Μαύρο αφαίρεση φορμών

Η εύρεση κάθε είδους μούχλας στο σπίτι σας είναι ένα ανησυχητικό πράγμα. Δεν είναι μόνο κακό για την εμφάνιση του σπιτιού, αλλά δημιουργεί επίσης αρκετές δυνητικούς κινδύνους για την υγεία για εσάς και μέλη της οικογένειάς σας. Λοιπόν, δεν είναι όλα τα είδη καλουπιών που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι είναι τοξικά. Όμως, πρέπει να αφαιρεθεί από το σπίτι, γιατί μπορεί να προσφέρει πάντα μια πλατφόρμα για την τοξική μαύρη σχηματισμό μούχλας. Τι είναι μαύρη φόρμα; Λοιπόν, μαύρη φόρμα είναι ένα είδος μύκητα που φυτρώνει στα σάπια οργανική ύλη. Υγρασία και η υγρασία είναι τα βασικά πράγματα που μπορεί να οδηγήσει στη μαύρη προσβολή καλούπι. Μαύρη μούχλα μπορεί να αυξηθεί στις επιφάνειες όπως το ξύλο, το δάπεδο, οροφή, τοίχοι και το δέρμα. Όροι όπως στάσιμο νερό και τους τόπους που έχουν ακατάλληλο εξαερισμό είναι οι οικοτόπων για τη μαύρη φόρμα.
Μαύρο αφαίρεση φορμών
Εδώ είναι μερικά βήματα τοξικών μαύρης αφαίρεσης φορμών από το σπίτι. Επίσης διαβάστε για ορισμένα περισσότερες άκρες αφαίρεσης φορμών επίσης.
Ρυθμίστε την υγρασία? Υπάρχουν εν δυνάμει κίνδυνοι υγείας που ασχολούνται με τη μαύρη φόρμα και να τους αποφύγει, πρέπει να σκεφτείτε για το τοξικό μαύρο αφαίρεσης φορμών, στην πρώτη θέση. Πριν από την πραγματικότητα την άρση των μαύρη φόρμα, υπάρχουν μερικά προστίθεται προληπτικών μέτρων, τα οποία έπρεπε να ληφθούν. Όπως είπα νωρίτερα, την υγρασία και υγρές θέσεις είναι οι πιθανές θέσεις του μαύρου μόλυνσης καλούπι. Ως εκ τούτου, πριν από την εκμάθηση για το μαύρο αφαίρεσης φορμών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δυνατότητες για να επανεμφανιστούν. Γι 'αυτό, εντοπίζουν τις πηγές των στάσιμων ή διαρροή νερού και να τα διορθώσετε. Εάν ζείτε σε ένα εξαιρετικά υγρό μέρος (άνω του 55% του επιπέδου υγρασίας), ορίστε ένα καλό dehumidifier και ένα υγρόμετρο. Τον αφυγραντήρα ελέγχει τα επίπεδα υγρασίας, ενώ το υγρόμετρο μετρά τη σχετική υγρασία του δωματίου. Διαβάστε για τοξικό μαύρο κινδύνους για την υγεία μούχλα.
Απαγορεύσει την Διάδοση? Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν τα μαύρα σπόρια φορμών πάρει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη, μετά την απομάκρυνση. Υπάρχουν πάντα πιθανότητες να εξαπλώνεται και σε άλλα δωμάτια ή ακόμα και το γειτονικό κτίριο. Τα μαύρα σπόρια φορμών γίνονται αερομεταφερόμενες, ως εκ τούτου, την ελαχιστοποίηση της σκόνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουν αυτά τα σπόρια από το να εξαπλωθεί. Για να γίνει αυτό, καθαρά πάντα ένα δωμάτιο σε έναν χρόνο και κάνοντας έτσι, σφραγίστε τα άλλα δωμάτια τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα μειώσει όλες τις πηγές του αερισμού. Καλύπτουν όλες τις πόρτες, τους αεραγωγούς και άλλα ανοίγματα του χώρου, χρησιμοποιώντας τα πλαστικά φύλλα και ταινίες αγωγό. Επίσης, απενεργοποιήστε τη HVAC (θέρμανση, εξαερισμός και κλιματισμός) το σύστημα, γιατί μπορεί να ανακατεύετε τα μαύρα σπόρια φορμών. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξαγνιστή αέρα.
Καθαρίστε τη μαύρη φόρμα? Η μέθοδος της μαύρης αφαίρεσης φορμών εξαρτάται από τη φύση της επιφάνειας, από το οποίο θέλετε να το αφαιρέσετε. Αν η επιφάνεια είναι ξηρή, τότε θα πρέπει να καταστεί υγρό και στη συνέχεια να εφαρμόσουν τις αφαίρεσης καλούπι σε αυτό. Εάν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε μαύρη μούχλα από στεγνή επιφάνεια, μπορεί να μην πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ευκαιρία για τα μαύρα σπόρια φόρμα για να πάρει εξαπλωθεί. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος είναι να ομίχλη πάνω από τη μαύρη φόρμα με νερό και στη συνέχεια να εφαρμόσει ένα απολυμαντικό σε αυτό. Ενώ το νερό τις κάνει υγρό, το απολυμαντικό που σκοτώνει τα σπόρια φορμών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε νερό με σαπουνάδα για το μαύρο αφαίρεση φορμών. Μόλις καθαρίσετε την επιφάνεια, να είναι εντελώς στεγνό και σε περίπτωση μπορείτε να βρείτε τυχόν ίχνη έχουν απομείνει από τη μαύρη μούχλα, επαναλάβετε τη διαδικασία. Διαβάστε για τα προϊόντα αφαίρεσης φορμών και των υπηρεσιών.
Αφαιρέστε τη μαύρη φόρμα? Η πορώδης υλικά όπως τα κεραμίδια οροφής, γυψοσανίδες, γυψοσανίδας, χαλί, ρούχα, χαρτί, μόνωσης, κλπ. Αφού ήπια βλάβη, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί μετά το μαύρο αφαίρεση φορμών. Επίσης μη πορώδη και ημι-πορώδη υλικά όπως το μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, μπετόν και ξύλο μπορούν εύκολα να επαναχρησιμοποιηθούν, δεν έχει σημασία το μέγεθος της μαύρης ζημιών καλούπι. Όπως είπα, η αποξήρανση το καλούπι που πλήττονται επιφάνεια είναι εξαιρετικά σημαντική. Πλέον, μπορείτε επίσης να χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία της μαύρης αφαίρεσης φορμών μέχρι να βρείτε τη φόρμα μολυσμένης περιοχής, ορατά καθαρή. Σε περίπτωση σοβαρής προσβολής μούχλα, θα πρέπει να απαλλαγούμε από αυτό το υλικό, μια για πάντα. Πρέπει να απορρίψει such μούχλα προσβληθεί υλικά, κρατώντας τους σε μια σκληρή πλαστική σακούλα. Φροντίστε να διαθέτει αυτή η τσάντα με ασφάλεια σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής. Διαβάστε παρακάτω αποκατάστασης μούχλα στα σπίτια.
Μπάνιο Μαύρο αφαίρεση φορμών
Οι όροι υγρό και υγρό στα μπάνια είναι τέλεια για το μαύρο παρασιτώσεις μούχλα. Μόλις επιτόπου τη μαύρη μούχλα στο μπάνιο, είναι πολύ απαραίτητο να ακολουθήσετε τις παραπάνω βήματα της μαύρης αφαίρεσης φορμών. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε την παραδοσιακή μέθοδο του μαύρου αφαίρεση φορμών. Ποια είναι η μέθοδος της μαύρης αφαίρεσης φορμών με χλωρίνη. Γι 'αυτό, προσθέστε ένα φλιτζάνι χλωρίνη σε έναν κουβά γεμάτο με χλιαρό νερό. Τώρα, αφαιρέστε όλα μαύρη φόρμα από την προσβεβλημένη επιφάνεια, με μια καλή τρίβει τη βούρτσα. Μόλις τελειώσετε με αυτό, ισχύουν οι διάλυμα χλωρίνης σε αυτό και το αφήνουμε εκεί για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια, βρέχετε τα τρίβει τη βούρτσα στο διάλυμα χλωρίνης και να αρχίσει τη διάλυση του καλουπιού μακριά. Μην ξεχάσετε να καθαρίσετε την επιφάνεια με κρύο νερό και στεγνώστε το καλά, έτσι ώστε, να μην παίρνουν τα σπόρια εξαπλωθεί αλλού.
Διαβάστε περισσότερα για:? Black Mold Απομάκρυνση Από γυψοσανίδας? Μαύρη φόρμα Θεραπεία? Μαύρη φόρμα Επιπτώσεις στην Υγεία? Black διαδικασία αφαίρεσης φορμών συνεπάγεται δυνητική απειλή για την υγεία σας και ως εκ τούτου, θα πρέπει να λάβουν επιπλέον μέτρα προφύλαξης, ενώ αφαιρείτε τη μαύρη μούχλα. Φορέστε προστατευτικά ρούχα μούχλα, γυαλιά και γάντια από καουτσούκ χέρι επίσης. Φορέστε ένα υψηλής απόδοσης αναπνευστήρα, όπως η TC21-C ή N-95 αναπνευστήρα σωματιδίων. Οι άνθρωποι που έχουν αναπνευστικές αλλεργίες όπως το άσθμα δεν πρέπει να αναλαμβάνει τη διαδικασία της μαύρης αφαίρεσης φορμών. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να προσλάβετε τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά. Κατά μέσο όρο, το μαύρο κόστος αφαίρεσης φορμών για έναν τοίχο μπορεί να είναι περίπου $ 3000. Διαβάστε για το υπόγειο αφαίρεση φορμών επίσης.
Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για τη μαύρη αφαίρεση φορμών. Ελπίζω ότι το άρθρο παραπάνω ήταν χρήσιμο σε όλους σας! Κατάργηση κάθε είδους καλούπι από το σπίτι είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι για την υγεία που προκαλούνται από τα καλούπια.