Πώς να Spy σε κάποιον

Σήμερα, η διαπίστωση αυτή η εμπιστοσύνη είναι πιο δύσκολο από το πόρισμα του Θεού. Οι Υπάρχουν φορές «αγάπη στον αέρα», όταν αντικαθίστανται από τις λέξεις «ανασφάλεια στον μολυσμένο αέρα». Κατασκοπεία μπορεί να αισθάνεται σαν τη μόνη κατάλληλη επιλογή έφυγε για τις συζύγους που θέλουν να γνωρίζουν εάν οι σύζυγοί τους θα είναι τα επόμενα «Τίγρεων χάνεται στα σφρίγων δάσος ή τους συζύγους που θέλουν να διαπιστώσουν αν οι σύζυγοι τους είναι άπιστη ή επιχείρηση επικεφαλής απασχολούν υπό την κάλυψη πράκτορες για να μάθετε τι αντίπαλος τους έχει τα μανίκια του ή wannabe kids κατάσκοπος που θέλει να αποκαλύψει παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή τους. Ο κατάλογος συνεχίζεται, αλλά το ερώτημα παραμένει: πώς μπορώ να κατάσκοπος για κάποιον; Πολλές φορές έχουμε πρόβα του διαλόγου Bond, James Bond μπροστά στον καθρέφτη; Καλά έχει έρθει η ώρα να μετατρέψει τα όνειρα παιδικά σου χρόνια του να γίνει κατάσκοπος σε πραγματικότητα. Ας ξεκινήσουμε με το πώς να κατάσκοπος για κάποιον.
Συμβουλές για το πώς να κατάσκοπος για κάποιον
Ο καλύτερος τρόπος για να κατασκοπεύσει σε κάποιον είναι να σταματήσουν να ενεργούν σαν κατάσκοπος. Μερικές φορές, μεταμφιέζοντας τον εαυτό σου είναι αναπόφευκτη, αλλά είναι καλύτερα να μην τον εαυτό σου φόρεμα σε ρούχα που θα κερδίσει περισσότερη προσοχή από ό, τι άλλο ή να αποφύγουν την προετοιμασία των τυχόν ειδικών κατάσκοπος-κοστούμι (μετά από όλα, isn'ta κατάσκοπος σούπερ ήρωα). Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικοί τρόποι για να κατασκοπεύει τους κάποιον.
Ακολουθήστε Κρυφά? Αυτή είναι η ηλικία παλιά, παραδοσιακή μέθοδο για να κατασκοπεύει τους κάποιον. Μετά κάποιος μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές, αλλά είναι σε εγρήγορση και γρήγορα μπορεί να βοηθήσει. Μην απεικονίζουν σαν να βρίσκονται στα πρόθυρα της αλίευσης τα μεγάλα ψάρια. Φαίνεται χαλαρή, να φορούν καπέλο μουστάκι ή αν το άτομο που γνωρίζει καλά. Εάν γνωρίζετε τον τόπο όπου παράνομες δραστηριότητες θα είναι σε εξέλιξη, μπορείτε να σταθμό στην ταράτσα ενός κοντινού κτιρίου ή σε μια επίπεδη. Αγοράστε καλής ποιότητας κιάλια και να λάβουν μια καλή ματιά για το τι συμβαίνει εκεί έξω. Παρατήρηση δεξιότητες είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια μεγάλη κατάσκοπος.
GPS Tracker? Αν αναρωτιέστε πώς να κατάσκοπος για κάποιον που χρησιμοποιεί απομακρυσμένες συσκευές που είναι αρκετά εύκολο να χειριστούν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές εντοπισμού GPS. Είναι ένας άλλος τρόπος από ένα πρόσωπο ή ξέροντας του / της τύχη. Αγοράστε μια καλή ποιότητα, αξιόπιστη tracker GPS και προσκολλώνται το φάρμακο σε πρόσωπο που κατασκοπεύουν. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο και αν, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε αυτό.
Κρυφές κάμερες? Χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες θα πάει ένα βήμα μπροστά. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καλύτερα halves έχουν την καλύτερη των συζύγων τους κατά την έξοδο από την κάμερα στο δωμάτιό τους σε λειτουργία και σε λειτουργία εγγραφής. Αυτό μπορεί να είναι η φθηνότερη και αξιόπιστη μέθοδο της κατασκοπίας σε κάποιον. Μπορείτε επίσης να εξετάσουν κρύβονται κρυφές κάμερες σε άλλες τοποθεσίες όπως το αυτοκίνητο ή το γραφείο. Αλλά σιγουρευτείτε φωτογραφική μηχανή σας είναι εντελώς κρυμμένο. Τοποθέτηση μια φωτογραφική μηχανή σε μια τσάντα ή σε ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλύτερη ιδέα, δεδομένου ότι οι πιθανότητες να εντοπιστούν οι παραβάσεις είναι λίγο λιγότερο.
Λογισμικό κατασκόπων? Υπολογιστή ή το laptop ενός προσώπου μπορεί να είναι ένας καθρέφτης στις καθημερινές του δραστηριότητες. Έτσι, να πάρει τις πληροφορίες από τον υπολογιστή του θα βοηθήσει να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες. Το λογισμικό κατασκόπων μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν προσωπικό υπολογιστή για να πάρει τον έλεγχο της δραστηριότητας του υπολογιστή. Έλεγχος των αρχείων και των cookies και σελίδες ιστορίας Διαδικτύου μπορεί να κάνει μερικές τρομάζοντας αποκαλύψεις. Spy gadgets μπορεί επίσης να ανακτήσει κάποια μηνύματα διαγράφονται επίσης, το οποίο μπορεί να προσφέρει επίσης πολλά κόλαση των πληροφοριών. Spy τηλέφωνα μπορούν επίσης να βοηθήσουν για να παρεμποδίσει τις συνομιλίες συμπεριφοράς των χρηστών και των φακέλων και μηνυμάτων γίνεται μέσω αυτών. Αλλά όλα αυτά θα απαιτήσουν μια αξιοπρεπή προϋπολογισμό.
Αναζήτηση το όλα? Προσωπικά αντικείμενα όπως τα έσοδα τα πορτοφόλια,, τηλέφωνο και σάκοι θα πρέπει να είναι αυστηρά. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πιο απρόσμενα μέρη, έτσι ώστε αναζήτηση τους. Το πιο σημαντικό πράγμα στην εκμάθηση πώς να κατάσκοπος για κάποιον που δεν πιαστεί φεύγει δεν αποδεικνύεται, ότι είχατε ψάξει τίποτα. Απλά βάλτε τα πάντα πίσω τον τρόπο που ήταν. Διαβάστε περισσότερα για? Πώς να γίνει κατάσκοπος? Κατασκόπων και εξοπλισμού επιτήρησης? Έτσι οι λαοί, αυτό είναι όλο από την πλευρά μου για το πώς να κατάσκοπος για κάποιον. Απλά μια τελευταία υπενθύμιση για εσάς, κατασκοπεία είναι γεμάτη κινδύνους και μπορεί να οδηγήσει σε νομικές συνέπειες. Γιατί λοιπόν να μην επανεξετάσει την απόφασή σας μετά από όλα, «αυτός που μπορεί να κατάσκοπος στην ίδια την ψυχή του για να βρει βαθύτερα νοήματα και κρυμμένες απαντήσεις για τη ζωή είναι το παγκόσμιο καλύτερο κατάσκοπος».