Ιδέες γαμήλιων ανθοδεσμών

Για μια ευτυχής αφορμή όπως ένας γάμος, τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει από τα λουλούδια; Τα λουλούδια έχουν αυτό το καταπληκτικό χαρακτηριστικό perking μια θαμπή ατμόσφαιρα. Ακόμη και αν η ατμόσφαιρα δεν είναι θαμπό, μπορεί να συμπληρώνει το ντεκόρ πολύ καλά. Το θέμα λοιπόν είναι ότι πρέπει κάθε ευκαιρία, δεν μπορεί να είναι κορεσμένη χωρίς λουλούδια και ανθοδέσμες. Το ίδιο ισχύει και για γαμήλιες ανθοδέσμες επίσης. Θέλω να πω, μπορείτε να φανταστείτε μια διακόσμηση γάμου χωρίς λουλούδια του γάμου; Οχι, εντάξει; Γι 'αυτό και πρόκειται να πάρει μια χαμηλή προς τα κάτω τις ιδέες γαμήλια ανθοδέσμη ορισμένα «λουλουδιών» στο κείμενο για να έρθει.
Μπουκέτο Ιδέα # 1? Νυφικές ανθοδέσμες με μια σημαντική χαραμάδα του κίτρινου είναι φωτεινό, εντυπωσιακό και απλά πανέμορφο. Κίτρινο είναι συνδεδεμένη με τη χαρά, την ευτυχία και κέφι. Επιπλέον, εάν η σκιά του είναι σκούρο κίτρινο, φέρνει την ενέργεια του κόκκινου χρώματος σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική κέφι του. Κίτρινα τριαντάφυλλα σε συνδυασμό με πράσινα και λίγα άσπρα χρωματισμένα λουλούδια μπορούν να κάνουν για μια όμορφη ανθοδέσμη χέρι. Marigold και τα γαρύφαλλα, πάρα πολύ είναι μια καλή επιλογή για φτηνές ιδέες γαμήλια ανθοδέσμη.
Μπουκέτο Ιδέα # 2? Οι περισσότερες από τις νύφες σήμερα όπως τα χρώματα κόσμημα, μαύρο και μερικές φορές ακόμη και μεταλλικά χρώματα. Μαύρη αποτέλεσμα μπορεί να ασκηθεί στο μπουκέτο τυλίγοντάς την με ένα μαύρο τούλι, δαντέλες ή ακόμα και κορδέλες. Για να προσθέσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και μαύρα λουλούδια από μετάξι. Αμέθυστος, γρανάτης ζαφείρι και για τις μικρές άνθισαν τα λουλούδια θα είναι μια μεγάλη ιδέα για μια γαμήλια ανθοδέσμη. Διαβάστε περισσότερα για ανθοδέσμες λουλουδιών γάμο.
Μπουκέτο Ιδέα # 3? Αν και σε γάμους σημερινή αυτό μπορεί να φαίνεται ορθόδοξο ή old fashioned, εάν θέλετε το βλέμμα, μπορείτε να πάτε για το παραδοσιακό γύρο ή μπουκέτο νυφική ​​ανθοδέσμη. Αυτή η ανθοδέσμη είναι σε μια μικρή ή μεσαίου μεγέθους. Η πεμπτουσία μπουκιά γίνεται με ένα σύμπλεγμα γύρο των λουλουδιών με ελάχιστο ποσό του πρασίνου. Μια κλασική επιλογή για μια τέτοια ανθοδέσμη είναι άσπρο ή παστέλ λουλούδια.
Μπουκέτο Ιδέα # 4? Ακόμα ένα κλασικό αλλά παραδοσιακό ιδέα του σχεδιασμού είναι καταρράκτες. Είναι δραματικές και είναι μεγάλη για την επίσημη γάμους. Το όνομα δίνεται έτσι επειδή τα λουλούδια έχουν μια κεντρική ρύθμιση, τη συνάθροιση προς τα κάτω, που εμφανίζεται σαν ένα καταρράκτη. Calla οι κρίνοι και τα τριαντάφυλλα είναι οι κοινές επιλογές λουλουδιών για τέτοιου είδους γαμήλιες ανθοδέσμες. Είναι ένας από εκείνους απλές ιδέες γαμήλια ανθοδέσμη, αλλά πολύ αποτελεσματική.
Μπουκέτο Ιδέα # 5? Ποιος λέει ότι πρέπει να έχετε ένα σύμπλεγμα των λουλουδιών να κάνει δήλωση ενός «ύφος ανθισμένο»; Ένας ενιαίος αυξήθηκε με μακρύ στέλεχος ή ηλίανθο ή calla κρίνος είναι απλή και κάνει μια στιγμιαία επίδραση. Είναι όμορφο και απεικονίζει ένα νέο στυλ. Αν και αυτή αποκλίνει από τη «συμβατική» έννοια του μια ανθοδέσμη, είναι ωραία ιδέα να κάνουμε κάτι έξω από το κουτί. Διαβάστε περισσότερα για ανθοδέσμες calla κρίνος νυφικό.
Μπουκέτο Ιδέα # 6? Υπάρχει μια τάση αυτές τις μέρες που περιλαμβάνονται στο μπουκέτο λουλουδιών είναι εντελώς εξαλειφθεί για κοσμήματα φτερωτά και ανεμιστήρα. Μια καλή ιδέα μεταξύ των ιδεών μπουκέτο χειμώνα γάμο είναι να έχουμε μια βλακεία γούνα για να επαινέσει το φόρεμα. Χρησιμοποιήστε τα φτερά ή τα πλαστά λουλούδια από ξύλο ή δέρμα. Βάλτε στη σκέψη καπάκι σας και σκεφτείτε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ανθοδέσμη ή παρόμοιο με το σχήμα του μια ανθοδέσμη, ενώ έχετε κάνει μια μεγάλη είσοδο και τα πόδια κάτω από το διάδρομο. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή είναι μια από τις πολύ καινοτόμων ιδεών γαμήλια ανθοδέσμη! Διαβάστε περισσότερα για? Μοναδικά Νυφική ​​υποδείγματα ανθοδέσμη? Εναλλακτικές λύσεις για Γαμήλιες ανθοδέσμες? Μπουκέτο Ιδέα # 7? Stick ακίδες με κρύσταλλο ή μαργαριτάρι άκρη που συνδέονται με τα κέντρα των ζέρμπερα, λίλιουμ και τριαντάφυλλα μπορεί να κάνει για μια όμορφη ανθοδέσμη. Σκεφτείτε ομορφαίνοντας το μπουκέτο με όστρακα θάλασσα σε έναν γάμο στην παραλία. Επίσης μπορείτε να παίξετε με το μπουκέτο, αν είναι κάθε άλλο γάμο προορισμού. Διαβάστε περισσότερα για την γαμήλια ανθοδέσμη ζέρμπερα μαργαρίτα.
Αν νομίζατε ότι είμαι από τις ιδέες γαμήλια ανθοδέσμη, καλά, πραγματικά δεν είμαι. Η λίστα μπορεί να είναι πραγματικά μεγάλη, αυτό ήταν μόνο ένα τρέιλερ! Το ίδιο θα ήταν ανθοδέσμες ή brickbats για αυτές τις ιδέες;
Θα υπογράφει εδώ!