Μουριά Ταυτοποίηση Δέντρο

Εγγενής στην ζεστές εύκρατες και υποτροπικές περιοχές της Ασίας, της Αμερικής, την Αφρική και την Ευρώπη, τη μουριά είναι ένα από τα 10-16 είδη φυλλοβόλων δένδρων που ανήκει στο γένος Morus. Αυτό είναι ίσως το μόνο γένους που είναι τόσο περίπλοκο όταν πρόκειται για την ταξινόμηση, με πάνω από 150 ονόματα καταγεγραμμένα είδη, αλλά οι περισσότεροι βοτανολόγοι έχουν μηδενιστεί κάτω ακριβώς το είδος 10.16 μόνο. Μαζί με γενικές πληροφορίες μουριά, έχω απαριθμήσει επίσης μερικά από τα είδη που να διευκολύνουν την εύκολη κατανόηση για τη μουριά αναγνώρισης δέντρο και τους τύπους της.
Μουριά Περιγραφή Δέντρο
Όλα τα είδη μούρων είναι αποβαλλόμενος δένδρα διαφόρων μεγεθών? 30 πόδια έως 85 πόδια. Ως νέοι δέντρα, μεγαλώνουν και να εγκατασταθούν πολύ γρήγορα, αλλά μετά από λίγα χρόνια η ανάπτυξη είναι σαλιγκάρι ρυθμούς. Mulberry φύλλα είναι μεγάλα, απλά, εναλλάξ τοποθετημένα, λοβωτά and οδοντωτών στο περιθώριο. Μουριά είναι που καλλιεργούνται για τον καρπό του και όπως κάθε είδους καρπό, με ξεχωριστή γεύση και γεύση, χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή πίτες, τάρτες, τα κρασιά, κέικ toppings λικέρ, και μπορούν να καταναλωθούν νωπά ή ξερά. Μουριά είναι δίοικα ή monoecious, και την άνοιξη, όταν τα νέα φύλλα ανάπτυξη, τόσο περισσότερο αρσενικό διασποράς και rounder θηλυκά συμπλέγματος των λουλουδιών βαρύνει τις μικρές, λεπτές, δυσδιάκριτη αιχμές, ξεχωριστά. Είναι άνεμος επικονιάζονται, αλλά μερικές ποικιλίες δεν είναι. Ο καρπός της μουριάς, όπως το βατόμουρο, είναι φτιαγμένες από πολλαπλά φρούτα. Μόλις επικονιάσεως τα λουλούδια, αρχίζουν να πρηστεί, και καθένας από αυτούς κατά τη λήξη έρθει μαζί για να μοιάζουν με ένα άτομο δρύπη. Μουριά φρούτα είναι συνολικά φρούτα. Τα ακόλουθα είναι μερικά είδη μουριάς.
Κόκκινο μουριάς Ταυτοποίηση: βοτανικά γνωστή ως rubra Morus, η κόκκινη μουριά μεγαλώνει συνήθως μέχρι 70 πόδια και μπορεί να φέρει καλό καρπό μέχρι 70-75 ετών ανάλογα με την κατάστασή του. Τα φύλλα είναι συχνά μεγαλύτερα από τα άλλα είδη, αμβλύ οδοντωτά και συχνά λοβωτά. ανώτερη πλευρά τους είναι τραχύ και κάτω, τριχωτοί. Οι καρποί είναι συνήθως βαθύ κόκκινο. Η κόκκινη μουριά είναι εγγενές στην ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Λευκή μουριάς Ταυτοποίηση: Λευκή μουριά is βοτανικά γνωστή ως alba Morus, και εισήχθη από την πατρίδα του την Κίνα στις αρχές του χρόνους αποικιακή, για τον πολιτισμό μεταξοσκωλήκων. Λευκή φύλλα μουριάς είναι λεπτές, γυαλιστερές και πολύ ανοιχτό πράσινο (σχεδόν λευκό, ως εκ τούτου το όνομα) στο χρώμα, μπορούν να λοβωτά ή un-λοβωτά. Φέρουν γλυκά φρούτα σε λευκό, ροζ ή μαύρο χρώμα.
Κινέζικα μουριάς Ταυτοποίηση: Εγγενής στην Κίνα, η κινεζική μουριά είναι περισσότερο από ένα μεγάλο θάμνο εξαπλώνεται από ένα δέντρο. Μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 30 πόδια και την εξάπλωση 20 πόδια. Οι κλάδοι με τα μεγάλα στριμμένα λαμπερή φύλλα. Ως ένα νεαρό φυτό χρειάζεται άφθονο περίθαλψη σε συνάρτηση με το πότισμα, λίπανση και πονταρίσματος υποστήριξη. Οι καρποί φέρει μπορεί να είναι ροζ ή μοβ. Όπως μπορείτε να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα νότα στο τοπίο, έχουν μερικά άκαρπη ποικιλίες σε αυτό το είδος έχει αναπτυχθεί. Κινέζικα μουριά είναι βοτανικά γνωστή ως Morus australis.
Διαβάστε περισσότερα για μουριά γεγονότα δέντρο και φυλλοβόλα δέντρα γεγονότα.
Μουριά αναγνώρισης δέντρο είναι σχετικά εύκολο για τους ανθρώπους που έχουν βασικές γνώσεις του φυτικού βασιλείου. Για άλλους, το παραπάνω άρθρο περιγράφει τον τρόπο προσδιορισμού των διαφόρων τύπων της μουριάς. Μουριά φρούτα, σε αντίθεση με άλλα μούρα, μπορούν να απολαμβάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς ωριμάζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το χρώμα των φρούτων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει το είδος των μουριάς. Μουριά δέντρα μπορούν να εκπαιδεύονται και να διαμορφωθεί για να τα κάνει να φαίνονται πιο θαμνώδη ή σαν ένα μικρό δέντρο, και φαίνονται όμορφα όταν βρίσκεται σε πλήρη άνθιση με κόκκινο, λευκό, ροζ ή μαύρα μούρα γεμίσει το δέντρο.