Τροφοδότες πουλιών για παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν βλέποντας τα ζώα και τα πουλιά στο φυσικό τους περιβάλλον. Θα αποδειχθεί ως θεραπεία για τους εάν θα μπορούσατε να πάρετε κάποια πουλιά στο κατώφλι σας. Τα παιδιά σας θα απολαύσετε βλέποντας τους και αυτό θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν ενδιαφέρον για τη φύση. Παρατήρηση πουλιών είναι μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Μπορείτε να διδάξετε τα παιδιά σας σχετικά με την ευθύνη τους έναντι μητέρα φύση, βοηθώντας στη διατροφή των φτερωτών μας γείτονες. Κάνοντας τροφοδότες πουλιών από μόνα τους θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για αυτούς. Μπορεί να είναι μια δραστηριότητα τα σκάφη που πρέπει να ληφθούν την Κυριακή, όταν έχουν τα παιδιά που τελειώνουν με την εργασία του σχολείου τους. Θα έχετε την ευκαιρία να περνούν χρόνο μαζί με τα παιδιά βοηθώντας έτσι στη σύνδεση οικογένεια. Τα παιδιά θα λατρέψουν να τροφοδότες πουλιών από μόνες τους το οποίο θα ενισχύσει επίσης τις δημιουργικές τους ικανότητες. Πλέον, θα απολαύσετε βλέποντας τους κήπο που κοσμείται από τις δικές τους προσπάθειες.
Κτίριο τροφοδότες πουλιών για τα παιδιά μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική στην παραγωγή τα παιδιά σας γνωρίζουν τη φύση γύρω. Αυτά είναι μερικά πράγματα που το παιδί σας θα μάθει μέσα από αυτή τη δραστηριότητα. ? Διαφορετικά είδη πτηνών? Κοινωνική συμπεριφορά των πτηνών? Διατροφικές συνήθειες διαφορετικά πουλιά? Εύκολη τροφοδότες πουλιών για παιδιά? Τροφοδότες πουλιών μπορεί να γίνει από τα απλά πράγματα είναι διαθέσιμο στο σπίτι σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένα λουλούδια και κλαδιά που βρέθηκαν στον κήπο σας. Χρωματιστά φτερά πουλιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τον τροφοδότη ελκυστική εμφάνιση. Φροντίστε να είναι απλή έτσι ότι τα παιδιά το βρίσκουν εύκολο να το κάνει. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το δικό τροφοδότες πουλιών σας για τα παιδιά.
Η απλούστερη ένα κατ 'αρχάς είναι ο τροφοδότης πορτοκαλί. Τα παιδιά θα το βρείτε πολύ εύκολο να πάει γι 'αυτό και μπορούν να διακοσμήσουν τους ωστόσο θέλουν.
Πορτοκαλί τροφοδότης? Πράγματα που απαιτούνται:? Μια παλιά Ξηρό Orange? Ένα κουτάλι? Ένα στυλό? Μια πλαστική String? Κόψτε την κορυφή του πορτοκαλιού. Τώρα εισπράξετε το πολτό με προσοχή χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. Με τη βοήθεια ενός στυλό, κάνω μερικές τρύπες στο πορτοκαλί κοντά στο επάνω άκρο. Τώρα βάλτε μια σειρά μέσα από τις τρύπες και να δημιουργήσουν μια θηλιά ώστε να μπορείτε να το κρεμάσετε.
Κουκουνάρι τροφοδότης? Pine τροφοδότης πουλιών κώνος είναι ένα είδος σπιτικό τροφοδότες πουλιών για τα παιδιά που μπορεί να φέρει πολλά διαφορετικά πουλιά στο ναυπηγείο σας.? Πράγματα που απαιτούνται:? Κουκουνάρι? Φυστικοβούτυρο? Πουλιών Seeds? String? Δένουν με ένα σχοινί σφιχτά σε ένα από τα κουκουνάρια. Τότε συνθλίψει το βούτυρο φυστικιών για το χωνάκι. Τώρα, αυτό το μέρος είναι λίγο ακατάστατο, αλλά τα παιδιά σας θα αγαπήσουν να το κάνει. Στη συνέχεια με ονομαστική του κώνου των πτηνών σπόρους. Κρεμάστε αυτό το κώνου σε έναν κλάδο. Φαίνεται αρκετά φυσικό και μπορεί να προσελκύσει πολλά πουλιά.
String Τροφοδότες? Πράγματα που απαιτούνται:? String? Needle? Πτηνοτροφές? Τα παιδιά θα απολαύσουν την πραγματοποίηση αυτής της ένα. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα, σειρά διαφορετικά είδη πουλιών τροφές, όπως τα μούρα, σταφίδες, κύβους ψωμιού ή ακόμα και ποπ-κορν. Μπορείτε να τυλίξετε το μακρύ κορδόνι με τα τρόφιμα γύρω από κλαδιά ή θάμνους ή, επίσης, γύρω από κιγκλιδώματα. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε μια ισχυρή string.
Carton τροφοδότης? Πράγματα που απαιτούνται:? Ένα άδειο γάλα ή χυμό κουτί? Ασφάλεια Ψαλίδι? String? Κόλλα? Χρώματα? Πάρτε ένα κενό το γάλα ή το μπουκάλι με χυμό. Πλύνετε το κουτί και να στεγνώσει σωστά. Στη συνέχεια κάνει ένα άνοιγμα σε αυτό χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι ασφαλείας. Αφήστε ένα χώρο γέμισμα από περίπου 3 ίντσες στο κάτω μέρος. Το άνοιγμα θα πρέπει να είναι μεσαίου μεγέθους. Στη συνέχεια, κάνει τις τρύπες με ένα στυλό και να βάλει ένα string μέσα από αυτό, έτσι ώστε να μπορεί να κρεμαστεί. Μπορείτε να χρωματίσετε το κουτί από το εξωτερικό με φωτεινά και ελκυστικά χρώματα και να κάνει διακοσμητικά μοτίβα σε αυτό. τροφοδότης κουτί σας είναι έτοιμο για να κρεμαστεί στο ναυπηγείο σας.
Διαβάστε περισσότερα για? Σπιτική τροφοδότες πουλιών? Σκίουρος Απόδειξη τροφοδότες πουλιών? Αυτές ήταν μερικές ιδέες για την οικοδόμηση του τροφοδότες πουλιών σας σπιτικό για τα παιδιά. Αλλά μπορείτε επίσης να σκεφτείτε πολλά άλλα. Αφήστε τα παιδιά εξερευνήσουν και να βρουν τους δικούς τους τρόπους να κάνουν τον τροφοδότη. Τώρα αυτές οι τροφοδότες δεν θα διαρκέσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά επειδή είναι πολύ απλό να κάνει, τα παιδιά σας μπορούν να τις αντικαταστήσουν με νέες όποτε θέλουν. Ελπίζω αυτό το άρθρο αποδεικνύεται χρήσιμο για εσάς και τα παιδιά σας. Επομένως, μην αποβλήτων πολύ χρόνο και να ξεκινήσετε με το πουλί τροφοδότη σύντομα.