Πώς να αυξηθεί Αφρικής μαλλιά Αμερικανός

African American μαλλιά είναι φυσικά σγουρά και σγουρός. Τα μαλλιά τους τείνει να είναι ξηρά και τη χρήση στεγνωτηρίων χτύπημα, σίδερα, και πατώντας χτένες τους κάνει ακόμη πιο ξηρό. Αφρικανών γυναικών Αμερικανός αρέσει να το χρώμα των μαλλιών τους, και να προσπαθήσει πολλές χημικές ουσίες, όπως αναπαυόμενος, κ.λπ. για να χαλαρώσουν οι κατσαρός υφή και κάνει τα μαλλιά τους όμορφα. Έτσι, αυτό προκαλεί τα μαλλιά τους για να γίνει ξηρό, εύθραυστο και split άκρα.
Αυτό προκαλεί απώλεια μαλλιών και τα μαλλιά δεν αυξάνεται πέραν του αυχένα επίπεδο. Αν και αυτοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, τότε δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που αναζητούν τρόπους για την καλλιέργεια των αφροαμερικάνων μαλλιά φυσικά. Έτσι για να αρχίσει με, θα πρέπει να κρατήσει τα μαλλιά σας ενυδατωμένο και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αυτά τα φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών βοηθά παρέχουν τις θρεπτικές ουσίες που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της τρίχας και να κρατήσει τα μαλλιά υγιή και ισχυρή. Το ακόλουθο άρθρο για την ανάπτυξη των μαλλιών συμβουλές για την αφρικανική Αμερικανοί θα βοηθήσει να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με το πώς να αυξηθεί αφροαμερικάνων μαλλιά.
Πώς να κάνει τα μαλλιά της Αφρικής Αμερικανός μεγαλώσουν;
Δεν χρειάζεται πλέον να είναι απογοητευμένοι και εξαγριωμένος with ανικανότητα σας στην καλλιέργεια αφροαμερικάνων μαλλιά πολύ. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε περούκες και επεκτάσεις τρίχας που σας βοηθούν να σας δώσει την εμφάνιση της πλέον μαλλιά. Οι παρακάτω απλά βήματα για το πώς να μακραίνουν τα μαλλιά αφροαμερικάνων θα βοηθήσει να σας παρέχει ροή κοτσίδες.
Το πρώτο πράγμα που κάνει για την καλλιέργεια των αφροαμερικάνων μαλλιά φυσικά είναι να σταματήσει η χρήση των χημικών προϊόντων με βάση σαμπουάν και μαλακτικά. Μετάβαση στο φυσικό σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης μαλλιών που τρέφουν τα μαλλιά σας. Αυτά τα φυσικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για αφρικανικούς Αμερικανούς, θα συμβάλει στη βελτίωση της υφής σας, αντικαταστήστε το χαμένο υγρασία και τροφοδοτεί το χαμένο ορυκτών. Επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και ωμέγα 6 λιπαρά οξέα όπως αποκαταστήσουν τα ξηρά μαλλιά. Επίσης να επιλέξουν τα προϊόντα με jojoba, ελαιόλαδο, λάδι κνήκου, ηλιέλαιο και έλαιο φύτρου σταριού. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα αφρικανικά αμερικανικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όπως? Conditioner για αφροαμερικάνων μαλλιών? Μαλλιών Ενυδάτωση για αφρικανικούς Αμερικανούς? Hair Ανάπτυξης βιταμίνες για αφρικανικές αμερικανικές γυναίκες? Το επόμενο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναπτυχθούν αφροαμερικάνων μαλλιών ξεκινά με μια υγιεινή διατροφή. Θα πρέπει να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια που περιέχει βιταμίνες και βασικά μέταλλα. Συμπεριλάβετε τα ψάρια και τα καρύδια να παρέχουν στο σώμα με φυσικό ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βοηθούν τα μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα. Τρώτε περισσότερα από τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, όπως σπανάκι, λάχανο, μαρούλι ποικιλίες καθώς περιέχουν τις σημαντικές βιταμίνες που βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών. Τα φρούτα πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά δεδομένου ότι περιέχουν πολλά μέταλλα και βιταμίνες. Το κρέας, τα φιστίκια και τα φασόλια περιέχουν πρωτεΐνες που είναι σημαντικές στην ανάπτυξη των μαλλιών με φυσικό τρόπο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αφρικανική αμερικανική συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών.
Θα πρέπει να κάνετε μασάζ τα μαλλιά σας με λάδι καρύδας για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών. Πριν να πλένετε τα μαλλιά σας, ζεστό κάποια λάδι καρύδας και το μασάζ στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου μία ώρα. Μπορείτε να αφήσετε ακόμη και τα μαλλιά καρύδας διάρκεια της νύχτας και ξεπλύνετε το επόμενο πρωί. Καρύδας πετρελαίου θα κρατήσει τα μαλλιά σας ενυδατωμένο, απαλό και αποφεύγονται οι θραύσεις. Μπορείτε να δοκιμάσετε έστω και εφαρμογή του ζεστό ελαιόλαδο και λάδι κνήκου στο τριχωτό της κεφαλής σας.
Το επόμενο βήμα για να αυξηθεί αφροαμερικάνων μαλλιά κρατά τα μαλλιά ενυδατωμένο ανά πάσα στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι πλένετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να προωθήσει την κυκλοφορία του αίματος, αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά και τη μείωση της πιτυρίδας, που προκαλεί απώλεια μαλλιών. Μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας χρησιμοποιήστε ένα μαλακτικό μαλλιών για να κρατήσει τα μαλλιά σας υγιή. Χρησιμοποιήστε μαλακτικά μαλλιών που περιέχουν αμινοξέα, απαραίτητα λιπαρά οξέα, αμυγδάλου, jojoba, λάδι καρύδας, shea, κ.λπ., δεδομένου ότι βοηθά στην προστασία και την αυξανόμενη αφρικανική αμερικανική μαλλιά.
Η φωλιά σημαντικό βήμα για το πώς να μακραίνουν αφροαμερικάνων μαλλιά, είναι να πίνετε άφθονο νερό. Πίνετε τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια καθημερινά για να βοηθήσουν απομακρυνθούν οι τοξίνες, προσμείξεις και τις χημικές ουσίες στο σώμα που εμποδίζουν την ανάπτυξη των μαλλιών και να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές. Θα πρέπει να αποφύγετε εντελώς τη χρήση της σίδερα, στεγνωτήρες πλήγμα και κατσάρωμα σίδερα όπως τηγανίστε τα μαλλιά σας και να αποφεύγετε την αυξανόμενη καιρό. Θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε φυσικές βούρτσες που κατασκευάζονται από φυσικές ίνες.
Ελαχιστοποιηθεί η χρήση σφιχτό πλεξούδες, cornrows και κολλημένες-σε επεκτάσεις, καθώς βάζουν υπερβολικές πιέσεις στις τρίχες. Εάν το κάνετε πάρετε πλεξούδες, σιγουρευτείτε ότι φοράτε τις πλεξούδες σε εβδομαδιαία βάση. Προϊόντα μαλλιών χρώμα περιέχουν υδροξείδια και αλκοόλες που βλάπτουν τα μαλλιά. Τα μαλλιά σου γίνεται ξηρό και εύθραυστο. Έτσι, αποφεύγεται χρώμα μαλλιών όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν το κάνετε πρέπει να βάφετε τα μαλλιά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει βαθιές συντήρησης των μαλλιών κάθε εβδομάδα.
Το πιο ουσιαστικό βήμα για την καλλιέργεια των αφροαμερικάνων μαλλιά κόβει τα άκρα κάθε 6 έως 8 εβδομάδες. Αυτή η τακτική κόψιμο εξασφαλίζει την τήρηση της ψαλίδας αφαιρεθεί, βοηθώντας έτσι τα μαλλιά μεγαλώνουν περισσότερο. Αυτές ήταν μερικές υποδείξεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των αφροαμερικάνων μαλλιά φυσικά. Το κλειδί είναι η σωστή περιποίηση των μαλλιών και να σταματήσει η κακοποίηση μαλλιών από την υπερβολική χρήση χημικών ουσιών και σίδερα μαλλιών, φυσητήρες, κλπ. Η υγιεινή διατροφή θα εξασφαλίσει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Αποφύγετε το στρες και το κάπνισμα, όπως τείνει να κάνει τα μαλλιά σου θαμπό και άψυχο. Τα πυκνά, σγουρά μαλλιά αφροαμερικάνων είναι φθόνος κάθε γυναίκες με λεπτή, ίσια μαλλιά. Φροντίστε κλειδαριές σας και δείτε τους να είναι υπερήφανοι για σας. Ελπίζω να βρείτε το παραπάνω άρθρο για το πώς να αυξηθεί αφροαμερικάνων μαλλιά χρήσιμη.