Πώς να απαλλαγείτε από Πόροι

Πόροι είναι ένα σημαντικό μέρος του σώματός μας που βοηθούν να κρατήσουν το δέρμα μας ενυδατωμένο και απαλό αλλά μπορούν να γίνουν προβληματικές όταν παίρνουν μεγέθυνση. Έκθεση στον ήλιο, κακή φροντίδα του δέρματος, καλλυντικά προϊόντα, ακμή, αφυδάτωση, είναι μερικές από τις αιτίες της διευρυμένους πόρους. Μεγάλες οι πόροι είναι εύκολα ορατές και είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε διάφορα δερματικά προβλήματα. Συσσώρευση ρύπων και του πετρελαίου αποτελεί το κύριο πρόβλημα με τις μεγάλες πόρους. Αυτή η περαιτέρω προκαλεί απόφραξη πόρων και ξεμπλοκάρισμα ακμής. Σπυράκια είναι ένα από τα κοινά προβλήματα που προκαλούνται λόγω φραγμένους πόρους. Λιπαρό ή εξαιρετικά ξηρό δέρμα συνήθως οδηγεί σε μεγάλους πόρους. Συνήθως ορατά τους πόρους στο δέρμα του προσώπου, να σας κάνει να φανεί πραγματικά ελκυστικό. Έτσι, χωρίς τις δαπάνες πολύ χρόνο, ετοιμαστείτε να μάθετε πώς να απαλλαγούμε από τους πόρους που χρησιμοποιούν εύκολα τα ένδικα μέσα.
Πώς να απαλλαγείτε από τους μεγάλους πόρους
Απαλλαγείτε από Πόροι: Remedy # 1? Πριν να επιλέξουν οποιοδήποτε μέτρο, το πρώτο βήμα για το υγιές δέρμα είναι καθαρισμό. Πρέπει να καθαρίσει το πρόσωπό σας σωστά για να εξασφαλίσει ότι προβλήματα όπως διευρυμένους πόρους, ακμή, τα σπυράκια δεν προκύπτουν. Χρήση καθαρισμός λοσιόν ενός καλού μάρκα ή ένα καθαριστικό σπιτικό. First τρίβετε καθαρισμού λοσιόν στο πρόσωπό σας, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι. Τώρα ατμό στο πρόσωπο να ανοίξουν οι πόροι και να καθαρίσει το δέρμα σωστά. Στη συνέχεια, exfoliate το δέρμα σας χρησιμοποιώντας ένα απολέπισης τρίψτε και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τελειώστε με την εφαρμογή ενός τονωτικού και ελαφρώς DAB μια ενυδατική κρέμα σε ξηρά μπαλώματα.
Απαλλαγείτε από Πόροι: Remedy # 2? Εδώ είναι ένα πακέτο πρόσωπο για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους πόρους στη μύτη και άλλα το δέρμα του προσώπου. Μουσκέψτε λίγα αμύγδαλα μια μέρα στην άλλη. Την επόμενη μέρα, τα σωματίδια και προσθέστε νερό για να κάνετε μια κόλλα. Εφαρμόστε αυτό πάνω από το δέρμα που έχει διευρυμένους πόρους. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά από 30 λεπτά. Τελειώστε με την εφαρμογή ξύδι μήλου μηλίτη διαλυμένο σε νερό. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα καλό τονωτικό ποιότητας και όχι. Επαναλάβετε αυτό καθημερινά. Διαβάστε περισσότερα για την μεγάλη μύτη τους πόρους.
Απαλλαγείτε από Πόροι: Αποκατάσταση # 3? Αν αναρωτιέστε πώς να απαλλαγούμε από τους πόρους στα πόδια, τότε εδώ είναι η απάντηση. Πάρτε 7-8 κ.γ. από πηλό rhassoul και πρόσθεσε ίσες ποσότητες χυμού λεμονιού (½ λεμόνι), χυμό αλόης βέρα, και το πράσινο τσάι. Ανακατέψτε καλά να κάνω μια πάστα και να εφαρμοστεί σε περιοχές με διευρυμένους πόρους. Αφήστε το στο δέρμα για περίπου 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
Απαλλαγείτε από Πόροι: Remedy # 4? Πλεύση τακτικά καλό για το δέρμα του προσώπου σας. Απλώς πάρτε ατμού στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά, κρατήστε τα μάτια σας κλειστά. Πάρτε μια μικρή πετσέτα και βουτήξτε το σε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και το χυμό ανανά. Βάλτε το στο πρόσωπό σας για περίπου 1-2 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι αγγίζει ολόκληρο το πρόσωπο σας σωστά. Τελειώστε με το πλύσιμο το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα προσώπου ατμόπλοιο.
Απαλλαγείτε από Πόροι: Remedy # 5? Παγάκια είναι αποτελεσματικά για την σύσφιξη του δέρματος τους πόρους σας. Μπορείτε να τους εφαρμόζουν πάνω από το δέρμα σας τακτικά μετά από καθαρισμό της επιδερμίδας σας. Τοποθετώντας μια πετσέτα βουτηγμένη σε παγωμένο νερό στην μεγάλη τους πόρους είναι επίσης χρήσιμη. Μπορείτε επίσης να χύνει το γάλα στο δίσκο πάγο για να κάνει κύβους του γάλακτος και να τις εφαρμόσετε στο δέρμα σας για τη βελτίωση της υφής του δέρματος.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να μειώσει την Πόροι? Πώς να ελαχιστοποιούν Πόροι? Λοιπόν, υπάρχουν πολλές απαντήσεις στο ερώτημά σας, πώς να απαλλαγούμε από τους πόρους. Ενώ θα ακολουθήσει τα προαναφερθέντα διορθωτικά μέτρα για να απαλλαγούμε από τους πόρους, φροντίστε να αποφύγετε τη χρήση των καλλυντικών. Αυτοί μπορούν να αποδειχθούν πραγματικά επιβλαβή για το δέρμα σας. Εάν είναι απαραίτητο, να επιλέξουν για ορυκτά μακιγιάζ ή προϊόντων από την καλύτερη μάρκα. Σε περίπτωση που το σπίτι διορθωτικά μέτρα δεν βοηθούν, μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα φημισμένο δερματολόγο. Επιλογές όπως το microdermabrasion και τη χειρουργική επέμβαση με λέιζερ μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους πόρους του δέρματος.