Sea Turtle Τατουάζ

Τατουάζ θεωρούνται ως έκφραση της ελευθερίας, της προσωπικότητας και την ατομικότητα. Θάλασσα τατουάζ χελώνα είναι δημοφιλής μεταξύ των πλέον των πολιτισμών τατουάζ στον κόσμο. Υπάρχουν χαριτωμένα σχέδια χελώνα, Ninja τατουάζ χελώνα, χελώνες καλή τύχη, της Χαβάης τατουάζ θαλάσσια χελώνα, κ.α. Θάλασσα τατουάζ χελώνα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ναυτών, καθώς, όπως είναι η πεποίθηση ότι οι ναυτικοί παίρνουν οι ίδιοι τατουάζ με σχέδια τατουάζ θαλάσσιας χελώνας, αφού έχουν διέσχισε τον Ισημερινό, για πρώτη φορά.
Θαλάσσιας Χελώνας Tattoo Έννοια? Θάλασσα τέχνη τατουάζ χελώνα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των aficionados τατουάζ, όπως έχουν εδώ και καιρό θεωρηθεί ως ένα έμβλημα για τη σοφία και την αυτοσυντήρηση. Στην ελληνική κουλτούρα, την θαλάσσια χελώνα θεωρείται ως ένα σύμβολο για την «γυναίκα». Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα τατουάζ θαλάσσιας χελώνας με τα πόδια είναι δημοφιλής μεταξύ των γυναικών λαϊκή. Από την άλλη πλευρά, θεωρείται ως ένα σύμβολο της μακράς ζωής. Οι άνθρωποι που είναι στο βλέμμα πνευματικότητα κατά τη θαλάσσια χελώνα ως πλοηγός, δεδομένου ότι είναι σε θέση να βρουν το δρόμο τους μέσα από «θολά νερά» της ζωής και το αντίθετο. Δυτικούς πολιτισμούς δούμε τις χελώνες ως σύμβολο της υπομονής και της σοφίας. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα ζώα είναι αργή, αλλά πολύ σταθερή είναι εκλαμβάνεται και ως σύμβολο της επιμονής. Δεδομένου ότι βάζουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό των αυγών σε έναν χρόνο, αλλά είναι και λέγεται ότι είναι σύμβολα της γονιμότητας. Το κέλυφος της χελώνας είναι σκληρό, που συμβολίζει την προστασία και τη δύναμη. Οι χελώνες είναι καλά σε θέση να ξεφύγει από τον κόσμο στην άνεση του κελύφους του, και τους ανθρώπους που ταυτίζονται και με αυτή την ιδιότητα πάρουν οι ίδιοι ένα τατουάζ θαλάσσια χελώνα. Γεγονός ότι οι θαλάσσιες χελώνες περνούν πλειοψηφία ζωή υποθαλάσσιες και μόνο έρθει επιφάνεια επί γρήγορη ριπή αέρα εκκλήσεις πολλούς καθώς τείνει συμβολίσει δεν είναι μόνο κάποια ασφαλείας αλλά προσθέτει νότα μυστήριο το ίδιο το ον.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε? Κινεζική Τατουάζ και τη σημασία τους? Ιαπωνικά Τατουάζ και τη σημασία τους? Θαλάσσιας Χελώνας σχέδια δερματοστιξιών? Μαζί με αυτές τις έννοιες που συνδέονται με την θαλάσσια χελώνα, αλλά είναι και αισθητικά συναρπαστικό. Πολλοί επιλέγουν να έχουν τη θαλάσσια χελώνα τατουάζ με απλό τρόπο. Ένα από τα κοινά σχέδια είναι να δείχνουν μια χελώνα να κολυμπάει σε μια ξεχύνεται νερό, ή μπορεί να επιπλέουν πάνω από τον πυθμένα των ωκεανών. Αν θέλετε να κάνετε τατουάζ σας πιο πολύχρωμα, μπορείτε να δείτε μια πράσινη θαλάσσια χελώνα που περιβάλλεται από κοράλλια και βράχια, όλα σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, η οποία θα της δώσει μια εμφάνιση να ανάβουν και φωτισμένοι υπό βαθιά, σκοτεινά νερά. Διαβάστε παρακάτω για πολυνησιακό τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων.
Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση περίπλοκες λεπτομέρειες σχετικά με το κέλυφος της θαλάσσιας χελώνας. Με αυτό το σχέδιο, μπορείτε να δείτε τα θαλάσσια χελώνα στο σύνολό της ή απεικονίζουν μόνο με κέλυφος του. Ένα παράδειγμα σχέδια τατουάζ θαλάσσιας χελώνας είναι να δημιουργηθεί ένα οβάλ σε μεγάλη έκταση του σώματος, η οποία έχει μικρές, πλακάκια σε αποχρώσεις του πράσινου, καφέ ή ακόμα και κίτρινο. Αν σας αρέσει πιο τολμηροί χρώματα, τότε μπορείτε επίσης να προσθέσετε μεταλλικές αποχρώσεις. Ένα ψηφιδωτό σχέδιο μπορεί επίσης να δημιουργηθεί, η οποία δείχνει άλλα σύμβολα, όπως αστέρια, τον ήλιο, ή ακόμα και ένα ανοιχτό άνθος του λουλουδιού. Εάν είστε ναυτικός ή θέλετε να δημιουργήσετε ένα ναυτικό θέμα, τότε η εικόνα ενός πυξίδα αυξήθηκε πάνω στο κέλυφος της θαλάσσιας χελώνας κάνει για ένα υπέροχο σχεδιασμό. Κάντε κλικ για να διαβάσετε για Αζτέκων σχέδια τατουάζ.
Αν είστε λάτρης της Χαβάης ή φυλετικών τατουάζ, τότε υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εικόνες με ασυνήθιστο απεικονίσεις των θαλάσσιων χελωνών. Και οι δύο αυτές μορφές των τατουάζ είναι πολύ παρόμοια, δεδομένου ότι και οι δύο γίνονται συνήθως σε μαύρο και δείχνουν μια σχεδόν ρεαλιστική περιγραφή της χελώνας και έχουν περίπλοκα σχέδια πραγματοποιούνται με κέλυφος, η οποία κόβει στην άλλη μονότονη εικόνα.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την? Χαβάης Τατουάζ άντρες? Χαβάης Τατουάζ για τα κορίτσια? Η άλλη ομορφιά της θαλάσσιας χελώνας σχέδια τατουάζ είναι ότι μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το δικό του σχεδιασμό τατουάζ σας. Η άλλη εναλλακτική λύση είναι να έχει το σχεδιασμό καλλιτέχνης τατουάζ διαφορετικό σχεδιασμό τατουάζ. Η αναίρεση αυτού του σχεδιασμού τατουάζ έγκειται στο γεγονός ότι άλλα σχέδια μπορούν να είναι καλά ενσωματωμένες στα προϊόντα τους.