Sunroom διακοσμεί τις ιδέες

Sunrooms είναι σίγουρα η καλύτερη προσθήκες σε ένα σπίτι, οπότε, αν έχετε ένα, διακόσμηση έτσι ώστε να καταστεί η καλύτερη περιοχή του σπιτιού σας δεν χρειάζεται αναφορά. Αυτό είναι το μέρος για χαλάρωση στο αργά το βράδυ ή βλέποντας μια ευχάριστη θέα στην νωρίς το πρωί. Κρατώντας αυτό το δωμάτιο σε καλύτερη κατάσταση σας βοηθά να το χρησιμοποιήσετε για μια συνομιλία με τους επισκέπτες ή με ένα ζεστό χώρο για την ανάγνωση βιβλίων. Λοιπόν, όλα όσα χρειάζεται να κάνουμε είναι να εργαστούμε για την εσωτερική sunroom σχεδιασμό. "Comfort" είναι η λέξη που πρέπει να θυμάστε ενώ εργαζόταν στο εσωτερικό sunroom. Τόσο εδώ είναι μερικές sunroom διακοσμώντας τις ιδέες για να σας βοηθήσουν στο έργο αυτό.
Καλύτερο Sunroom διακοσμεί τις ιδέες
Συνδυασμός χρωμάτων? White και off-λευκό είναι το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα για το sunrooms. Θυμηθείτε, για να μην παίξει με φωτεινές αποχρώσεις σε αυτό το δωμάτιο. Είτε είστε ζωγραφική στο κούφωμα του παραθύρου γυαλιού, σε ράβδους ή τους τοίχους του sunroom, επιμείνουμε σε άσπρο ή off-white αποχρώσεις. Να θυμάστε ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ήρεμη επίδραση εδώ, οπότε μείνετε μακριά από σκούρα χρώματα. Προσθέστε την επίπλωση, συνεπώς, να έχουν απαλούς χρωματισμούς. Αν θέλετε να προσθέσετε κάποιο μπαχαρικό, έχουν ένα μαύρο και άσπρο χρώμα σχεδίου, με τα μαύρα μόλις 20%. Μπορείτε επίσης να έχετε έναν καφέ και λευκό χρώμα σχεδίου, καθώς τα περισσότερα από τα έπιπλα πρόκειται να είναι σε αποχρώσεις του καφέ.
Κουρτίνες και τα στόρια? Αυτά είναι βασικά στοιχεία της sunroom ιδέες διακόσμησης. Ένα από τα μικρά sunroom διακοσμώντας τις ιδέες είναι να πάει για κάθετες περσίδες. Η αιτία είναι κουρτίνες θα καλύψει περισσότερη περιοχή τοίχο και να κάνει την περιοχή να φαίνεται μικρότερο. Πηγαίνετε για απλές matchstick ή ρολό μπαμπού μέχρι τυφλοί να έχουν την καλύτερη αίσθηση. Εάν χρησιμοποιείτε κουρτίνες, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το υπόλοιπο της επίπλωσης such as καλύμματα μαξιλάρι και χαλιά. Ανώτατο όριο τις κουρτίνες όροφο είναι καλύτερα για θερμοκήπιο. Αυτά μπορεί να ανοιχτεί και να διεξαχθεί κατά μέρος με διακοσμητικό γραβάτα σχοινί κουρτίνα πλάτες έτσι ώστε η άποψη αυτή δεν είναι αποκλεισμένη. Να θυμάστε ότι αυτό είναι το sunroom, πιο σκούρες αποχρώσεις είναι σίγουρο ότι θα ελαφρύνει λόγω του ηλιακού φωτός. Έτσι, ραβδί στον αναπτήρα αποχρώσεις. Επίσης, πάνε για μια επένδυση μέσα από τις κουρτίνες που θα αποτρέψει το ξεθώριασμα του χρώματος.
Φυτά? Ένα από τα τροπικά sunroom διακοσμώντας τις ιδέες είναι να έχουμε ένα διάφορα τροπικά φυτά εσωτερικού χώρου στη χάρη αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να κρεμάσετε τα φυτά στις γωνίες ή σε μια γραμμή πάνω από την κάλυψη από γυαλί. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε αυτές σε πίνακες γωνία. Τα φυτά θα βοηθήσει επίσης να κρατήσει αυτό τον τομέα δροσερό και να δημιουργήσει την επιθυμητή ατμόσφαιρα. Να θυμάστε ότι sunrooms μπορεί να πάρει πολύ ζεστά τα καλοκαίρια τον τρόπο, γίνεται μόνο τους σταθμούς που μπορούν να ευδοκιμήσουν εδώ. Να πάρει διακοσμητικά τεχνητά φυτά είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα θερμοκήπιο. Αν και δεν χρησιμοποιούνται συχνά, μπορείτε πάντα να επιλέξουν αυτά τα όμορφα κομμάτια της φύσης για να accessorize το sunroom. Πάρτε μερικές βεράντα ιδέες διακόσμησης εδώ.
Έπιπλα? Όπως ανέφερα παραπάνω, θα πρέπει να θυμάστε το στοιχείο της άνεσης, ενώ τη διακόσμηση το sunroom. Έπιπλα πρέπει να είναι εξαιρετικά άνετο και κατάλληλο για το συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε καναπέ δέρμα σας, αλλά σε περίπτωση μικρής περιοχής αυτές θα καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Λοιπόν, sunrooms είναι συνήθως μικρότερα σε τομείς, έτσι πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό. Μία από τις ιδέες επίπλων sunroom είναι να έχουν τις τσάντες φασολιών. Αυτά είναι comfy και μπορείτε να πάρετε αυτά να ταιριάζει με το συνδυασμό χρωμάτων. Τα ψάθινα έπιπλα λειτουργεί επίσης καλά για αυτόν τον τομέα. Χαμηλή έπιπλα είναι καλύτερο να διατηρηθεί ο συντελεστής άνεση. Κρατώντας ελάχιστα έπιπλα είναι το καλύτερο τέχνασμα. Τοποθετήστε μερικά ζεστά χαλιά στο πάτωμα και μεγάλη ρίχνει τα μαξιλάρια. Έχουν χαμηλά τραπεζάκια γύρω σε αυτήν την περίπτωση. Επίσης, παρατηρήθηκαν ορισμένες πίνακες πλευρά με αποθηκευτικό χώρο για να τοποθετήσει τα αγαπημένα βιβλία σας. Ένα από τα sunroom διακοσμώντας τις ιδέες είναι να κρεμάσετε κάποια διακοσμητικά πολυελαίους για το φωτισμό το στο βράδια.
Διαβάστε περισσότερα για:? Sunrooms Κόστος? Πώς να οικοδομήσουμε μια Βεράντα ελεγμένοι? Ελεγμένοι Βεράντες: Πώς να διακοσμήσει ελεγμένοι Βεράντα? These sunroom διακοσμεί τις ιδέες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια τέλεια πινελιά σε αυτό το μέρος της διακόσμησης του σπιτιού το οποίο συχνά παραβλέπεται. Διακοσμητικά όμορφα, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να περνούν το χρόνο και να χαλαρώσετε. Δοκιμάσετε αυτά sunroom διακοσμώντας τις άκρες και ιδέες να έχει ηρεμία και comfy επέκταση στο σπίτι σας.