Πώς να αφαιρέσει τη μελάνη από Ρούχα

Μελάνι λεκέδες στα ρούχα των μαθητών θα είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Υπερήλικες και τα άτομα που εργάζονται σε γραφεία πάρα πολύ, δεν είναι πολύ πίσω έναντι των αναληφθεισών αφορά λεκέδες μελανιού σε ρούχα. Μελάνι λεκέδες μπορούν να καταστρέψουν την εμφάνιση του υφάσματος, αν δεν πάρει απελευθερωμένοι του στο χρόνο. Αλλά πώς να αφαιρέσει μελάνι από τα ρούχα; Θα με νερό και απορρυπαντικό αμέσως πάνω στο λεκέ, να την κάνουν να εξαπλωθεί σε ολόκληρο πανί; Εάν έχετε τέτοιες συγχύσεις και αναρωτιούνται πώς να αφαιρέσει το μελάνι από τα ρούχα, τότε εδώ είναι ένα βήμα συνετό οδηγό για μελάνι λεκέ απομάκρυνσης να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Διαβάστε περισσότερα για την αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να αφαιρέσει τη μελάνη από Ρούχα
Εάν οι λεκέδες μελανιού έχουν συμβεί από το νερό με βάση τα μελάνια, μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, ακολουθώντας αυτόν που αναφέρονται παρακάτω μέθοδο.
Βήμα 1? Ψεκάστε νερό στο μελάνι λεκέ ώστε να είναι υγρό. Τώρα, λαμβάνοντας μια καθαρή πετσέτα, απολαύστε όσο μελάνι όπως μπορείτε, από το πανί. Αργότερα, κρατήστε το πανί για την ξήρανση.
Βήμα 2? Ρίξτε μια καθαρή πετσέτα και απλώστε το σε ένα τραπέζι. Τοποθετήστε το λεκιασμένο ύφασμα σε αυτή τη πετσέτα με τέτοιο τρόπο ώστε το μελάνι λεκές στραμμένη προς τα κάτω, δηλαδή είναι σε επαφή με την καθαρή πετσέτα.
Βήμα 3? Πάρτε το οινόπνευμα και να εφαρμοστεί στην αντίθετη πλευρά του μελανιού λεκέ. Αφήστε να καθίσει επάνω στο πανί για περίπου πέντε λεπτά. Τώρα, βάλτε λίγο περισσότερο αλκοόλ και τρίψτε την περιοχή έως το σύνολο του μελανιού λεκές έχει αφαιρεθεί.
Βήμα 4? Ρίξτε μια καθαρή πετσέτα ή ένα washcloth, και να προσπαθήσουμε να απορροφούν τόσο πολύ μελάνι, όπως μπορείτε από το λεκέ.
Βήμα 5? Εφαρμόστε ένα μείγμα απορρυπαντικού και νερού στο λεκέ και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Κρατήστε το πανί σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία για ξήρανση, ο λεκές θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ήλιο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Την αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα? Αφαίρεση λεκέδων από τα ρούχα? Τα πέντε αυτά μέτρα είναι αρκετά για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα, το οποίο βασίζεται το νερό. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να συμβεί ότι οι λεκέδες μελανιού είναι πολύ πεισματάρης και είναι δύσκολο να ξεφορτωθεί, ιδίως αυτών που προκαλούνται από μόνιμους δείκτες. Συχνά μας κάνουν να αναρωτιέμαι, τι θα βγάλει το μελάνι από τα ρούχα, ή τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα; Σε περίπτωση τέτοιων επίμονους λεκέδες μελανιού, ακετόνη είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία. Έτσι, καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα είναι, να αντιμετωπίζονται με ένα βερνίκι νυχιών αφαίρεσης που περιέχουν ακετόνη, ή ευθεία εφαρμογή μακριά ασετόν για το μελάνι χρωματισμένο πανί. Εδώ είναι ο σωστός τρόπος χρήσης ακετόνης για μελάνι αφαίρεση λεκέδων.
Πώς να αφαιρέσει τη μελάνη από τα είδη ένδυσης με Ακετόνη
Βήμα 1? Ρίξτε νερό στο μελάνι λεκέ και bloat η περίσσεια μελάνη με ένα σφουγγάρι ή μια καθαρή πετσέτα.
Βήμα 2? Τοποθετήστε το λεκιασμένο ύφασμα με τον ίδιο τρόπο, όπως αναφέρεται στο παραπάνω βήμα 2.
Βήμα 3? Ρίξτε μια ασετόν ή ασετόν και τρίψτε το πίσω μέρος του λεκέ μελανιού με αυτό.
Βήμα 4? Πάρτε μερικά χαρτοπετσέτες και το λεκέ το επιπλέον μελάνι και την ακετόνη.
Βήμα 5? Πάρτε ένα μπολ με νερό και να προετοιμάσει ένα μείγμα νερού και μαγειρική σόδα σε αυτό. Τρίψτε το μείγμα αυτό πάρα πολύ πάνω στο λεκέ και αφήστε το για περίπου δύο έως τρία λεπτά.
Βήμα 6? Ψεκάστε ένα μικρό ποσό κάθε του λεκέ τζελ ή σπρέι λεκέ που είναι διαθέσιμα στην αγορά για το μελάνι λεκέ.
Βήμα 7? Πλύνετε το ύφασμα με χλιαρό νερό για να αφαιρέσετε τη σόδα, την ακετόνη και μελάνι αριστερά στο πανί. Κρατήστε το πανί για την ξήρανση στον ήλιο, όπως αναφέρεται στο Βήμα 5 παραπάνω.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να αφαιρέσει το μόνιμο δείκτη λεκέδες? Μόνιμο δείκτη Stain Διαγραφή? Έτσι, μαγειρική σόδα, οινόπνευμα και την ακετόνη, όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσετε το μελάνι από τα ρούχα. Από αυτά τα τρία προϊόντα, ακετόνη περιέχει πολύ ισχυρά χημικά, γι 'αυτό αποφύγετε τη χρήση του στα ευαίσθητα υφάσματα. Παρά το γεγονός ότι αυτές τις μεθόδους είναι αρκετά αποτελεσματική, αν για κάποιο λόγο παραλείπουν να δείτε τα επιθυμητό αποτέλεσμα, να πάρει το ύφασμα πλένεται σε πλυντήριο, συνιστάται.