Hibiscus Κλάδεμα

Ο ιβίσκος είναι ευρέως καλλιεργούμενη tropical ανθοφόρο φυτό, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική κηπουρική. Κοινή χρήση οικογένεια φυτών με βαμβάκι και μολόχα, ανήκει στην οικογένεια Malvaceae, η οποία είναι γνωστή για επιδεικτικός, φωτεινά χρωματισμένα λουλούδια του ιβίσκου. Του ιβίσκου γένη περιλαμβάνει περισσότερα από 200 είδη, τα οποία παρουσιάζουν αρκετά μεγάλη ποικιλία στη συνήθεια της ανάπτυξής τους και τα χαρακτηριστικά. Ορισμένες ποικιλίες τους ποώδη, ενώ άλλα θαμνώδη περιοχή έκθεμα ή συνήθεια δέντρο. Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε είτε για ετήσια ή πολυετή ιβίσκο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο ιβίσκους αυξάνεται και ιβίσκους συμβουλές κλάδεμα.
Hibiscus Καλλιέργεια Βασικά
Αν και ιβίσκος είναι ιθαγενή στην θερμές κλιματολογικές συνθήκες, είναι προσαρμοσμένα σε ένα ευρύ φάσμα των συνθηκών καλλιέργειας. Έτσι, σήμερα καλλιεργείται σε όλα τα μέρη του κόσμου ως ένα φυτό εξωραϊσμό, ανεξάρτητα από τις τοπικές κλιματικές συνθήκες. Για τον κήπο λουλουδιών σας, μπορείτε να επιλέξτε σκληραγωγημένα ιβίσκο, ιβίσκους κήπο και κινέζικα ιβίσκο. Επίσης, ελέγξτε για τα χρώματα άνθους τους, τα οποία είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις του λευκού, ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο και μοβ.
Γενικές απαιτήσεις για την καλλιέργεια ιβίσκου περιλαμβάνουν το άμεσο ηλιακό φως (για 5 - 6 ώρες), υψηλή θερμοκρασία (65 ° F - 75 ° F), μέτριο πότισμα και λίπανση μετά από κάθε μήνα. Η συχνότητα της άρδευσης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις επικρατούσες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, σε θερμά κλίματα, μπορεί να χρειαστεί να το νερό, συχνά περισσότερο από ό, τι κάνετε σε κρύες συνθήκες. The κόλπο είναι να μην αφήνετε το χώμα στεγνώσει τελείως ή να παραμένει υγρό. Ένας καλύτερος τρόπος είναι να καθορίσει ένα στρώμα επιστρώματος 2 - 3 ιντσών, έτσι ώστε να διατηρήσει την υγρασία και την ίδια στιγμή, τον έλεγχο εισβολής ζιζανίων. Μάθετε περισσότερα για το πώς να φυτέψει ιβίσκους και ιβίσκους φροντίδα των φυτών.
Συμβουλές για Hibiscus κλαδέματος
Ιδρύθηκε ιβίσκος φυτά θα πρέπει να κλαδεύονται καθορίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρήσουν το σχήμα, να προωθήσει τα υποκαταστήματα ανάπτυξη και να εξασφαλίζουν την έγκαιρη ανθοφορία. Στην πραγματικότητα, ιβίσκους κλάδεμα είναι ένα σημαντικό βήμα στη φροντίδα για αυτό το τροπικό ανθοφορία των φυτών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το κλάδεμα φυτών ιβίσκου παρουσιάζονται πιο κάτω:
Hibiscus Κλάδεμα Εξοπλισμός? As ιβίσκους κήπο και σκληραγωγημένη ιβίσκου ποικιλίες δεν είναι τόσο ψηλό, μπορείτε να κόψετε επιτυχία των υποκαταστημάτων τους με τακτικές ψαλίδια κλαδέματος και κλάδεμα ψαλίδια (για τα μεγαλύτερα υποκαταστήματα). Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι οι λεπίδες είναι αρκετά έντονη για να κάνει ομαλή περικοπές. For σκληραγωγημένο ιβίσκος κλάδεμα, που είναι πολύ ψηλός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκάλα. Εκτός από αυτούς, θα πρέπει να έχετε τζελ αλκοόλης για την αποστείρωση των επιφανειών κοπής και μαχαίρια.
Hibiscus Κλάδεμα Χρόνος? Ο τέλειος χρόνος να κλαδεύω ιβίσκου είναι καιρός την άνοιξη, όταν τα φυτά έχουν περάσει κρύο ψύξη θερμοκρασίες. Some χομπίστες προτιμούν ιβίσκου κλάδεμα το φθινόπωρο (αρχές του φθινοπώρου, αλλά δεν τα τέλη της πτώσης). Αυτό είναι περισσότερο ή λιγότερο, όπως hibiscus κλάδεμα για το χειμώνα. Μετά την αφαίρεση περίσσεια κλαδιά, θα υπάρξει περισσότερο φως διείσδυση και χώρο για τα κλαδιά το χειμώνα. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για τη μείωση των νεκρών και νοσούντων κλάδων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την υγειονομική χειμώνα για ιβίσκο.
Προγραμματισμός για Hibiscus Κλάδεμα? Ο κατάλληλος προγραμματισμός είναι ζωτικής σημασίας, πριν να αρχίσει η κοπή κλαδιών. Διότι, νέα μπουμπούκια θα δημιουργηθούν από τα τμήματα κοπής. Και προφανώς, δεν θέλετε να έχουν αντικανονικά αναπτύξει υποκαταστήματα. Ποτέ μην κόβετε κλαδιά σε μερικά εκατοστά από τις άκρες, καθώς θα δώσει σίγουρα ένα κατάμεστο εμφάνιση. Mark της διαδρομής και κλαδάκια που να κλαδεύονται τα κάτω. Μάθετε περισσότερα για αφίδες φυτοφάρμακα για.
Κλάδεμα Φυτά Hibiscus? Για τις καθιερωμένες εγκαταστάσεις, μπορείτε να διατηρήσει μόνο το ένα τρίτο από τα παλαιότερα δάση. Ξεκινήστε με την κοπή άρρωστα κλαδιά, προς τα μέσα καλλιέργειας κλαδιά και κατεστραμμένα καταστήματα. Μετά την κοπή άρρωστα κλαδιά, αποστειρώνονται η ψαλίδα με διοξείδιο του αλκοόλ πριν προχωρήσουμε στο επόμενο υγιούς κλάδου. Φροντίστε να κόψετε τα κλαδιά κοντά στον κεντρικό στέλεχος, στο μέτρο του δυνατού. Πιάστε τις άκρες διακλάδωση με την προώθηση της ανάπτυξης περισσότερων μπουμπούκια στα κλαδιά. Τρίψτε την επιφάνεια της τομής με διοξείδιο του αλκοόλ για την αποτροπή μολύνσεων από ασθένειες.
Εκτός από τις διάφορες συν σημεία του ιβίσκου κλάδεμα, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα, καθώς και. Για να αναφέρουμε μερικά, τα κλαδιά θα παραμείνει ανεπτυγμένος ολιγώτερον του δέοντος και μικρές για κάποια χρονική περίοδο και το πιο σημαντικό, δεν θα υπάρχει ανθοφορία στα κλαδιά κλαδεύονται. Ωστόσο, λαμβάνεται με μια ματιά, κλάδεμα ιβίσκους φυτά σας είναι σαν την αναζωογόνηση να παράγουν περισσότερο μπουμπούκια ανθέων στην επόμενη σεζόν.