Eye σχέδια δερματοστιξιών

Τατουάζ που έχουν μια ιστορική σημασία είναι μεγάλη για να εξετάσει και να φορούν ένα. Αίγυπτος, ένα από τα πιο σημαντικά μέρη στην ιστορία του κόσμου, μας έχει υποστεί επεξεργασία με μοναδικά σχέδια τατουάζ το μάτι τους για την τέχνη του σώματος. Πολλές αιγυπτιακές σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί ως σχέδια τατουάζ στην αρχαιότητα από τον Αιγύπτιο άνδρες όσο και γυναίκες. Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ στην αιγυπτιακή σχέδια τατουάζ ματιού είναι το μάτι του τατουάζ Ra. Το μάτι του Horus τατουάζ είναι επίσης πολύ δημοφιλής μεταξύ των πολλών σχεδίων tattoo μάτι. Ελένξουμε τις ιστορικές έννοιες πίσω από αυτά τα σχέδια τατουάζ μάτι.
Eye σχέδια δερματοστιξιών και Νόημα
Το μάτι του Horus Tattoo νόημα? Horus θεωρείται ότι είναι ο Αιγύπτιος ουρανό του θεού γερακιού. Το μάτι του Horus συμβολίζει την ο ίδιος ο Θεός και τη βασιλική εξουσία του. Αιγυπτιακή λαοί πίστευαν ότι αυτό το σύμβολο σημαίνει αφθαρσίας και ότι χρησιμοποιούν αυτό το σύμβολο θα βοηθήσει στην αναγέννηση, αφού είχαν την πίστη στη μετά θάνατον ζωή. Η παράδοση του Τεκτονισμού έχει υιοθετήσει το σύμβολο αυτό και σήμερα εμφανίζεται ως το μάτι του Providence στην πρόσθια όψη της μεγάλης σφραγίδας των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπάρχουν έξι τμήματα στο μάτι του σχεδιασμού τατουάζ Horus που συμβολίζουν έξι αισθήσεις. Είναι, επίσης, συνδέεται με το μαθηματικό σύστημα της αρχαίας Αιγύπτου.
Η δεξιά πλευρά του σχεδίου τατουάζ μάτι συμβολίζουν την αίσθηση της όσφρησης, προκύπτει από τη σχέση μεταξύ των ματιών και της μύτης. Ο μαθητής του παρόντος σχεδιασμού τατουάζ ματιού αντιπροσωπεύει την αίσθηση της όρασης ή τα μάτια και τα φρύδια συμβολίζει τη δύναμη της σκέψης. Οι γραμμές του σημείου αυτού προς το αυτί, συμβολίζουν την αίσθηση της ακοής και της αίσθησης της γεύσης συμβολίζεται από τη γραμμή ένα κάτω από το σχεδιασμό μάτι πράγμα που συνεπάγεται το κατσάρωμα από μια δέσμη του σίτου. Η αίσθηση της αφής είναι εκπροσωπείται από την κάθετη γραμμή κάτω από το μάτι, αγκυροβόληση προς τη Γη. Όλο αυτό το design ως εκ τούτου, αντιπροσωπεύει τις έξι αισθήσεις και ως ένα από τα σχέδια τατουάζ ματιού, το μάτι του τατουάζ Horus κάνει ένα μεγάλο μία δεδομένου ότι είναι φορτωμένο με εκπληκτικές έννοια πίσω από όλες αυτές τις έξι σύμβολα.
Το μάτι του σχεδιασμού τατουάζ Horus κάνει ένα όμορφο μικρό σχεδιασμό τατουάζ και θεωρείται ως ένα από τα πιο τυχερός σχέδια τατουάζ μάτι στον κόσμο. Συνδυάζοντας το μάτι του Horus τατουάζ με άλλα αρχαία αιγυπτιακή σύμβολα και σχέδια θα προσθέσει την έννοια που έχει και να κάνει μια όμορφη αιγυπτιακή κομμάτι της τέχνης σώματος. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε για τον αιγυπτιακό Θεό Horus.
Το μάτι του Ρα Tattoo Σημασία? Το μάτι του Ρα είναι ένα σύμβολο της αιγυπτιακής θεότητας του ουρανού και μερικές φορές αναφέρεται ως Θεού Ήλιου. Πιστεύεται ότι είχε την ικανότητα να κρατήσει ένα ρολόι πάνω από τους πιστούς του. Το μάτι του Ρα σύμβολο αντιπροσωπεύει επίσης το φως και όλα τα καλά και χαρούμενη πράγματα. Λέγεται ότι το μάτι του Ρα προστατεύει τα στηρίγματα από κάποιο φάντασμα και κακά πνεύματα. Το σύμβολο αυτό καλείται επίσης ως Wedjat and Oudjat. Έτσι, το μάτι του συμβόλου Ra ως σχέδιο τατουάζ μάτι κάνει ένα υπέροχο σχεδιασμό και συμβολίζει την προστασία και τη θεραπεία. Αυτό το σχέδιο τατουάζ μάτι είναι ένα σχέδιο της εισαγωγής επιμήκους μάτι με μια γραμμή πάνω από αυτό που μοιάζει με του άνω βλεφάρου. Υπάρχουν δύο ή τρεις περισσότερες γραμμές το υποκατάστημα κάτω από το μάτι και που απορρέουν από την εξωτερική γωνία που της δίνει μια εμφάνιση που του ματιού ένα γεράκι του. Είναι συχνά δει σε διάφορα χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο. Το μάτι του τατουάζ Ra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ tribal μάτι και μερικές φορές είναι χρωματισμένο στη χαρακτηριστική ασπρόμαυρη φυλετικές στυλ.
Υπάρχουν πολλές μορφές, στο οποίο μπορείτε να πάρετε αυτά τα σχέδια τατουάζ μάτι εμποτισμένα στο σώμα σας. Με λίγη "brainstorming" και η δημιουργικότητα, θα είστε σε θέση να σχεδιάσει ένα υπέροχο σχεδιασμό τατουάζ ματιού για τον εαυτό σας. Μια μεγάλη ιδέα θα μπορούσε να συνδυάζει οποιοδήποτε από αυτά τα σχέδια τατουάζ μάτι με ένα σχεδιασμό τατουάζ αλυσίδα, κρατώντας το σχεδιασμό του ματιού, όπως το μενταγιόν, αν σκέφτεστε να το στήθος και τη θέση του τατουάζ σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε μελανωμένο στον αυχένα του λαιμού σας ή στο πίσω μέρος του λαιμού σας και να κάνει τη δήλωσή σας στυλ. Δεδομένου ότι αυτά τα σχέδια τατουάζ ματιού είναι μικρά σε μέγεθος, μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σώμα σας από εκεί που θα είναι ορατή. Προσθήκη περίτεχνα σχέδια στο μάτι σας σχέδιο δερματοστιξιών θα προσθέσει στο μέγεθος, την ομορφιά και το νόημα του τατουάζ. Διαβάστε περισσότερα για την υγειονομική τατουάζ.
Eye σχέδια τατουάζ είναι μεγάλη για τα πρώτα χρονόμετρα. Εδώ είναι γιατί - είναι μικρές, λεπτές, όμορφα και πάνω απ 'όλα έχουν βαθιά νοήματα πίσω από αυτό. Αν είστε ένα άτομο που αγαπά την ιστορία και την αιγυπτιακή μυθολογία, και έχει ένα πάθος για τα τατουάζ και την τέχνη του σώματος, δεν υπάρχει άλλο δώρο που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας, εκτός από αυτά τα σχέδια τατουάζ μάτι. Όλα όσα πρέπει να θυμάστε είναι, επικυρωμένο καλλιτέχνης τατουάζ και σωστή φροντίδα τατουάζ!