Κοπή μια γενειάδα

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες μεγαλώνουν γενειάδες. Μερικά άτομα αισθάνονται πολύ περισσότερο manlier όταν έχουν τρίχες στο πρόσωπο, ενώ άλλοι θεωρούν ότι όταν εγκεφαλικό γενειάδες τους, ενώ σκέφτεται, τους κάνει να φαίνονται έξυπνα. Γενειάδες δανείσει ένα είδος suave βλέμμα στο πρόσωπο των ανδρών, το οποίο πολλές γυναίκες βρίσκουν πολύ ελκυστική. Κρατώντας μια γενειάδα επίσης εξοικονομεί πολύ χρόνο για τους άνδρες, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να ξυρίσετε καθημερινά. Λόγω όλων αυτών των λόγων και πολλά άλλα, οι άνδρες ήθελε να κρατήσει τα γένια του. Ωστόσο, η ανάπτυξη και κλάδεμα μια γενειάδα δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Απαιτεί τακτική φροντίδα και συντήρηση από την πλευρά του άνδρα για να αυξηθεί μια γενειάδα. Για να περικόψετε μια γενειάδα επίσης, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Έτσι, για όλους εσάς τους άνδρες που ψάχνουν για συμβουλές σχετικά με κλάδεμα μια γενειάδα, εδώ είναι ένα βήμα σοφή διαδικασία του ίδιου. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να μεγαλώνουν τα γένια του.
Κοπή μια γενειάδα με το ψαλίδι
Βήμα 1? Για να περικόψετε ένα γενειάδα, είναι πολύ σημαντικό να έχει καθαριστεί σωστά πρώτα. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε με το πλύσιμο του γενειάδα με ένα καλό σαμπουάν γενειάδα. Αφήστε το μούσι στεγνώσουν φυσικά, και στη συνέχεια να ξεκινήσει η διαδικασία περικοπής γενειάδα. Διαβάστε περισσότερα για την γενειάδα άκρες καλλωπισμού.
Βήμα 2? Ρίξτε μια ευρεία οδοντωτή χτένα και να το εκτελέσετε μέσω του γενειάδα σας, στην κατεύθυνση προς την οποία η τρίχα μεγαλώνει. Λειτουργία της χτένα αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσει στην de-μπλέξιμο των μαλλιών.
Βήμα 3? Τώρα, ξεκινώντας με μια πλευρά του προσώπου σε ένα χρόνο, λειτουργεί αργά τη χτένα (αυτή τη φορά ένα μικρό πρόστιμο οδοντωτή ένα) από μόλις κάτω από το αυτί σας, και χρησιμοποιώντας ψαλίδι κόψτε τα μαλλιά που βλέπετε είναι πάνω από την επιφάνεια του η χτένα. Συνεχίσουν να προβάλλονται από το λειρί και την άρση των πρόσθετων μαλλιά με ψαλίδι καθώς προχωράτε προς τα κάτω, προς το πηγούνι. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να τακτοποιήσει τα γένια του.
Βήμα 4? Μόλις έχετε κομμένα τα μαλλιά μέχρι το πηγούνι, σταματήστε και επαναλάβετε τη διαδικασία και πάλι στην ίδια πλευρά, με τον ίδιο τρόπο με τη χτένα και το ψαλίδι, να ελέγχουν ότι δεν σε επιπλέον τα μαλλιά έχουν μείνει αστόλιστος.
Βήμα 5? Όταν ολοκληρώσετε την κοπή στη μία πλευρά του προσώπου, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 4 που αναφέρονται ανωτέρω, από την άλλη πλευρά του προσώπου να τακτοποιήσει κατάλληλα τα γένια του.
Βήμα 6? Τέλος, κόψτε σωστά το μούσι γραμμή, με το λειρί και το ψαλίδι, ξεκινώντας από τη βάση του πηγουνιού, προς τα κάτω. Κοπή μια γενειάδα γραμμή, ειδικά αν το κάνουν για πρώτη φορά μπορεί να είναι λίγο προκλητική. Η διατήρηση του δικαιώματος μήκος της γενειάδας γραμμή, δηλαδή δεν είναι πολύ κοντά στο jawline, ούτε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κρέμεται κάτω από το λαιμό, είναι πολύ σημαντικό για να πάρει την τέλεια εμφάνιση.
Διαβάστε περισσότερα για:? Beard Κοπή Ideas? Beard Κοπή Συμβουλές? Beard στυλ για τους άνδρες? Κοπή μούσι με το ψαλίδι έχει τα όριά της. Ψαλίδι μπορεί να χρησιμοποιείται κυρίως μόνο για να κάνουν μικρές προσαρμογές και να απαλλαγούμε επιπλέον, αδέσποτα μαλλιά. Για τη σωστή σχήμα μούσι ή να προσδίδουν έναν ιδιαίτερο στυλ στο γένια σας, θα πρέπει να έχετε επαγγελματική βοήθεια. Υπάρχουν διάφορες μάρκες γενειάδα χλοοτάπητα διατίθενται στην αγορά, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για ψαλίδι στα τελειώματα τα γένια του. Για να χρησιμοποιήσετε μια γενειάδα τρίμμερ, διαβάστε το εγχειρίδιο που έρχεται με αυτό και να επισυναφθούν οι κατάλληλες λεπίδα σε αυτήν, ανάλογα με το μήκος και το ύφος του γένια σας και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία που προαναφέρθηκε για το κλάδεμα με ψαλίδι. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά τα γένια χλοοτάπητα ή χρησιμοποιήστε το απλό παλιό ψαλίδι κόψτε λίγο τα γένια σας στο σπίτι.