Αλλαγή χρώματος Grout

Επιλέγουμε πλακάκια ως υλικό δαπέδων κυρίως επειδή ελκυστική εμφάνιση του παραμένει ανέπαφη για πολλά χρόνια. Ωστόσο, το μειονέκτημα της πλακίδια δαπέδου είναι ο αποχρωματισμός των κεραμιδιών ενέματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Της διαπερατότητας του ενέματος είναι βασικά υπεύθυνος για αυτό. Απορροφά εύκολα υγρασία, βρωμιά, τα μικρόβια στην επιφάνειά του που το κάνει το βλέμμα βάφονται και αποχρωματισμένα. Η πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα αυτό είναι να εφαρμόσει χρωστική ενέματα, επίσης γνωστό ως βαφή ενέματα να αλλάξετε το χρώμα ενέματα.
Πώς να αλλάξετε το χρώμα Grout;
Υπάρχουν πολλά σκευάσματα που απαιτούνται για να αλλάξει το χρώμα κεραμίδι ενέματα. Περιλαμβάνει την προετοιμασία του δαπέδου, την επιλογή του σωστού τύπου χρωστικής ενέματος και πινέλο. Εδώ είναι η βήμα προς βήμα οδηγίες για την αλλαγή κεραμιδιών ενέματα χρώμα έτσι ώστε να μπορείτε να απαλλαγείτε από το άσχημο, φθαρμένα βλέμμα του ενέματος κεραμιδιών.
Βήμα # 1: Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει προετοιμασίας του ενέματος έτσι ώστε η χρωστική τηρεί σωστά στην επιφάνεια ενέματα. Γι 'αυτό, τον πλήρη καθαρισμό ενέματα είναι απαραίτητη, προκειμένου να αρθούν όλα τα χαλαρά σωματίδια σκόνης, παλιά στεγανοποιητικά ενέματα, ελαιώδη κατάλοιπα και σαπούνια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά ενέματα οξέος βάσης που διατίθενται στην αγορά για το σκοπό αυτό. Δεδομένου ότι αυτά τα καθαριστικά περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες, πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας με εργαλεία ασφαλείας, όπως γάντια χεριών και προστατευτικά γυαλιά.
Μετά τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, είναι σημαντικό να ξεπλύνετε το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών με ζεστό νερό, ώστε να μην είναι οι χημικές ουσίες μένουν πίσω στο πάτωμα. Τέλος, αφήστε τη να στεγνώσει σωστά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα του καθαρισμού και έκπλυσης αν βρείτε τα ερείπια του ρύπου και grime στις γραμμές ενέματα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βέλτιστες καθαρότερο ενέματα.
Βήμα # 2: Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα της χρωστικής ουσίας που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Το καθένα από αυτά έχει διαφορετικό χρόνο ξήρανσης και ο χρόνος αναμονής στο μεταξύ η εφαρμογή δύο στρώσεις. Με βάση το νερό χρώμα ενέματα προτιμάται μόνο και μόνο επειδή διεισδύσει καλά στο ενέματα ενώ ένα βερνικόχρωμα θα κάθονται πάνω του ενέματος. Δεν έχει σημασία ποιο εμπορικό σήμα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή προσεκτικά και ακολουθήστε την ίδια κατά την εφαρμογή των χρωστική.
Βήμα # 3: Επιλογή του σωστού τύπου βούρτσας είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αυτό είναι επειδή θέλετε ένα λεπτό, ακόμη και παλτό της χρωστικής που πρέπει να εφαρμόζονται στις γραμμές ενέματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επικαλύπτονται την περιβάλλουσα επιφάνεια πλακάκι. Η βούρτσα καλλιτέχνης βρίσκεται στα καταστήματα χρωμάτων είναι απλά τέλειο για το σκοπό αυτό. Επιλέξτε ένα μέγεθος για το πινέλο που θα σας επιτρέψουν να το μετακινήσετε από τη γραμμή ενέματα με μία κίνηση. Αν χρειαστεί μπορείτε να κόψετε τις τρίχες στο τέλος με το ψαλίδι για να πάρετε μια καλή πλάτος του πινέλου. Στη συνέχεια, εκτελέστε τα δάχτυλά σας πάνω από τις τρίχες, έτσι ώστε όλα τα χαλαρά μαλλιά της βούρτσας πέσουν.
Βήμα # 4: Ρίξτε κάποια χρωστική ουσία σε ένα μικρό δοχείο με μια επίπεδη επιφάνεια. Βυθίστε την άκρη του πινέλου σε ένα μπολ με νερό και στη συνέχεια να τη χρωστική ενέματα και στη συνέχεια να εφαρμόσει το χρώμα στα ενέματα κοινού με μεγάλες κινήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη γωνιά και σχισμές του ενέματος. Συνέχιση της εφαρμογής της χρωστικής μέχρι όλες οι αρμόστοκοι πλακιδίων καλύπτονται. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταφέρει τη βούρτσα πέρα ​​δώθε πολλές φορές. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε την εφαρμογή αρκετές φορές. Έτσι μπορείτε να πάρετε μια ενιαία στρώση της βαφής για το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών. Κρατήστε το φρεσκοβαμμένο ενέματα ανέγγιχτο για τις επόμενες 24 ώρες, έτσι ώστε να στεγνώνει καλά. Θα πρέπει να ισχύει τουλάχιστον δύο στρώσεις, έτσι ώστε το χρώμα μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Βήμα # 5: Τέλος, ήρθε η ώρα για τον καθαρισμό των δαπέδων να αφαιρέσει τη χρωστική ενέματα που πήρε χυθεί τα κεραμίδια. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το χρώμα ενέματα έχει στεγνώσει. Ψεκάστε λίγο νερό στα κεραμίδια και περιμένετε για λίγα λεπτά. Αυτό γίνεται για να προστατεύσει το κεραμίδι από κάθε είδους σκληρή τριβή. Τότε ρίξτε μια συρμάτινα σφουγγαράκια που είναι κατάλληλη για την πλαστική επιφάνεια και καθαρίστε τα κεραμίδια με αυτό. Πάρτε μια μικρή περιοχή σε έναν χρόνο και τρίψτε το με μικρές, κυκλικές κινήσεις. Μην τρίψτε τη χρωστική ενέματα. Αν το χρώμα είναι πάρα πολύ σταθερά συνδεδεμένα με το κεραμίδι, τότε πρέπει να αφαιρείται με τη βοήθεια μια αιχμηρή λεπίδα ξυραφιού. Αφού τελειώσετε με τον καθαρισμό δουλειά, εφαρμόσετε sealer ενέματα στις αρθρώσεις ενέματα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, όταν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα πλακιδίων ενέματα, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για το έργο αυτό της εγχώριας βελτίωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εκπλήρωση. Μπορείτε να διατηρηθεί αυτή η νέα εμφάνιση του πλακίδια δαπέδου για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν χρησιμοποιείτε μια καλή ποιότητα σκόνης σφουγγαρίστρα να σκουπίσουν τα πατώματα. Τοποθέτηση κουβέρτα περιοχής στις περιοχές πλησίον των εισόδων μπορεί να αποτρέψει συσσώρευση ρύπων στα ενέματα σε μεγάλο βαθμό.