Tattoo χρώματα μελάνης

Tattoo τέχνη παίρνει διάσημο μέρα με τη μέρα. Η τρέλα του να πάρει τον εαυτό του και εμποτισμένα έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, ιδίως μεταξύ των νέων. Οι άνθρωποι παίρνουν οι ίδιοι τατουάζ για διάφορους λόγους. Ορισμένοι θεωρούν ότι είναι μια μεγάλη δήλωση μόδας, ενώ μερικοί το κάνουν για αποκάλυψη ορισμένων πτυχών της προσωπικότητάς τους. Για μερικούς ανθρώπους αυτό είναι ένας τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων, και μερικοί το θεωρούν ως ένα υπέροχο σώμα τέχνης. Όποια και αν είναι ο λόγος να είναι, η τέχνη τατουάζ είναι απόφαση της μόδας και του στυλ συνειδητή κόσμο. Υπάρχουν διάφορα σχέδια τατουάζ και τα είδη για να διαλέξετε. Έτσι, εάν σκέφτεστε να πάρει ένα τατουάζ, ίσως χρειαστεί να εξετάσει πολλά πράγματα, δεξιά από το σημείο που θέλετε να πάρετε το τατουάζ, το σχέδιο και το σχέδιο, καθώς επίσης και το τατουάζ χρώματα μελανιού. Εδώ σε αυτό το άρθρο θα μάθετε για τα διάφορα χρώματα μελάνης τατουάζ και πώς να αναμίξει τα χρώματα τατουάζ μελάνι.
Τι είναι το μελάνι Tattoo Κατασκευασμένη;? Μελάνι για τατουάζ είναι η ουσία που δίνει χρώμα στα διάφορα σχέδια τατουάζ. Το μελάνι τατουάζ εγχέεται στο δέρμα, όπου το χρώμα παραμένει. Αν και είναι γραφτό να γίνει μόνιμη, είναι επιρρεπής σε ένα κομμάτι του εξασθενίζοντας κατά την περίοδο του χρόνου. Το μελάνι αποτελείται από δύο βασικά συστατικά χρωστικών και των μεταφορέων.
Χρωστικές? Χρωστικές ουσίες είναι οι ουσίες που λεπτοθρυμματισμένο δίνουν χρώμα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μέταλλα, πλαστικά, φυτικές βαφές σε μεταλλικά άλατα όπως ο χαλκός πυριτικό ασβέστιο, οξείδιο του σιδήρου, οξείδιο του χρωμίου και του οξειδίου του ψευδαργύρου.
Οι μεταφορείς? Μεταφορείς υγρών ουσιών που χρησιμοποιούνται για να παραδώσει χρωστικές ουσίες κάτω από το δέρμα. Διανέμουν τη χρωστική ουσία ισότιμα, χωρίς οποιαδήποτε συσσωμάτωση, καθώς επίσης και κάποιες ενέργειες απολύμανσης. Μερικές από τις χρησιμοποιούνται συνήθως αερομεταφορείς Listerine, προπυλενογλυκόλη, βότκα και γλυκερίνη. Τώρα που ξέρετε τι τατουάζ μελάνι αποτελείται από, ας προχωρήσουμε με το τατουάζ χρώματα μελανιού.
Tattoo Ink χρώματα? Υπάρχει μια ποικιλία χρωμάτων μελάνης τατουάζ διαθέσιμα στην αγορά. Δεν είναι μόνο ότι υπάρχουν πολλά χρώματα, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές διαφορετικές συνταγές που χρησιμοποιούνται από διαφορετικούς καλλιτέχνες τατουάζ για να κάνουν αυτά τα χρώματα μελανιού. Τα βασικά χρώματα μελανιού τατουάζ είναι:? Πράσινο, κόκκινο, μωβ, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε, Brown Ασπρες · Οι καλλιτέχνες τατουάζ χρήση αυτών των βασικών χρωματιστά μελάνια να αναμειγνύεται και να κάνουν διάφορες αποχρώσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με το πρότυπο χρώματα μελάνης τατουάζ? Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που θέλουν τα συγκεκριμένα χρώματα ή αποχρώσεις. Ανάμιξη χρωμάτων έρχεται να βοηθήσει τους σε τέτοιες περιπτώσεις. Ορισμένοι προμηθευτές μελάνι τατουάζ προσφέρουν ένα μελάνι τατουάζ χρωματολόγιο για να διαλέξετε, το οποίο έχει κάποια ειδικά χρώματα μαζί με τα βασικά χρώματα που αναφέρονται ανωτέρω. Μερικά από τα ειδικά χρώματα είναι οι εξής:? Gold? Magenta? Εκρού? Crimson Red? Λάσπη κόκκινο? Την επιλογή των χρωμάτων μελάνι τατουάζ μπορεί να είναι αρκετά προκλητική. Κάποιος πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα, ανάλογα με τον τόνο του δέρματος. Αν έχετε μια πιο δίκαιη δέρμα, αποφύγετε κίτρινα και πορτοκαλί, ή άλλα ανοιχτά χρώματα. Δεν συμπληρώνουν δίκαιη δέρμα και δύσκολα θα αισθητή. Εκείνοι με μια πιο σκούρο δέρμα έχουν έναν σκληρό χρόνο επιλέγοντας το σωστό χρώμα τατουάζ. Dark κόκκινα, pinks φως ή μπλε είναι μερικοί τατουάζ χρωμάτων μελάνι για σκούρο δέρμα που θα δείχνουν με σαφήνεια. Υπάρχουν ορισμένα χρώματα μελάνι τατουάζ που γίνονται ειδικά για εκείνους που αναζητούν κάτι πέρα ​​από το κανονικό χρώμα ή σκιά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.
UV Tattoo Ink? Τατουάζ γίνει με αυτό το είδος του μελανιού απαιτούν την παρουσία υπεριώδους φωτός ή μαύρο φως να λάμπει. Αυτά τα τατουάζ εμφανίζεται σε έντονα ζωηρά χρώματα στο κανονικό φως, λάμψη και την έκθεση σε μαύρο φως. Υπάρχουν επίσης ορισμένα τατουάζ που λάμπουν σε απόλυτο σκοτάδι. Αλλά αυτά τα μελάνια είναι τοξικός και μπορεί να έχει ορισμένες παρενέργειες. Διαβάστε περισσότερα για λάμπουν στο σκοτάδι τατουάζ.
Henna? Henna έχει χρησιμοποιηθεί για τατουάζ από καιρό. Είναι που λαμβάνεται από το φυτό γνωστό ως Lawsonia inhermis. Είναι προσωρινά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως το δέρμα ή τα καρφιά δάχτυλων. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν για τατουάζ με χένα, δεδομένου ότι είναι σχετικά φτηνή και ανώδυνη.
Λευκό μελάνι? Λευκό τατουάζ μελάνι γίνονται δημοφιλείς σε όλο, επειδή είναι πολύ διαφορετικές από ό, τι το παραδοσιακό τατουάζ. Εκείνοι που γνωρίζουν για το ορατό έντονα σχέδια τατουάζ πάει για αυτά τα αμυδρά λευκές γραμμές.
Διαβάστε περισσότερα για:? Δημοφιλή σχέδια δερματοστιξιών? Memorial σχέδια δερματοστιξιών? Λοιπόν, αυτό ήταν όλο για τατουάζ χρώματα μελανιού. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει στο δέρμα σας το καλύτερο, και τατουάζ σας θα είναι ένα χτύπημα μεταξύ όλων φίλους σας!