Άρθρωση Τατουάζ

Έχετε ποτέ σκεφτεί να πάρει αρθρώσεων τατουάζ; Body art είναι ένας πολύ καλός τρόπος έκφρασης συναισθημάτων σας. βαθύτερες επιθυμίες σας, την αγάπη προς τους ανθρώπους, τη ζωή σας και τις πτυχές της προσωπικότητάς σας μπορεί να αναπαρασταθεί με τη χρήση τατουάζ.
Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών όταν πρόκειται για την επιλογή ενός τατουάζ, πρέπει ακριβώς να πει ο καλλιτέχνης τατουάζ αυτό που έχετε στο μυαλό σας και εκεί έχουν ένα όμορφο σχεδιασμό χαραγμένη σε ένα μέρος του σώματός σας. Αν και οι άνθρωποι παίρνουν γενικά τατουάζ στους ώμους τους, στήθος, πλάτη, τους αστραγάλους και τους καρπούς, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον εαυτό σας περιορίζει, θα μπορούσατε να πάρετε ένα τατουάζ οπουδήποτε. Έχετε ποτέ σκεφτεί να πάρει αρθρώσεων τατουάζ; Καλά, δεν χρειάζεται να φορούν δαχτυλίδια ή ζώνες για να εξετάσει το κομψό, άρθρωση τατουάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνει μια δήλωση στυλ. Δεδομένου ότι αυτό το τατουάζ δεν θα είναι κρυμμένα κάτω από τα ρούχα και είναι πολύ ορατή, η επιλογή των σχεδίων ή τη γραφιστική, πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Έτσι, είναι σκόπιμο να κάνετε μια μικρή έρευνα πριν να ενημερώσει το τατουάζ καλλιτέχνης σχετικά με το σχέδιο που θέλετε να χαραχθεί or εμποτισμένα για να αρθρώσεις σας. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ στυλ γράμματα και τα σχέδια.
Άρθρωση Τατουάζ - Ιδέες
Όταν πρόκειται για ιδέες και σχέδια για την άρθρωση τατουάζ, θυμηθείτε ότι πρέπει να κρατήσετε το μέγεθος του τατουάζ στο μυαλό του αυτό το τατουάζ θα είναι εμποτισμένα σε μια μικρή περιοχή. Λόγω το λόγο αυτό, χρησιμοποιώντας μια ομάδα οκτώ γράμματα αναδεικνύεται ως μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε την άρθρωση τατουάζ με τη μορφή συνδυασμού των δύο με τέσσερα γράμματα λέξεις όπως ισχύει, αγάπη, καλή τύχη, ελεύθερη ψυχή, live-ζωή, ροκ εν ρολ και τα πόδια-ψηλά. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε εμπνέει λέξεις όπως η δύναμη, νίκη, νίκη, κλπ. ελπίζω να δώσετε στον εαυτό σας την εμπιστοσύνη. Δεδομένου ότι τα τατουάζ είναι όλα σχετικά με τα μηνύματα, οπότε ας άρθρωση τατουάζ σας να είναι ένα μήνυμα προς τον κόσμο ή ένα μήνυμα στον εαυτό σας. Έτσι, χύνει την καρδιά σας έξω και να σκεφτεί μια άρθρωση τατουάζ ως πηγή έμπνευσης.
Κάθε φορά που κοιτάτε το χέρι σας, θα είστε σε θέση να ανάψει μια ελπίδα και να επιζήσουν σε δύσκολες στιγμές. Σε περίπτωση που έχετε ένα τατουάζ στο χέρι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρώνομαι τατουάζ ως επέκταση των μεγαλύτερων τατουάζ. Θα μπορούσατε να πάρετε το όνομα ή το ψευδώνυμό σας τατουάζ στα αρθρώσεις σας ή εάν υπάρχει ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας θα μπορούσατε να πάρετε το όνομά του τατουάζ στα αρθρώσεις σας. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι πρέπει να πάρετε ορθογραφία σας δεξιά. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να έχουν οι χαρακτήρες αρθρώσεις σας, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε διάφορα σχέδια ή μοτίβα. Διαβάστε περισσότερα για την δημοφιλή σχέδια τατουάζ.
Άρθρωση Τατουάζ για τα κορίτσια? Γραμμάτων είναι η πιο κοινή μορφή αρθρώσεων τατουάζ. Νεαρά κορίτσια θα μπορούσαν επίσης να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό τέσσερις λέξεις επιστολής. Προσθέτοντας τα χρώματα και άλλα στοιχεία σχεδίασης στα γράμματα θα μπορούσαν να δοκιμαστούν. Κορίτσια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα floral σχέδια, οι πεταλούδες, τα φρούτα, καρδιές και πολλά τέτοια χαριτωμένα σχέδια τατουάζ στα αρθρώσεις τους για να πάρουν μια θηλυκή αφή. Χρησιμοποιήστε διακοσμητικά γράμματα με όμορφα κτυπήματα για να ομορφύνει στρώνομαι τατουάζ σας. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τέσσερις λέξεις επιστολή όπως glam-κούκλα, αγάπη, άρρωστος, ελεύθερο πουλί, σέξι, μωρό μου, μωρό-κούκλα, καλό κορίτσι και άλλα τέτοια λόγια συνδυασμού στρώνομαι τατουάζ. Δεν πρέπει να σας περιορίσουν σε τέσσερις λέξεις γράμμα και μπορεί να χρησιμοποιήσει συντμήσεις, καθώς, για παράδειγμα, λαμπερό μπορεί να αλλάξει σε glam. Μπορείτε επίσης να πάρετε μόνο μία λέξη τατουάζ στα αρθρώσεις σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα μικρά τατουάζ για τις γυναίκες.
Άρθρωση Τατουάζ άντρες? Αρθρώσεων τατουάζ για τους άνδρες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν λέξεις όπως η τελευταία κλήση, glam-rock, το παιχνίδι-over, κόλαση-κλίση, υψηλής δρόμο, σε ώρα μηδέν, tuff-αγάπη, επίπλευσης-βύθισης, babe-mgnt, μαλακό -core, αντι-ήρωας, μεγάλος-τύπος και ούτω καθεξής. Εάν παίρνετε μια μικρή λέξη τατουάζ, θα μπορούσατε να το συνδυάσετε με μικρά σχέδια της αρεσκείας σας.
Παιδιά, μπορείτε να συνδυάσετε τα γράμματα με τα τατουάζ των ζώων, όπως σκορπιοί, φίδια, πουλιά όπως αετοί ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο της επιλογής σας. Θα μπορούσατε να έχετε επίσης τα πρώτα ονόματα των μελών της οικογένειάς σας γραμμένο σε κάθε άρθρωση. Σε ό, τι αφορά τα άλλα στοιχεία σχεδίασης, το μόνο που χρειάζεται για να κρατήσει το μυαλό σας ανοικτό και σκεφτείτε τις μικρές σχέδια για αρθρώσεις σας. Αν έχετε ένα μεγάλο τατουάζ ξεκινώντας από τα χέρια σας στα χέρια σας, θα μπορούσατε να κάνετε το τατουάζ σας άρθρωση ένα μέρος αυτού του σχεδιασμού. Τατουάζ για τους άνδρες μπορεί να περιλαμβάνει και τον ήλιο, τα αστέρια, φεγγάρι, τα διασχίζουν ή οποιοδήποτε άλλο πράγμα που χαρακτήρισε ως σημαντικό μέρος της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε μικρού μεγέθους σύμβολο της αρεσκείας σας για την άρθρωση του σχεδιασμού τατουάζ σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Anklet σχέδια δερματοστιξιών? Βραχιόλι σχέδια δερματοστιξιών? Ελπίζω ανάγνωση σχετικά με άρθρωση τατουάζ έχει ήδη πήρα Είσαι ενθουσιασμένος. Απλά απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά σας όταν πρόκειται για την επιλογή των αρθρώσεων σχέδια τατουάζ. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε νόημα επιστολές ή τα όμορφα σχέδια για να κάνει μια δήλωση με στυλ στρώνομαι τατουάζ σας. Επιλέξτε ένα μεγάλο σχέδιο ή λέξεις που θα κατέχει πάντα ενδιαφέρον στη ζωή σας. Μείνετε με στιλ!