Πώς να εγκαταστήσει Bamboo Flooring

Η δημοτικότητα του δαπέδου μπαμπού αυξάνεται με κάθε μέρα που περνά. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν αντικαταστάτη για το δάπεδο σκληρού ξύλου. Αυτό είναι επειδή είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον, όπως το χορτάρι του μπαμπού φυτρώνει μέσα σε πέντε χρόνια και μπορεί να συγκομισθεί κατ 'επανάληψη από το ίδιο φυτό μητέρα, ενώ για ολόκληρο το σκληρό ξύλο δέντρο κόβεται. Μπαμπού αντοχή δάπεδο, η δύναμη και η προσαρμοστικότητα είναι άλλοι παράγοντες που το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο ξύλο και δάπεδα σκυροδέματος. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ακόμη και μπαμπού δάπεδο όλα από τον εαυτό σας. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε το κόστος εγκατάστασης μπαμπού δάπεδο σε μεγάλο βαθμό. Διαβάστε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα μπαμπού δάπεδο και τα κατά.
Κατάρτιση του δαπέδου
Πότε σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το δάπεδο μπαμπού, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αρθούν τα έπιπλα, ντουλάπα και όλα αυτά τα είδη οικιακής χρήσης από την αίθουσα. Θα είναι καλύτερα αν μπορείτε να αφαιρέσετε την πόρτα εισόδου του δωματίου, καθώς και. Πάρτε τις μετρήσεις του δαπέδου προκειμένου να καθορίσει πόσο υλικό δάπεδο απαιτείται. Αγοράστε το 20 τοις εκατό επιπλέον υλικό στο πλαίσιο της ότι πρόκειται να πάρει σπαταληθεί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης. Προετοιμασία της επιφάνειας περιλαμβάνει την αφαίρεση του δαπέδου τάπητα ή την προηγούμενη, την επισκευή όλων των ειδών των ζημιών, όπως misaligned αρθρώσεις ή χαλαρές σανίδες δαπέδου, ώστε να εξασφαλιστεί μια σταθερή εγκατάσταση δαπέδων μπαμπού. Τέλος, η ηλεκτρική σκούπα το πάτωμα να καθαρίσει έξω τα συντρίμμια άφησε πίσω μετά τις εργασίες επισκευής. Μόλις το πάτωμά σας είναι έτοιμο, θα πρέπει να πάρετε τις σανίδες του πατώματος από τα κουτιά και την εξάπλωση τους σε όλη την αίθουσα σε μικρά τσαμπιά. Αφήστε τους σε ανοικτό χώρο για περίπου 3 ημέρες για να πάρει το μπαμπού σανίδες εγκλιματιστεί με τον όρο θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.
Bamboo Flooring Οδηγίες Εγκατάστασης
Δάπεδο μπαμπού είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Για τον λόγο αυτό όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτήν την επιλογή δαπέδων. Τα κύρια βήματα για την εγκατάσταση δαπέδων μπαμπού είναι οι εξής:
Βήμα # 1: Το πρώτο βήμα είναι να τεθούν τα κομμάτια των ταινιών υποστρώματος δίπλα στην άλλη. Θα πρέπει να εγκατασταθούν κατά τρόπο ώστε να μην επικαλύπτονται μεταξύ τους. Αυτό είναι που με σκοπό τη μείωση του θορύβου του δαπέδου μπαμπού.
Βήμα # 2: Μπαμπού δάπεδο μπορεί να εγκατασταθεί είτε με τη βοήθεια της κόλλας ή καρφιά. Εάν έχετε ένα τσιμεντένιο πάτωμα, τότε κόλλα είναι μια καλύτερη επιλογή, ενώ για άλλους, καρφιά χρήση.
Βήμα # 3: Τώρα ο χρόνος του να εγκαταστήσει το δάπεδο. Διαβάστε τις οδηγίες του κατασκευαστή προσεκτικά πριν την εγκατάσταση τους. Έχετε τις μετρήσεις από το δάπεδο και από αυτό μπορείτε να προσδιορίσετε πόσα αριθμός των τακτικών διοικητικών συμβουλίων και των επιμέρους συμβούλια καλούνται να καλύψουν ολόκληρο τον όροφο. Εξετάστε κάθε του διοικητικού συμβουλίου για να ελέγξετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε ζημία σε κανένα από αυτά.
Βήμα # 4: Προσδιορίζεται το καλύτερο σημείο εκκίνησης της εγκατάστασης. Βάλτε τις δύο πρώτες σειρές και πατήστε το σανίδες μεταξύ τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι αρθρώσεις μεταξύ τους κλείσει σωστά. Αν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί για να τους ταιριάζει καλά μεταξύ τους. Μετά πάρτε ένα σκληρό ξύλο σφυρί και τα καρφιά και στερεώστε τα καρφιά σε ένα χάσμα των 8-10 ιντσών. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για τις επόμενες σειρές. Εργασίες σε μικρά τμήματα σε μια στιγμή.
Βήμα # 5: Όταν η εργασία εγκατάστασης δαπέδων είναι πλήρης, ελέγξτε την επιφάνεια με προσοχή ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν υπάρχουν misaligned αρθρώσεις. Τέλος, αντικαταστήστε τις σχηματοποιήσεις βάσης ξανά. Έτσι, οι εργασίες εγκατάστασης τερματίζεται.
Τώρα ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε το δάπεδο μπαμπού. Για να κρατήσει φρέσκια ματιά του ανέπαφη, σκουπίστε το δάπεδο με τη βοήθεια μια μαλακή σκούπα και σφουγγαρίστρα με φυσικώς απαντώμενα καθαριστές. Η χρήση των κουβερτών στο πάτωμα κοντά στην πόρτα μπορεί να αποτρέψει τις γρατσουνιές που προκαλούνται από τα σωματίδια σκόνης. Άμεσο ηλιακό φως μπορεί να οδηγήσει σε αποχρωματισμό του δαπέδου, και ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να εφαρμόζουν τις κατάλληλες επεξεργασίες παραθύρων να αποτρέψει τον ήλιο από την είσοδο της αίθουσας. Εάν ένα μέρος του δαπέδου είναι επηρεάστηκε, τότε άμμο την περιοχή αμέσως για την πρόληψη περαιτέρω βλάβης.