γυαλιστικό επίπλων κερί και ένα πανί γυαλίσματος κοσμημάτων. Θα πρέπει να κρατήσει γδαρμένο DVD σας σε μια θέση έτσι ώστε η γυαλιστερή πλευρά είναι στραμμένη προς τα επάνω. Ψεκάστε το γυαλιστικό επίπλων κερί ελαφρά τη καρδία. Χρησιμοποιήστε το πανί για να καθαρίσετε το DVD. Ξεκινήστε από το κέντρο ή στον εσωτερικό δακτύλιο και να κινηθούν προς την εξωτερική άκρη. Τώρα θα πρέπει να το ξεπλύνετε απαλά κάτω από ένα ρεύμα ψυχρού νερού. Χρησιμοποιήστε το πανί γυαλίσματος να στεγνώσει το DVD. Αφήστε το εν μία νυκτί και θα παίξετε αυτό επισκευάζεται DVD για να δούμε αν το κερί γεμίσει τις γρατσουνιές στο DVD σας. Θα μπορούσατε επίσης να εφαρμόσετε ένα πολωνικό μέταλλο ή βερνίκι αυτοκινήτων σχετικά με το γδαρμένο περιοχή του δίσκου. Ήπια τρίψτε και σκουπίστε το βερνίκι με ένα πανί χωρίς χνούδι και ξεπλύνετε με οινόπνευμα και αφήστε το να στεγνώσει. Σε περίπτωση, αυτές οι μέθοδοι δεν λειτουργούν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων για να λύσει το πρόβλημά σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Γδαρμένο CD διορθωτικά μέτρα? Πώς να αφαιρέσει το CD Scratches? Ελπίζω να βρήκατε τις πληροφορίες σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να καθορίσουν DVD γρατσουνιές στο σπίτι χρήσιμη. Έτσι, την επόμενη φορά που το DVD δεν λειτουργεί, δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για την επισκευή του γδαρμένο DVD. Δεδομένου ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία, θα ήταν σκόπιμο για την προστασία των CDs και DVDs σας με τη διατήρησή τους σε καλύπτει και το χειρισμό τους με τη μέγιστη προσοχή.