Αποχέτευσης Κόστος Αντικατάστασης Line

Αποχέτευσης γραμμές είναι η μεγάλη σωλήνες που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά λυμάτων μακριά από το σπίτι σας. Τα προβλήματα με αποχετευτικών αγωγών είναι δύσκολο να ανιχνευθούν λόγω του τεράστιου μεγέθους τους. Δεν είναι μέχρι να δείτε stinky υγρά επιθέματα στην αυλή σας, ότι έχετε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή υπονόμων. Μερικές φορές, μπορείτε να πάρετε μακριά με ένα μικρό εργασίες επισκευής που έρχεται για λίγες εκατοντάδες δολάρια. Ωστόσο, εάν γραμμή αποχέτευσης σας είναι παλιό ή το πρόβλημα είναι ενός μεγάλου μεγέθους, είστε μην διαθέτει την επιλογή αλλά αντικαθιστώντας το σύνολο της γραμμής υπονόμων. Η κύρια γραμμή υπονόμων κόστος αντικατάστασης καθορίζεται από διάφορους παράγοντες, όπως το είδος της γραμμής υπονόμων, τον τρόπο αντικατάστασης, και άλλες επιπλοκές που συμμετέχουν.
Αποχέτευσης αντικατάσταση Line: Προβλήματα
Αν γραμμές αποχετευτικό δίκτυο Στιβαρός και σχεδιασμένα για να διαρκέσει πολύ, δεν πρόκειται ασφαλώς γραφτό να διαρκέσει για πάντα. Η παλαιότερη γραμμή αποχέτευσης τα περισσότερα προβλήματα που είναι πιθανό να έχουν με αυτό. Αποχέτευσης γραμμές είναι προγενέστερες από πηλό πλακάκι ή χάλυβα. Αυτές οι γραμμές υπονόμων αναμενόταν να διαρκέσει 50 έως 60 ετών. Έτσι, αν έχετε ένα παλιό σπίτι, που χτίστηκε πριν από το 1980, τότε είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε μια γραμμή αποχέτευσης που είναι κατασκευασμένα από πηλό. Τα νεότερα αποχετευτικών αγωγών που κατασκευάζονται από PVC και μπορεί να αναμένεται να διαρκέσει 100 χρόνια.
Τα δέντρα είναι κυρίως υπεύθυνα για τα περισσότερα από τα προβλήματα γραμμή αποχέτευσης. Η υγρασία στο εσωτερικό των σωλήνων προσελκύει τις ρίζες δέντρων και τις δυνάμεις τις ρίζες για να σφήνα το δρόμο τους μέσα στο σωλήνα. Τελικά, ο σωλήνας φράξει από ρίζες δέντρων. Επίσης, τα απορρίματα, βρωμιά και τη βρωμιά που παίρνει πλυθούν στο αποχετευτικό καθημερινή σωλήνες τείνει να συσσωρευτεί στο εσωτερικό της. Η παλαιότερη σωλήνων αποχέτευσης απλά κατάρρευση, να σπάσει ή να σαπίσουν μακριά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε ένα φίδι μέσα από σωλήνες υπονόμων σας για να αφαιρέσετε τα συντρίμμια κολλήσει στη γραμμή. Ωστόσο, πρέπει να κατανοήσει ότι η λειτουργία του φιδιού μέσα στην γραμμή αποχέτευσης κάνει περισσότερο ζημιά στην γραμμή. Όπως θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει, που αντικαθιστά τη γραμμή αποχέτευσης είναι η μόνη λύση στα προβλήματα αυτά.
Διαβάστε περισσότερα για? Εξυγίανση Solutions? Αποχέτευσης Λύσεις για τα ναυπηγεία? Πώς να βγάλει από το αδιέξοδο η διαρροή? Αποχέτευσης Γραμμή Αντικατάσταση: Κόστος
Πρέπει να περιμένετε να κέλυφος οπουδήποτε μεταξύ $ 2.000 έως $ 10.000 το κόστος αντικατάστασης υπονόμων γραμμή. Το κόστος είναι πιθανόν να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, οι οποίες έχουν ως εξής:? Δέντρα: Αν χρειαστεί να μειώσουν μερικά δέντρα και αλέσει επάνω μερικά stumps προκειμένου να έχουν πρόσβαση στις γραμμές αποχέτευσης, πρέπει να περιμένετε μία απότομη αύξηση της συνολικής υπονόμων Σύμφωνα κόστος αντικατάστασης. Θα πιθανότατα εργασίας ενοικίασης να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία μπορεί να αυξήσει περαιτέρω το κόστος. ? Utility Γραμμές: Αν έχετε οποιαδήποτε δίκτυα κοινής ωφελείας που βρίσκονται κοντά στη γραμμή υπονόμων σας, η εργασία αντικατάστασης μπορεί να σας κοστίσει μια περιουσία. Θα πρέπει ιδιαίτερα κοιτάξετε έξω για αγωγούς αερίου, που θα μπορούσε να τερματίσει το δικαίωμα στην κορυφή της γραμμής υπονόμων σας. Στην περίπτωση αυτή το κόστος αντικατάστασης μπορεί να πυροβολήσει μέχρι τουλάχιστον $ 5000. ? Η γραμμή αποχέτευσης κόστος αντικατάστασης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τον τρόπο αντικατάστασης. Για παράδειγμα, παραδοσιακά σκάβουν και αντικατάστασης η μέθοδος μπορεί να σας κοστίσει περίπου $ 50 - $ 60 ένα πόδι, το οποίο έρχεται σε περίπου $ 5.000 - $ 6.000 για ένα 100-πόδι σωλήνα αποχέτευσης. Ωστόσο, αν η γραμμή είναι δύσκολη η πρόσβαση ή βαθιά σύνολο, τότε το κόστος μπορεί να πάει τόσο υψηλό όπως $ 7.000 - $ 15.000 ή περισσότερο. Pipe έκρηξη είναι μια μηχανική διαδικασία κατά την οποία ένα μηχάνημα εκρήξεις της υπάρχουσας γραμμής και ωθεί η νέα γραμμή στη θέση του. Μέσο κόστος για την αντικατάσταση γραμμή αποχέτευσης με τη μέθοδο αυτή είναι περίπου $ 40 - $ 80 ένα πόδι ή $ 4.000 - 8.000 δολάρια για ένα νέο 100-πόδι σωλήνα. Sliplining είναι μια συγκριτικά φθηνότερη μέθοδος η οποία περιλαμβάνει την εξασφάλιση μιας νέας γραμμής αποχέτευσης εντός του υπάρχοντος. Κοστίζει περίπου $ 18 - $ 65 ένα πόδι ή $ 1.800 - $ 6.500 για να εγκαταστήσετε ένα νέο σκάφος της γραμμής μέσα σε ένα 100-πόδι στο αποχετευτικό σύστημα. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώνω ένα επιπλέον ποσό για τη μεταφορά και την πρόσληψη μηχανημάτων.
Συνολικά, στο αποχετευτικό σύστημα αντικατάστασης γραμμής δεν είναι μια δουλειά που μπορείτε να πάτε για αν δεν έχετε τουλάχιστον $ 10.000 στη διάθεσή σας. Αν διατηρείτε τακτικά αποχετευτικών αγωγών σας μπορείτε να ενισχύσετε τη ζωή τους, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη αντικατάστασης.