Αιματόχορτο Ελέγχου

Αιματόχορτο εισβολή στο χορτοτάπητά σας κάνει μια δυσάρεστη όραση και μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό κατά περιόδους. Ποιος θέλει να δει αντιαισθητική μπαλώματα του αιματόχορτο in χλοοτάπητες τους; Αν και πλήρη εξάλειψη της αιματόχορτο από το γρασίδι είναι σχεδόν αδύνατο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελαχιστοποιήσουν και να αποτρέψει τη μελλοντική ανάπτυξή της. Αιματόχορτο έλεγχος είναι κάτι που οι λάτρεις του γκαζόν και της αρχιτεκτονικής τοπίου που ανησυχεί περισσότερο για τη διάρκεια των θερμότερων εποχών. Πριν από τη συζήτηση σχετικά με αιματόχορτο ελέγχου, θα δούμε εν συντομία τι ακριβώς είναι αυτό το αιματόχορτο και γιατί είναι τόσο ενοχλητική. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση των ζιζανίων.
Τι είναι αιματόχορτο;? Αιματόχορτο, επιστημονικά γνωστή ως spp Digitaria, είναι μια θερμή περίοδο ετήσιο ζιζάνιο χόρτο που βρίσκεται συνήθως σε χλοοτάπητες και κήπους. Ευδοκιμεί κυρίως σε ζεστές και ξηρές συνθήκες και παίρνει αδρανή ή ημι νάρκη κατά τη διάρκεια του ψυγείου. Έχει μεγάλη, επίπεδη φύλλα λεπίδες και στελέχη που εξαπλώνονται σε χαμηλά στο έδαφος, ωστόσο, μπορούν να φθάσουν μέχρι το ύψος των 3 πόδια. Ένας τύπος αιματόχορτο, γνωστή ως λεία αιματόχορτο, μεγαλώνει δεν υπερβαίνει τα 15 εκατοστά σε ύψος και εξαπλώνεται στην επιφάνεια του εδάφους. Θεωρείται ως ένα από τα βλαβερά γκαζόν, δεδομένου ότι μπορεί γρήγορα να λάβει ολόκληρη την γκαζόν. Τώρα, ας διαβάσει για αιματόχορτο ελέγχου.
Πώς να Ελέγχου αιματόχορτο;? Αιματόχορτο είναι μια καλοκαιρινή ετήσια που διαδίδει από μικρούς σπόρους. Μια ενιαία μονάδα μπορεί να παράγει όσο το 150.000 σπόρους κάθε σεζόν. Οι σπόροι αυτοί παραμένουν αδρανή μέχρι τα μέσα Μαΐου και βλασταίνουν στα τέλη της άνοιξης και στις αρχές του καλοκαιριού. Η πλήρης έκθεση σε ζεστά καλοκαίρια επιτρέπει στο φυτό να αναπτύσσεται με υγεία σε όλο. Ο καλύτερος τρόπος αιματόχορτο ελέγχου θα ήταν να καταστρέψει τα σπέρματα και να σταματήσει η αιματόχορτο ανάπτυξης. Κρατώντας το χορτοτάπητά σας πυκνή και υγιής είναι ένας άλλος τρόπος να αποτραπεί η εισβολή του αιματόχορτο. Παρακάτω είναι μερικοί τρόποι για να διατηρήσετε την υγεία του χορτοτάπητά σας που θα βοηθήσει στον έλεγχο της αιματόχορτο. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά:? Αποφύγετε λίπανση γκαζόν σας τα καλοκαίρια ή την άνοιξη, αντί να κάνουμε κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, έτσι ώστε να συμπληρώνει και κρατά το φως του ήλιου από το έδαφος. ? Το φως του ήλιου είναι απαραίτητη για αιματόχορτο σπόρους για να ριζώσουν. Αυξήστε το επίπεδο του θεριστή χορτοταπήτων ή κόψτε το γρασίδι στο επίπεδο του θεριστή ως ψηλότερο χορτάρι παρέχει τη σκιά και κρατά το φως του ήλιου μακριά, διατηρώντας έτσι τους σπόρους της αιματόχορτο να βλαστήσουν. ? Κατάργηση κάθε κομμάτι αιματόχορτο αμέσως, για να αποφευχθεί η εξάπλωση σε άλλους τομείς. Τραβήξτε προς τα έξω τα ζιζάνια και να καταστρέψουν τα σπέρματα. ? Καταιονισμό ή νερό γκαζόν σας σε μεγάλο βαθμό από μία φορά την εβδομάδα αντί για συχνή φως άρδευσης. ? Αιματόχορτο είναι αλλεργικός σε υγιή εδάφη, την προώθηση τόσο της υγείας του χορτοτάπητά σας για να κρατήσει αιματόχορτο μακριά. Αερισμός κατά διαστήματα, με την ενυδάτωση του γκαζόν βαθιά βοηθά στη χαλάρωση του εδάφους. Ανακαλύπτω τις ρίζες της αιματόχορτο ενδεχομένως να το καταργήσετε εντελώς από το χορτοτάπητα σας. Διαβάστε περισσότερα για αερισμό γκαζόν. ? Αν όλα τα παραπάνω μέτρα ελέγχου αποτυγχάνουν να δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να πάρουν τη βοήθεια των ζιζανιοκτόνων. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι χημικών ζιζανιοκτόνων που δεν αφορούν ειδικά στη δολοφονία μόνο αιματόχορτο. Άλλα φυτά στο χορτοτάπητά σας μπορεί να είναι ευάλωτοι σε ζιζανιοκτόνα, ώστε το χρησιμοποιούν με σύνεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν από την αναδυόμενη ζιζανιοκτόνα νωρίς την άνοιξη και επαναλάβετε τις εφαρμογές εάν είναι απαραίτητο. ? Άλλο αιματόχορτο μέτρο ελέγχου είναι να reseed λεπτό μπαλώματα στο γκαζόν κατά την ύστερη καλοκαίρια. Να είστε προσεκτικοί, εάν έχετε εφαρμόσει τις προ-αναδυόμενη ζιζανιοκτόνα που μπορούν να σκοτώσουν τα πρόσφατα seeded χόρτο πάρα πολύ. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Lawn Care? Lawn Ξεχορτίσματα? Best ζιζανιοκτόνα? Αυτό ήταν όλο για αιματόχορτο έλεγχο. Ακολουθήστε αυτές τις απλές μεθόδους για να απαλλαγούμε από αιματόχορτο και κρατώντας το χορτοτάπητά σας υγιή! Είμαι σίγουρος ότι θα θέλατε να κάνει το γκαζόν σας ο φθόνος της γειτονιάς! Όλα τα καλύτερα!