Ζωγραφική Ερμάρια Κουζίνας

ντουλάπια της κουζίνας είναι ένα κομμάτι των επίπλων που πρέπει να υπομείνουν πολλές ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας. Μερικές φορές, πρέπει να φέρουν ακραία ξηρότητα, όταν θέτετε το φούρνο σας σε υψηλή θερμοκρασία, ενώ την επόμενη στιγμή που μένουν μόνοι τους για την καταπολέμηση της υγρασίας και της υγρασίας που προκύπτει από τον ατμό από το βρασμό των λαχανικών. Ο βίαιος χειρισμός και η έκθεση σε διάφορους λεκέδες είναι άλλης αποζημίωσης που έχουμε απέναντι στους καταψύκτες μας. Περιττό να πούμε ότι, ντουλάπια κουζίνας σας πρέπει να είναι εξαιρετικά εύρωστα για να αντέχει όλες τις μορφές κακοποίησης. Αν κουζίνα υλικό σας ερμάριο μπορεί να είναι αρκετά ισχυρή και δεν δείχνει σημάδια μαρασμού, ακόμη και μετά από χρόνια χρήσης, η επιφάνεια των γραφείων είναι πολύ πιθανό να μειωθεί και να γίνει ελκυστική. Ζωγραφική ντουλάπια της κουζίνας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να pepping μέχρι την εμφάνιση των φθαρμένων ντουλάπια κουζίνας σας. Πολλάκις, μπορείτε να δώσετε ένα φρέσκο ​​παλτό του χρώματος για να γραφεία σας μόνο για να αλλάξετε την εμφάνιση της κουζίνας σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να ζωγραφίσω ντουλάπια της κουζίνας.
Ζωγραφική Ερμάρια Κουζίνας: Συμβουλές
Προετοιμασία κουζίνα σας? Το πρώτο βήμα για ντουλάπια της κουζίνας ζωγραφική είναι να προετοιμάσει την κουζίνα σας για ένα μεγάλο έργο ζωγραφικής που πρόκειται να ακολουθήσει. Αφαιρέστε τις πόρτες των γραφείων και να τους επίπεδη κάπου έξω από την κουζίνα. Επίσης, αφαιρέστε το υλικό, όπως πόμολα υπουργικό συμβούλιο και λαβές. Απαλλαγείτε από συσκευές κουζίνας σας και άλλα πράγματα από το χώρο της εργασίας ζωγραφικής. Καλύψτε το δάπεδο με εφημερίδες ή με ένα ύφασμα για την προστασία του κάτω από το δάπεδο από διαρροές χρώμα.
Καθαρισμός της επιφάνειας? Το επόμενο βήμα είναι να καθαριστεί η επιφάνεια των γραφείων, ώστε να είναι απαλλαγμένο από οποιοδήποτε υπόλειμμα τροφίμων, λεκέδες βούτυρο, λάδι ή grime. Το προϊόν καθαρισμού σκοπού μπορούν αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από όλους τους τύπους των λεκέδων και των καταλοίπων. Αν έχετε ιδιαίτερα βρώμικο ντουλάπια με μια βαριά συγκέντρωση του grime, τότε Krude Kutter είναι το προϊόν που πρέπει να ψάξετε. Αφού, να καθαρίζετε τα γραφεία με έναν καθαριστή, χρησιμοποιήστε ζεστό διάλυμα σαπουνιού και ένα κομμάτι πανί για να καθαρίσετε σχολαστικά τα γραφεία.
Λείανση την επιφάνεια? Λείανσης της επιφάνειας είναι ένα ουσιαστικό βήμα, καθώς επιτρέπει στο χρώμα για να κρατήσει καλύτερα. Λειάνετε ελαφρώς την επιφάνεια των γραφείων με πρόστιμο χαλίκι γυαλόχαρτο. Μην ξεχάσετε να τη λεπτή άμμο όψεις για το καταψύκτες. A λειασμένη επιφάνεια κρατά το έναυσμα και χρώμα καλύτερο από την επιφάνεια που είναι επίπεδη και λεία. Λείανση της επιφάνειας καθιστά τραχύ, έτσι ώστε χρωμάτων μπορούν εύκολα να κρατηθεί από αυτό. Επιπλέον, αυξάνει την μακροβιότητα του χρώματος.
Η εφαρμογή του Primer? Αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα, ενώ ντουλάπια κουζίνας ζωγραφική. Μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα μόνο αν είστε ξαναβάψει τα ντουλάπια της κουζίνας. Δεδομένου ότι, το μόνο που θα πρέπει να εφαρμόζουν παλτό χρωμάτων πάνω από το υπάρχον χρώμα, δεν είναι αναγκαίο να εφαρμοστεί αστάρι. Επιλογή του ασταριού θα εξαρτηθεί κυρίως από από το είδος της βαφής. Εσωτερικών πετρέλαιο αστάρι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους λαδιού χρωμάτων με βάση λαμβάνοντας υπόψη ότι, μια σέλακ αστάρι είναι καταλληλότερο για λατέξ χρώματα. Εφαρμόζοντας αστάρι είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε ζωγραφική δασωμένες γραφεία, που είναι χρωματισμένο. Το παλτό του βερνικιού συχνά αντιστέκεται το χρώμα που προκαλεί το χρώμα να αιμορραγούν δεξιά μέσα από αυτό.
Η εφαρμογή της βαφής? Αφήστε το αστάρι να στεγνώσει τελείως πριν την προσπάθειά σας να βάψετε τα γραφεία. Ψεκάστε ντουλάπια κουζίνας ζωγραφική με ψεκασμό όπλο είναι η καλύτερη επιλογή για να πάρετε μια γυαλιστερή και επαγγελματικό φινίρισμα. Ωστόσο, αν έχετε πρόβλημα χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε να πάρετε μια τόσο καλή φινίρισμα με τη βοήθεια ενός πινέλου 2 ½ έως 3 χρωμάτων. Το κλειδί για να αποκτήσει ένα επαγγελματικό φινίρισμα έγκειται στην παροχή λεπτές στρώσεις. Μπορείτε να εφαρμόσετε πολλές λεπτές στρώσεις μέχρι να πάρετε μια επιθυμητή απόχρωση του χρώματος. Αν ψάχνετε για μια μοναδική εμφάνιση για ντουλάπια κουζίνας σας, μπορείτε να στένσιλ ένα σχέδιο στο μπροστινό μέρος των γραφείων.
Περισσότερα για ιδέες για ντουλάπια κουζίνας ζωγραφική.
Η δουλειά των γραφείων κουζινών ζωγραφική δεν τελειώνει με την εφαρμογή χρώματος στην επιφάνεια. Θα έπρεπε να τα φροντίζουν, δίνοντας περιστασιακή αφή UPS της βαφής όπου αυτό είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να ιδιαίτερα τη φροντίδα για τις περιοχές που υποφέρουν μέγιστη χειρισμό.