Dicentra Spectabilis

The spectabilis Dicentra είναι ένα φυτό λουλούδι που είναι πολυετούς χαρακτήρα και είναι κοινώς γνωστό ως αιμορραγία καρδιά. Άλλες ονομασίες της παρούσας πολυετές βότανο are παντελόνια Ολλανδός, το αυτοκίνητο της Αφροδίτης και λουλουδιών λύρα. The spectabilis Dicentra, ένα ανθοφόρο φυτό, είναι εγγενές στις ανατολικές περιοχές της Ασίας και είναι εκτείνεται περιοχή από την Ιαπωνία στην νότια Σιβηρία. Την περίοδο της άνθησης του είδους αυτού αρχίζει την άνοιξη και διαρκεί μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. The spectabilis Dicentra εισήχθη στην Αγγλία το έτος 1810. Ωστόσο, πριν από κάθε είδους εμπορική καλλιέργεια συνέβη, το εργοστάσιο εξαφανίστηκαν. Robert Fortune, ένας εξερευνητής φυτό ο οποίος επισκέφθηκε την Κίνα το 1846 εκ νέου το εργοστάσιο στην Αγγλία. Στάλη να ασκήσει την αιμορραγία εργοστάσιο καρδιά από το Royal Horticultural Society.
Dicentra Spectabilis? The spectabilis Dicentra αυξάνεται σε δροσερό, καθώς και θερμά κλίματα. Από τη στιγμή που οι ρίζες εδραιωμένη στο έδαφος, το φυτό απαιτεί πολύ λιγότερη συντήρηση. Το ύψος επιτυγχάνεται με την παρούσα ανθοφορία των φυτών είναι μεταξύ 24 έως 36 ίντσες. Η τεράστια έκταση των υποκαταστημάτων και των φύλλων είναι περίπου 12 έως 18 ίντσες. Η μονάδα παράγει ternately σύνθετα φύλλα και άνθη pendulous. The ternately διατεταγμένα φύλλα αναπτύσσονται σε ομάδες των τριών και έχουν λεία επιφάνεια? Χρώμα των φύλλων είναι ανοιχτό πράσινο. The raceme ταξιανθία της αιμορραγίας καρδιάς κανονίζει τα λουλούδια κατά τον κεντρικό άξονα του κλαδί. The spectabilis Dicentra παράγει τα λουλούδια με λευκό (εσωτερικό) και ροζ (εξωτερικό), πέταλα και τα στελέχη αυτής της μορφής καμάρες των φυτών. Τα λουλούδια είναι σε σχήμα καρδιάς και τοξωτά στελέχη να τους φαίνεται να αιωρούνται από το κλαδί κατά μήκος κεντρικού άξονα.
Dicentra Spectabilis Φροντίδα? The Dicentra εργοστάσιο spectabilis εάν καλλιεργούνται σε θερμές κλιματολογικές συνθήκες, θα πρέπει να διαθέτει σκιερό και δροσερό χώρο. Το επίπεδο του pH του εδάφους πρέπει να είναι μεταξύ ουδέτερο και αλκαλικό. Αν και, η εγκατάσταση χρειάζεται ιδανικά καλά στραγγιζόμενα εδάφη, μπορεί επίσης να ευδοκιμεί σε βαριά εδάφη. Ακόμη και αν χρειάζεται ένα καλά αποστραγγιζόμενο χώμα, κάποια ποσότητα της υγρασίας πρέπει να διατηρηθούν για τη σωστή ανάπτυξη του. Το έδαφος το οποίο είναι πλούσιο σε περιεχόμενο του χούμου είναι καλύτερο για την ανάπτυξη της αιμορραγίας καρδιάς. Η αιμορραγία των φυτών καρδιά πρέπει να προστατεύονται από παράσιτα όπως αφίδες γυμνοσάλιαγκες και σαλιγκάρια. Αυτά τα παράσιτα μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα φύλλα και επιβραδύνει την ανάπτυξη του φυτού. Το χώμα γύρω από αυτό το φυτό θα πρέπει να mulched το φθινόπωρο για τις οποίες μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει λίπασμα ή φύλλα μούχλα που είναι άμεσα διαθέσιμη για προστατευτικό στρώμα. Τα φύλλα των φυτών αιμορραγία καρδιά που είναι κοντά στην επιφάνεια του εδάφους, πρέπει να κόβεται το καλοκαίρι. Η πρακτική της μεταμόσχευσης δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη αυτού του φυτού.
Dicentra Spectabilis Σπόροι? Οι σπόροι της πτώσης Dicentra spectabilis στην κατηγορία των ανθεκτικών πολυετή φυτά. Η ζώνη ανθεκτικότητα of Dicentra spectabilis είναι μεταξύ 3 - 9. Σπορά πρέπει να γίνεται πριν στεγνώσει. Κάποιος πρέπει να σπείρει τους σπόρους της Dicentra spectabilis στην φθινοπωρινή περίοδο. Η αρχική θερμοκρασία ψύξης που απαιτείται από τους σπόρους παρέχεται σε αυτή την εποχή από τη μητέρα φύση η ίδια. Κάποιος μπορεί ακόμη και των φυτών τους σπόρους σε εσωτερικούς χώρους σε γλάστρες. Σπέρνουν τους σπόρους σε μια κατσαρόλα και αποθήκευση σε ψυγεία για 6-8 εβδομάδες, εξυπηρετεί το σκοπό. Μετά από αυτή την αρχική περίοδο δέσμευσης, οι σπόροι είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν σε εξωτερικούς χώρους.
Τα φύλλα της αιμορραγίας καρδιάς που χρησιμοποιούνται για βρώσιμα και ιατρικούς σκοπούς. Η floral μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανθοδέσμες και με τη μορφή κομμένων ανθέων για το σκοπό διακόσμηση. The spectabilis Dicentra λουλούδια είναι ελκυστικά σε εμφάνιση και κατά συνέπεια έχουν μια καλή εμπορική αξία. Κάποιος μπορεί να μεγαλώνουν στο σπίτι σε ανθώνες, δεδομένου ότι, η απαιτούμενη συντήρηση είναι μικρότερη. Οι πληροφορίες σχετικά με την αιμορραγία καρδιά που προβλέπονται ανωτέρω, θα ήταν να αποδειχθεί χρήσιμη.