Bamboo Flooring Εγκατάσταση

Δάπεδα από μπαμπού γίνονται μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού και αρχιτέκτονες ίδια. Είναι κατασκευασμένα από τα στελέχη του μπαμπού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές. Μπαμπού δάπεδο αποτελεί ένα εξαιρετικά ομαλή και κομψό δάπεδο, οι οποίες είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλες επιλογές δαπέδων σκληρού ξύλου. Η περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες από μπαμπού είναι κάτι περισσότερο από άλλα ξύλα, δίνοντάς τους μια εξαιρετική ικανότητα σκληρό φοράει. Έτσι, προς έκπληξη των περισσότερων ανθρώπων, δάπεδο μπαμπού είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικά στην υγρασία και εντόμων.
Προωθείται ως φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση, δάπεδο μπαμπού προσθέτει ένα φυσικό άγγιγμα σε κάθε σπίτι. Τα παραδοσιακά ξύλα που χρησιμοποιούνται για την επίστρωση δαπέδων συνήθως συγκομίζονται μετά από 15 έως 20 ετών, ενώ το μπαμπού αυξάνεται γρήγορα και απαιτεί μόνο 3 - 5 χρόνια του χρόνου ωρίμανσης. Ένα άλλο θετικό σημείο είναι ότι το ίδιο φυτό μπαμπού μπορούν να συγκομιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, πράγμα που δεν συμβαίνει σε άλλα δέντρα. Ως εκ τούτου, με τη χρήση μπαμπού για το δάπεδο είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση θερμοκήπιο καταπράσινο περιβάλλον. Αν σκοπεύετε να θεσπίσει πατώματα μπαμπού στο νέο σπίτι σας ή την αντικατάσταση των υπαρχόντων, αυτό το άρθρο στο μπαμπού εγκατάσταση δαπέδων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα βασικά βήματα για την επίτευξη αυτού του έργου ανακαίνιση στο σπίτι. Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα μπαμπού δάπεδο και τα κατά.
Bamboo Flooring Οδηγίες Εγκατάστασης
Όσον αφορά την ευελιξία μπαμπού δάπεδο, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και στυλ, έτσι ώστε να συμπληρώσει τα έπιπλά σας και την εσωτερική διακόσμηση. Εγκατάσταση πατώματα μπαμπού γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως κάνουμε και για το δάπεδο σκληρού ξύλου. Όπως πάτωμα σκληρού ξύλου, θα πωλείται σαν σανίδες ή σανίδες, το μέγεθός της ενδέχεται να διαφέρουν από τη μια μάρκα στην άλλη. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα προπαρασκευαστικά μέτρα, όπως τη δοκιμή υγρασίας, εγκλιματισμός, κλπ. που θα πρέπει να γίνει πριν από τον πραγματικά ένα μπαμπού δάπεδο. Ανατρέξτε στις παρακάτω συμβουλές για να γνωρίζουν τα πάντα για το μπαμπού εγκατάσταση πάτωμα.
Μέτρο δωματίου Μέγεθος: Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση ενός μπαμπού δάπεδο είναι να μετρηθεί με ακρίβεια το μήκος και πλάτος του δωματίου χρησιμοποιώντας μια ταινία μέτρησης. Μπορείτε να τράνταγμα τις μετρήσεις σε ένα τετράδιο για την περαιτέρω αναφορά. Ελέγξτε την κάλυψη που παρέχεται σε ένα κουτί δάπεδο και εκτιμούν ότι ο αριθμός των απαιτούμενων κουτιά σε σχέση με το μέγεθος του δωματίου. Πάρτε 10 έως 20 τοις εκατό extra δάπεδο για οποιοδήποτε απρόβλεπτο σπατάλες.
Ετοιμάστε το Δωμάτιο: Κατάργηση έπιπλα και διακόσμηση αίθουσα από την αίθουσα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να εγκαταστήσετε το δάπεδο μπαμπού. Μπορείτε να αλλάξετε όλα αυτά τα τρόφιμα στην παρακείμενη δωμάτιο μέχρι τις εργασίες εγκατάστασης γίνεται. Επίσης, μην ξεχάσετε να διορθώσετε τα υποκείμενα προβλήματα λόγο πριν από την εγκατάσταση δάπεδα από μπαμπού.
Τύπος Μπαμπού Όροφος: Υπάρχουν διάφοροι τύποι μπαμπού ορόφους, κάθε διαφορά ως προς την όψη, την ποιότητα και τις μεθόδους εγκατάστασης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε οριζόντιο δάπεδο μπαμπού με φυσικό αυξητικούς δακτυλίους ή κάθετες τύπο που μοιάζει με σειρές από ξύλο. , Σύμφωνα με τον τύπο δαπέδου, δάπεδο μπαμπού απαιτεί κόλλημα, κάρφωμα κάτω ή πλωτή μέθοδο για την εγκατάσταση. Γνωρίστε περισσότερα για πλωτά δάπεδα μπαμπού και ανθρακούχων δάπεδο μπαμπού.
Acclimate Μπαμπού Λωρίδες: Εγκλιματισμός του μπαμπού δάπεδο για μια συγκεκριμένη περίοδο είναι πολύ απαραίτητο, έτσι ώστε το ξύλο παίρνει προσαρμόζεται στη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου. Μπορείτε να ανοίξετε τα πλαίσια, απλώστε το δάπεδο σε μικρούς σωρούς και κρατήστε το έτσι για τουλάχιστον 3 ημέρες (72 ώρες). Διαβάστε περισσότερα για την ανθεκτικότητα μπαμπού δάπεδο.
Προσδιορίζεται Εγκατάσταση Εκτέλεση: Σε περίπτωση μεγάλης δωμάτιο, μπορείτε να θέσει τα μπαμπού μήκος δάπεδο, έτσι ώστε η λωρίδες ταιριάζει με το μήκος του δωματίου. Στερεά εγκατάσταση δαπέδων μπαμπού απαιτεί κάρφωμα ή συγκόλληση, ενώ ο τεχνικός του τύπου μπορούν να εγκατασταθούν από πλωτή μέθοδο. Για ένα τσιμεντένιο πάτωμα, το καλύτερο είναι να κολλήσετε το δάπεδο μπαμπού, με κόλλα φράγμα υγρασίας.
Εγκατάσταση Bamboo Flooring: Με βάση το πλάτος, η εκτίμηση του αριθμού των πλήρων και μερικών πίνακες μπαμπού που θα απαιτηθεί ώστε να ταιριάζει στο δωμάτιο. Όπως περιγράφεται στις οδηγίες του κατασκευαστή, εγκαταστήστε το δάπεδο μπαμπού και καλύπτουν ένα μικρό τμήμα σε έναν χρόνο. Διασφάλιση αυστηρού ταιριάζουν μεταξύ δύο σανίδων ή σανίδες του δαπέδου μπαμπού.
Εκτίμηση του κόστους: Αν και εκτίμηση μπαμπού κόστος εγκατάστασης δάπεδο, θα πρέπει να υπολογιστεί η τιμή του δαπέδου, παραδίδοντας τα τέλη (κατά περίπτωση) και διάφορα άλλα πράγματα, όπως κόλλα, νυχιών, κ.λπ. Εάν είστε πρόσληψη ενός επαγγελματία εγκαταστάτη, το συνολικό παλτό της εγκατάστασης δάπεδο μπαμπού μπορεί να είναι πολύ υψηλό.
Μπορεί να προτιμάτε να διαβάσετε περισσότερα για:? Bamboo Flooring: Τρόπος εγκατάστασης μπαμπού Ξύλινα δάπεδα? Μπαμπού Όροφος Care: Πώς να καθαρίσει τα πατώματα μπαμπού? Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, περνούν από μπαμπού σχόλια δάπεδο και την έρευνα σχετικά με το ποσοστό ικανοποίησης των καταναλωτών. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές σπίτι βελτίωση, όπως το κόστος, οι επιλογές του σχεδιασμού και της μακροζωίας, επενδύοντας μπαμπού εγκατάσταση δάπεδο είναι μια έξυπνη απόφαση. Ακολουθήστε τις κατευθύνσεις συνιστάται να ασχοληθούν με δάπεδα από μπαμπού και να διατηρεί μια κομψή εμφάνιση και μακράς διαρκείας δάπεδο.