Angel Λουλούδι Τρομπέτα

Ένα εργοστάσιο τρομπέτα άγγελος είναι ταξινομημένη κάτω από το γένος όνομα Brugmansia του Solanaceace οικογένειας, έτσι μοιράζονται οικογένεια με πετούνια, πιπεριά και ντομάτα. Το ίδιο γένος αποτελείται από επτά ανθίζοντας φυτών, τα οποία είναι γνωστά με την κοινή ονομασία, τρομπέτα των αγγέλων. Εγγενής στις τροπικές περιοχές, τα φυτά αυτά κήπο απολαύσεις, έχοντας επιδεικτικός ανθίζει σε μεγάλους αριθμούς. Η μόνη ανησυχία για λουλούδι τρομπέτα άγγελος είναι δηλητηριώδη φύση του, το οποίο απαιτεί από εσάς να δώσουν μεγάλη προσοχή, ενώ αυξάνεται σε κλειστούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, τρομπέτα άγγελος σημαίνει λουλούδι είναι χωρισμός. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για δηλητηριώδη λουλούδια.
Angel Περιγραφή Λουλούδι Τρομπέτα
Από το ίδιο το όνομα, μπορείτε να απεικονίσει πώς το λουλούδι τρομπέτα αγγέλου μοιάζει. Είναι μεγάλο (περίπου 20-50 cm μήκος και 10-35 εκ πλάτος) και το σχήμα τρομπέτας. Πολλές φορές, άγγελος λουλούδι τρομπέτα χρησιμοποιείται για να πετάξουμε ανθίζει πολύ σχετικού γένους Datura. Η κύρια διαφορά μεταξύ των brugmansia γένη και Datura είναι η συνήθεια τους ανάπτυξη, στην οποία ο πρώην εκθέματα ξυλώδους, θάμνο ή του οικοτόπου δέντρο? Λαμβάνοντας υπόψη ότι το τελευταίο είναι ένα ποώδες θάμνο. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι λουλούδι, το οποίο είναι pendulous in brugmansia και όρθια (μη pendulous) σε Datura. Επίσης, οι καρποί της brugmansia δεν είναι ακανθώδης, ενώ των Datura καλύπτονται με αγκάθια.
Πώς να αυξηθεί και η μέριμνα για τρομπέτα Angel;
Τα φυτά τρομπέτα άγγελος καλύτερο που καλλιεργούνται σε υπαίθριο κήπο, όπου μπορούν να αναπτυχθούν φυσιολογικά χωρίς μεταβολή μορφής ανάπτυξή τους. Όντας ανθεκτικών ποικιλιών, μπορείτε να διατηρήσετε τους και ως φυτά εσωτερικού χώρου σε εσωτερικούς όρους. Ωστόσο, στην τελευταία αυτή περίπτωση, επιπλέον πρέπει να ληφθεί μέριμνα έτσι ώστε τα κατοικίδια ζώα σας δεν καταναλώνουν κανένα από τα μέρη του φυτού. Εκτός από αυτό, άγγελος φροντίδα λουλούδι τρομπέτα είναι εύκολη και απαιτεί λιγότερη προσπάθεια. Ανατρέξτε στις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω, προκειμένου να διατηρηθεί υγιής άγγελος τρομπέτες:
Καλλιέργεια Site - Ζώνες 9-11 είναι άριστες για την καλλιέργεια φυτών τρομπέτα άγγελος. Αν είστε διαμένουν σε άλλες ζώνες, να διατηρούν τους εσωτερικούς χώρους για την προστασία των φυτών από ακραίες κλιματικές συνθήκες. Ερχόμενοι στη κατάλληλο χώρο φυτεία, περιοχές που λαμβάνουν πλήρη ήλιο είναι ιδανικές για τις πιο δροσερές περιοχές? Ενώ για το θερμότερο ζώνες, μερική σκίαση χώρων είναι καλύτερα.
Επιλέξτε Ποικιλιών - Angel λουλούδι τρομπέτα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις του λευκού, κίτρινου, ροδάκινο, ροζ, πορτοκαλί και κόκκινο. Και τα φυτά μεγαλώνουν σε ύψος περίπου 3.11 μ. Είναι πολλαπλασιάζονται με σπόρους και μοσχεύματα. Όπως ανά την επιλογή σας, μπορείτε να αγοράσετε σπόρους τρομπέτα άγγελος ή τα μοσχεύματα φυτών για φύτευση στον κήπο ή γλάστρες.
Έδαφος Απαιτήσεις - Κατά την προετοιμασία του εδάφους στον κήπο ή γλάστρες μέσα για την καλλιέργεια φυτών τρομπέτα άγγελος, διασφαλίζουν ότι η πτώση του pH του εδάφους εντός του όξινη περιοχή. Μπορούν να ανεχτούν ελαφρώς αλκαλικό έδαφος, αλλά όχι υφάλμυρο τύπου. Επίσης, το χώμα πρέπει να είναι γόνιμα, καλά στραγγιζόμενα και υγρό (μη υγρή) για τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών τρομπέτα αγγέλου.
Θερμοκρασία - Δεδομένου ότι το φυσικό περιβάλλον των λουλουδιών τρομπέτα άγγελος είναι τροπικό κλίμα, είναι καλύτερα προσαρμοσμένη σε θερμό περιβαλλοντικές συνθήκες (πάνω από 35 βαθμούς F). Μπορεί να ανεχθεί ήπια πάγωμα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά αν αποτύχουν να προστατεύσουν ένα φυτό τρομπέτα άγγελος από βαρύ ζαχαροαλοιφή, θα πεθάνει πίσω αργά. Φυτά με υγιείς ρίζες μπορεί να επανεξετάζει, φυτρώνουν στο επόμενο έτος.
Angel Τρομπέτα Φροντίδα - Angel φυτά τρομπέτα δεν είναι ξηρασία ανεκτική? Τούτου θα πρέπει να τους το νερό σε τακτική βάση. Για τη συμπλήρωση του εδάφους με ένα καλό υδατοδιαλυτό λίπασμα θα προωθήσει την υγιή ανάπτυξη των φυτών. Μπορείτε να τακτοποιήσετε άγγελος φυτά σας τρομπέτα κάθε χρόνο να ελέγχει το σχήμα τους. Κάντε φυταρίων με δική σας ριζοβολία μοσχεύματα βλαστού στο έδαφος.
Grow εργοστάσιο τρομπέτα άγγελος στον κήπο λουλουδιών ή δοχεία και να απολαύσετε το γλυκό άρωμα των εν λόγω ελκυστικές ανθίσεις. The ανθεκτικότητα μπορεί να διαφέρει από ποικιλία σε άλλο. Μπορείτε να απευθυνθείτε φυτοκόμος σας σχετικά με τα είδη που προσαρμόζονται καλά στις επικρατούσες περιβαλλοντικές συνθήκες στην περιοχή σας. Εάν ζείτε σε θερμότερες κλιματικές ζώνες, είσαι τυχερός να εκτιμήσουν την ομορφιά των λουλουδιών τρομπέτα άγγελος όλο το χρόνο.