Highlights για Black Μαλλιά

Τα κυριότερα σημεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσουμε απλά uni-χρώμα τα μαλλιά σας μια κομψή εμφάνιση. Σημαντικά επίσης να βοηθήσει για να προσθέσετε υφή, και τις περικοπές σας να φαίνονται ακόμα πιο κομψή και μεγάλη. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού σκιά αναδεικνύει φαίνεται σαν ένα πολύ δύσκολο έργο. Κάνοντας τη σωστή απόφαση για το αποκορύφωμα θα σας δώσει μια εμφάνιση που θα απολαύσετε για πολύ καιρό. Υπάρχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες σε τονίζει για το μαύρο μαλλιά, ωστόσο, η απόχρωση του χρώματος τονίζουν βλέπετε σε μια εικόνα για ένα μαύρα μαλλιά μοντέλο μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Όποτε επιλέγοντας οποιαδήποτε ιδέα το χρώμα των μαλλιών θα πρέπει να έχετε κατά νου δύο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου, ένα - μάτι σκιά σας χρώμα και το δεύτερο - χροιά πρόσωπό σας (που σημαίνει το χρώμα του δέρματος και Undertones και τα δύο).
Επιλογές για Φυσικό Ψάχνετε Ανταύγειες σε μαύρο χρώμα μαλλιών? Το χρηματοκιβώτιο και φυσικά επιλογές που αναζητούν το χρώμα τονίζει για τις μαύρες τρίχες οι αποχρώσεις του κόκκινου, καφέ και κίτρινα. Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ η σωστή απόχρωση που πηγαίνει με το χρώμα του δέρματός σας και το χρώμα των ματιών. Κόκκινο τονίζει δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση, ενώ οι αποχρώσεις του καφέ δώσει μια ακόμα φυσική εμφάνιση. Οι αποχρώσεις του καφέ, όταν επιλέγονται σωστά, μπορεί να συνδυάσει ωραία με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας και να δώσει μια λεπτή υφή εμφάνιση στα μαλλιά σας. Επιλέγοντας τη σκιά του κίτρινου, το οποίο μπορεί να χρυσά (ξανθά) ή μπεζ είναι λίγο επικίνδυνο, αλλά αν επιλέξετε μια σκοτεινή απόχρωση του κίτρινου, τότε μπορεί επίσης να δώσει μια ισορροπημένη εμφάνιση. Όταν πρόκειται για μαύρα μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, να συνοδεύει τις λίγες καφέ τονίζει επίσης, για τη συγχώνευση των ξανθό χρώμα μαλλιών καλύτερα.
Οι άνθρωποι που πρέπει να πάνε για αποχρώσεις του κίτρινου, καφέ ή κόκκινο θα πρέπει να έχει χρώμα καφέ χρώμα των ματιών, σκούρα καφέ, γκριζωπό μπλε, φουντουκιές χρώματος με ελαφρά κηλίδες ή σκούρο μπλε. Ο τόνος του δέρματος μπορεί να είναι σκούρο καφέ, ή μεσοπρόθεσμα τη χροιά που μπορεί να έχει ροζ ή χρυσό Undertones, ή μια χλωμή χροιά ή ένα μαυρισμένο χροιά. Οι αποχρώσεις με κόκκινο είναι τούβλο κόκκινο, τριαντάφυλλο πλούσια και ζεστή χαλκού. Για καφέ κυριώτερα σημεία για σκούρα μαλλιά επιλέξετε τη αποχρώσεις του σκούρα σοκολάτα, καφέ ή καστανό στάχτη. Για τον κίτρινο σημεία είναι εκεί ξανθά και μπεζ αποχρώσεις.
Επιλογές για Bold & Αντισυμβατική Highlight μαλλιών χρώματα? Δεδομένων παραπάνω ήταν τα πιο επέλεξαν χρώμα μαλλιών τονίζει, και οι επιλογές των κυριώτερων για το μαύρο σγουρά μαλλιά και ίσια μαλλιά. Τα παραπάνω μπορεί να είναι ασφαλής για να επιλέξετε τονίζουν οι χρωματικές επιλογές που καθιστούν μια φυσική εμφάνιση, όμως, αν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να πάει για κάτι αντισυμβατικό, τότε θα εξετάσουμε αυτές τις ιδέες των κυριώτερων για το μαύρο μαλλιά που θα σας δώσει μια τολμηρή και μοναδική ματιά. Μερικά από τα πιο τολμηρά επέλεξαν χρωματικές αποχρώσεις τονίζουν τα μοβ και μπλε. Αν θέλετε να πάρετε μια λεπτή εμφάνιση, επιλέξτε την πιο σκοτεινή αποχρώσεις του μπλε και μοβ, αλλά για μια τολμηρή ματιά επιλέξτε φωτεινά μοβ ή μπλε ελεκτρίκ. Αυτά τα κύρια σημεία άνθρωποι κοστούμι που έχουν φακίδες της επιδερμίδας, χλωμή επιδερμίδα με χρυσή ή ροδάκινο Undertones, καφέ δέρμα με ροζ Undertones ή μια κατακόκκινη χροιά. Το χρώμα των ματιών μπορεί να είναι πράσινο, χρυσό καφετή, πρασινωπό μπλε ή καρυδιά με χρυσό ή καφέ κηλίδες.
Αυτά ήταν μερικά από τα κυριότερα σημεία για τις μαύρες ιδέες για τα μαλλιά. Επιλέξτε λοιπόν η σωστή απόχρωση που πηγαίνει με τη χροιά σας και το χρώμα των ματιών. Ωστόσο, αν ψάχνετε για επισημαίνει ότι πάει με ένα hairstyle πανκ σαν φωτεινό πράσινο, ροζ ή γαλάζιο, να πάρει στη συνέχεια μια προεπισκόπηση του νέου εμφάνιση τονίζουν, χρησιμοποιώντας λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών πριν την βαφή μαλλιών σας.