Διασκέδαση ιδέες ερανικού

Ταμεία είναι εξαιρετικά σημαντικό για έναν οργανισμό. Διοργανώνει έρανο είναι πάντα μια κουραστική εργασία. Gathering τόσοι πολλοί άνθρωποι, στέλνοντας το μήνυμά σας σε αυτούς, που θα απαιτήσει επίσης οι εθελοντές, αν θέλετε να έχετε ένα μεγάλο έρανο.
Ας κάνουν μια μικρή διασκέδαση και παιχνίδια. Αυτή τη φορά δίνω κάποιες ιδέες ερανικού διασκέδασης για τους ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Απολαύστε την εργασία σας και να κερδίσουν πολλά χρήματα. Κάντε έρανο σας μια επιτυχία. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις ιδέες.
Γυμνάσιο είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά από όλα τα κοινωνικά στρώματα έρχονται και μελέτης. Όντας ένα τόσο μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα που απαιτεί συνεχή συντήρηση και φροντίδα. Διότι απαιτείται συνεχής κεφάλαια της ανάπτυξη. Εδώ είναι μερικές ιδέες ερανικού διασκέδαση για το γυμνάσιο.
Διασκέδαση Ταμείο Αύξηση Ιδέες για το γυμνάσιο
Πώληση Candy? Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα γλυκό δόντι. Έτσι, θέτουν τις καραμέλες σπιτικά γιαγιά σας και να αρχίσετε τις πωλήσεις τους. Εάν τα αγοράζουν από τα τοπικά καταστήματα, αποφασίζει το είδος της καραμέλας θα επιθυμούσατε να πωλούν και να αγοράζουν το σε χύμα. Ρωτήστε για την έκπτωση και ενημερώνει επίσης ότι για έναν έρανο σχολείο. Αγοράστε το κατάλληλο ποσό των πλαισίων που απαιτούνται και να το διανείμει στους εθελοντές σας. συνολική δαπάνη σας που θα προκύψουν θα έρθει περίπου $ 50. Πουλήσει στους γείτονες, μέλη της οικογένειας, άλλων μαθητών και του τοπικού πληθυσμού. Προσπαθήστε να πωλήσει ένα καραμέλα για ένα δολάριο. Μπορείτε να κερδίσετε το διπλάσιο του ποσού που έχετε ξοδέψει. Διανείμετε τις επενδύσεις που γίνονται πριν και μπορείτε να δωρίσετε το υπόλοιπο των χρημάτων στο σχολείο.
Yard Πώληση? Προσπαθήστε να έχετε μια μεγάλη γκαράζ ή πώληση ναυπηγείων. Διαδώστε το στους φίλους και τους γείτονές σας. Θα καταλήξετε πιθανώς καθαρισμό πολλά απόβλητα από σας, καθώς και το σπίτι του γείτονα. Διαλέξτε ένα Σαββατοκύριακο για την πώληση δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους θα είναι στο σπίτι και να παρακολουθήσουν αυτό. Ρύθμιση τραπέζια και καρέκλες στο χώρο στάθμευσης του σχολείου. Διανέμουν φυλλάδια σε όλη την γειτονιά σας και στο σχολείο.
Συντροφιάς Πώληση? Με το σχεδιασμό μιας πώλησης γκαράζ, να στείλετε ορισμένα από τους εθελοντές στην τοπική καταφύγια ζώων. Μπορείτε επίσης να πωλούν κάποια από τα ζώα σε πώληση ναυπηγείων σας. Ενημερώστε τον καταφύγια ζώων για πώληση ναυπηγείων σας? Επίσης να εξηγήσει τους την ιδέα της πώλησης αυτών των ζώων σε έρανο. Ασκηθείτε το μερίδιό σας από τα κέρδη με τους εκ των προτέρων. Προσκαλέστε ένα μέλος του προσωπικού ώστε να μπορέσει να είναι παρών κατά την πώληση και να εξηγήσουν τον κόσμο για το ζώο διαδικασία έγκρισης. Αυτό το είδος fundraiser θα ωφελήσει το σχολείο και το καταφύγια ζώων σε μια τεράστια τρόπο συν παρέχοντας στις εν λόγω αγαπάει τα ζώα που είναι τόσο απαραίτητα στο σπίτι.
Διαβάστε περισσότερα για υψηλές ιδέες ερανικού σχολείο.
Διασκέδαση Ταμείο Αύξηση Ιδέες για παιδιά? Fun αύξησης κεφαλαίων ιδέες για τα παιδιά είναι πάντα χρήσιμη για τους σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Με τα έργα αυτά να μάθουν να εργάζονται ως ομάδα, μαθαίνουν να είναι παίκτες της ομάδας και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι καταλαβαίνουν την αξία του χρήματος. Έρανοι μπορεί να είναι για τίποτα για το ταξίδι στον τομέα τους ή το σπίτι το δέντρο τους.
Popcorn Ταμείο Raiser? Το popcorn ανατρέφων ταμείο είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά θα πρέπει να έχετε μια μικρή ομάδα από τους φίλους σας να σας βοηθήσει να έξω και εσείς θα πρέπει να κάνει τις αρχικές επενδύσεις. Αγορά μερικές περιπτώσεις του ποπ κορν. Κάθε περίπτωση περιέχει 6 συσκευασίες που περιέχουν 3 σάκους του ποπ κορν. This έρανο θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία σε μια σχολική εκδήλωση ή ένα παιχνίδι σχολείο. Μπορείτε να πουλήσει 1 πακέτο για $ 10 η κάθε μία και να απολαύσουν τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας.
Περπατήστε Pet σας? This fundraiser είναι ο τελικός το αγαπημένο μου. Το τέχνασμα είναι, κάνει μια μικρή ομάδα από τους φίλους σας στο σχολείο και γειτονιά. Πήγαινε και να χτυπήσει σε κάθε πόρτα που είναι στη γειτονιά σας και ρωτήστε τους αν μπορείτε να πάρετε το κατοικίδιο ζώο τους για μια βόλτα. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες είναι τόσο απασχολημένος που παίρνουν μετά βίας χρόνος για να αλληλεπιδράσει με τα κατοικίδια ζώα τους. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή χρήματα κάνοντας ιδέα, χρεώνουν τα 2 δολάρια την ώρα. Πάρτε τις οδηγίες σχετικά με το κατοικίδιο ζώο από τον ιδιοκτήτη και έχουν ένα χρόνο διασκέδασης με τα κατοικίδια ζώα τους.
Έχετε μια λεμονάδα? Αυτό είναι το παλαιότερο και το πιο κοινό έρανο από όλα αυτά. Ήταν στον κατάλογο ανατρέφων ταμείο για δεκαετίες. Είναι πάντα μια επιτυχία, αλλά το σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι όταν θα έπρεπε να πωλείται; Πάντα έχουν αυτή ανατρέφων ταμείο κατά τις περιόδους θερμότερος. Αυτό γίνεται μια στιγμιαία επιτυχία εάν πωληθεί στη σωστή στιγμή.
Λουλούδι Πώληση? This ανατρέφων ταμείο απαιτεί από τον έλεγχο από τους γονείς. Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα για ένα fundraiser υπό τον όρο ότι οι γονείς κάνουν ένα διάλειμμα και να βοηθήσουν τα παιδιά τους για τη διοργάνωση αυτή. Επικοινωνήστε με έναν τοπικό βρεφικό σταθμό και τα φυτά λουλούδι αγοράζουν σε μεγάλες ποσότητες και να τους ζητήσει έκπτωση. Χωρίστε τα παιδιά σε ομάδες και να χτυπήσει σε κάθε πόρτα στη γειτονιά. Παρά τη μετάβαση σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό, οι άνθρωποι θα προτιμούσαν να αγοράσουν τα φυτά που έρχονται στο κατώφλι τους. Μπορείτε να επωφεληθείτε της φύσης, αλλά και να κερδίσουν μετρητά. Διαβάστε περισσότερα για? Επιτυχημένων ιδεών συλλογής κεφαλαίων? Ερανικού Ιδέα για παιδιά? Fun Ταμείου Αύξηση Ιδέες για το κολλέγιο Φοιτητές? Νιώθετε καταστρέφεται από το χώρο των ανθρώπων στην Αϊτή; Θέλετε να συνεισφέρουν στο νοσοκομείο για τα παιδιά ή καταφύγια ζώων ή να συγκεντρώσει τα χρήματα για το κολλέγιο σας; Εδώ είναι μερικές άριστες ιδέες ερανικού διασκέδαση για τους φοιτητές.
Χορός καθεξής? Άδεια των αρχών κολλεγίων σας είναι ζωτικής σημασίας για έρανο. Καθιέρωση ενός ελεύθερου ανταγωνισμού χορού στυλ, κτισμένο σε ένα στάδιο στην πανεπιστημιούπολη κολλεγίων σας και να στείλει προσκλήσεις σε διάφορα κολέγια και πανεπιστήμια. Στείλτε προσκλήσεις στη γειτονιά σας και να θέσει ένα τέλος εγγραφής των $ 4 για κάθε συμμετέχοντα και δικαίωμα εισόδου των $ 1.
Ερανικού Βραχιολάκια? Wristbands ευαισθητοποίησης είναι μια φανταστική δήλωση μόδας. Αγοράστε τις online ή από ένα κατάστημα χύμα και να επωφεληθούν της έκπτωσης. Επιλέξτε συγκεκριμένα χρώματα και τα μηνύματά σας να εντάσσεται σε αυτό το βραχιολάκι. Είναι συνιστάται να πωλήσει κάθε κομμάτι για $ 2 και να αυξήσει τα κεφάλαια εξάπλωση αγάπης και της ευαισθητοποίησης.
Ψήστε πώληση αγαθών? Αυτή είναι μία από τις παλαιότερες ιδέες ερανικού. Επιλέξτε εθελοντές από την ομάδα σας, ο οποίος μπορεί να λειτουργεί σε φούρνο ή που ξέρουν πώς να μαγειρεύουν τα ψημένα αγαθά. Bake διαφορετικούς τύπους κέικ, τα μπισκότα και τα πωλούν στα ανοικτά σε επιθυμητά ποσοστά σας.
Ένδυση Πώληση? Βγάλτε καλή καθαρά ρούχα, σεντόνια σας, τα χαλιά και τα στρώματα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και να τα πωλούν σε ανατρέφων ταμείο σας και να δωρίσει το 50% των κερδών σας για μειονεκτικά παιδιά ή για τη χρηματοδότηση των κολλεγίων σας. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες ερανικού για το συμβούλιο των φοιτητών.
Διαβάστε περισσότερα για? Μοναδικές ιδέες ερανικού? Δημιουργικές ιδέες ερανικού? Ερανικού Ιδέες για τη Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών? Ποιος λέει ότι τα χρήματα θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο για τον εαυτό μας; Αυτά ήταν μερικά φανταστικά παραδείγματα ιδέες ερανικού διασκέδαση, όπου μπορείτε να κερδίσετε πολλά σκληρά μετρητά, αλλά και δωρίστε το στους απόρους.